Sziasztok!
Nagyon jó a videó. Öröm látni, hogy jól éreztétek magatokat.
Azért remélem, hogy még idén tudok veletek menni egyszer, legalább a H-ringen.
Meg kellene csinálni majd egy évadzáró bulit - ha már nem tudtuk összehozni,hogy egyszer mindenki találkozzon.
Hamarosan jelentkezem.
Csá.
tóthpeti.
Megvan!
Kép még nincs, mert sötétben értem haza, de holnap estére lesz! Azér este, mert természetesen a mostani szombaton vagyok ügyeletes a cégnél - ami gyakorlatilag teljes müszakot jelent.
Nem külföldről hoztam, csak azon kevés hülye közé tartozom, aki sárga Ducatit kíván. És mivel tényleg kevesen lehetünk, nem is volt az országban 2008-as gyártású sárga gép. Tehát az Orcsik Attila szólt az importőrnek, hogy kell egy ilyen, az elkezdte tépni a haját, de viszonylag gyorsan hozott egyet.
Benne vagyok egy taliba, mondjatok időpontot, egyeztetünk.
Tapasztalataim:
- könnyü, nagyon jól fordul
- érezhető az erőtöbblet minden fordulatszámtartományban (a Milléhez képest)
- igazi csajozós motor - szerintem a vibráció a fogékonyabb csajokra már az első km-ek alatt komoly hatással lehet
- nagy sebességről erős fékezés esetén kóvályog az eleje - ez beállítható, de megjegyzem, a Mille ilyen helyzetben nagyon penge volt!
Hát egyenlőre ennyi! Ja és gyönyörü... Szóval elmondhatatlanul boldog vagyok!
Zrider, neked is ott lenne a helyed Végbéla sárga 1098-as debütálásán.
Eccer már úgy is össze kéne fussunk, mert meghallgatnám a brno-i élménybeszámolódat. Telefonon nem az igazi.
Jársz valamikor Pesten? Ha erre hoz a szél, és van időd, szólj!
Fejleményekről, amint lesz, kérünk beszámolót!
Már nagyon kíváncsi vagyok a paripára, meg úgy tűnik, hogy nem vagyok ezzel egyedül itt a fórumon. Jövő héten jössz egy gurulásra Pestre? Valamelyik nap munka után összefuthatnánk Te és a rajongótábor, és csapatunk egyet a környéken.
És balesetmentes 1098-használatot kívánok!
Az, hogy tudok-e élni, majd most derül ki - ilyen qrva drága motorral lesz-e pénzem kajára? És még mindig nem tudom tutira, hogy 2-kor indulhatok-e Pécsre. De ha meghozom, lesz kép. Ha meg nem készülnek el a papírok, kép csak a jövő héten, de a tököm nagyon tele lesz az összes hivatallal...
Gratulálok a sárkányhoz!Vasárnap vagy?
Remélem egyszer-csak személyesen is.
tóthpeti.
Nagyon jó a videó. Öröm látni, hogy jól éreztétek magatokat.
Azért remélem, hogy még idén tudok veletek menni egyszer, legalább a H-ringen.
Meg kellene csinálni majd egy évadzáró bulit - ha már nem tudtuk összehozni,hogy egyszer mindenki találkozzon.
Hamarosan jelentkezem.
Csá.
tóthpeti.
Kép még nincs, mert sötétben értem haza, de holnap estére lesz! Azér este, mert természetesen a mostani szombaton vagyok ügyeletes a cégnél - ami gyakorlatilag teljes müszakot jelent.
Nem külföldről hoztam, csak azon kevés hülye közé tartozom, aki sárga Ducatit kíván. És mivel tényleg kevesen lehetünk, nem is volt az országban 2008-as gyártású sárga gép. Tehát az Orcsik Attila szólt az importőrnek, hogy kell egy ilyen, az elkezdte tépni a haját, de viszonylag gyorsan hozott egyet.
Benne vagyok egy taliba, mondjatok időpontot, egyeztetünk.
Tapasztalataim:
- könnyü, nagyon jól fordul
- érezhető az erőtöbblet minden fordulatszámtartományban (a Milléhez képest)
- igazi csajozós motor - szerintem a vibráció a fogékonyabb csajokra már az első km-ek alatt komoly hatással lehet
- nagy sebességről erős fékezés esetén kóvályog az eleje - ez beállítható, de megjegyzem, a Mille ilyen helyzetben nagyon penge volt!
Hát egyenlőre ennyi! Ja és gyönyörü... Szóval elmondhatatlanul boldog vagyok!
Eladó egy Monster 695 Dark, 2007-es évjárat, kevés kilóméter, Arrow sportdobok. Irányár:1.590.000.-
Hívjatok bátran. Érd.:30-2510567
Eccer már úgy is össze kéne fussunk, mert meghallgatnám a brno-i élménybeszámolódat. Telefonon nem az igazi.
Jársz valamikor Pesten? Ha erre hoz a szél, és van időd, szólj!
Már nagyon kíváncsi vagyok a paripára, meg úgy tűnik, hogy nem vagyok ezzel egyedül itt a fórumon. Jövő héten jössz egy gurulásra Pestre? Valamelyik nap munka után összefuthatnánk Te és a rajongótábor, és csapatunk egyet a környéken.
És balesetmentes 1098-használatot kívánok!
Balesetmentest és egészséggel használd! Széles utat!
Áááááááááááááá......! Sárgulok! De jó neked.
A kaja nem számit!
Karcsunak lenni jóóóóó!
Máris megvan?
Te aztán tudsz élni!
Ha a hatóságok is úgy akarják, holnap egy 1098-as Ducatival repesztek Pécsről Ráckevére!
Hely? Nyugati ora? 19h?
Tényleg stafford, nincs kedved ma 18-19h után egy guruláshoz?
Uraim, akinek még volna kedve, kérem jelezze!