Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok Urak!

Csicsi, Gizi, SPS SzigiGabi - mi van emberek? Mindenki nyaral?
Nekünk még mindig nem született meg a kislányunk - de már hamarosan itt lesz!
Üdv néktek.
tóthpeti.
Megbeszélhetjük!Mennyit érne meg így neked?Lefényképezzem az egészet egyben?
ez is ie de ha nem hÁt nem .Én ugy is gyÜjtÖm Őket ,van 4
szeva bandi78!
Szerintem cseréld le a lábtaró szettet Tudnék is rá vevőt még így sérülten is.
A konzol egyben és a sérült darab
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne.
Egy S4-esem van.Felmerült egy váltóproblémám.Miután egyest kapcsolok és elindulok,időnként visszaugrik a váltó üresbe.10 esetből kb. 2-szer történik meg ez a kellemetlen esemény a kigyorsítástól függetlenül.Tehát mindegy,hogy finoman húzatom ki egyesben vagy kicsit odarántom.Az összes többi sebességfokozat tökéletesen,pontosan működik.Találkozott valaki hasonló jelenséggel?Mi lehet ez?
Másik kérdésem az lenne,hogy S4-re csak az erre a típusra készült gyári villahidat lehet (ajánlott) feltenni,vagy más DUCATI típusé is megfelelne?
Utolsó prolémám: a motoron DPM RACE lábtartó konzol van aminek a lábtartó része eltört.Természetesen az egyetlen hazai DPM forgalmazó/importőr nem tud pótalkatrészt szerezni...Márpedig semmi más típuséval nem pótolható ez a lábtartó.Ezzel kapcsolatban van valakinek ötlete?Vennem kell egy komplett szettet emiatt?!Durva lenne...
Előre is köszönöm segítségeteket!Ez az első igazi szezonom a MONSTER nyergében és azt kell mondjam nagyon örülök hogy DUCATI tulaj lettem!
Mindenkinek élménydús gurulást kívánok!
Lehet, hogy az lesz.
OK, így azért már "kerek" a történet, azért az ESJOT-nál megérné reklamálni, fényképekkel illusztrálva.
Ők vállaták is. De ott kezdődött a probléma, hogy csak akkor fizették volna ki, ha a forgalmazó elismeri, hogy gyártási hibából adódott a károm. Mivel a forgalmazó, nem ismerte el, így ők nem tudták visszaadni az árát mert nekik sem utalta vissza a forgalmazó.
Akkor tul.képpen a szalonban jártak el veled méltánytalanul nemigaz? Az általad említett importőrt kellene megkeresned, vagy egyenesen a gyártót ESJOT hátha kapsz egy grátisz láncszettet fájdalomdíjként Ha már le akarsz járatni valakit akkor a szalont kellene, elvileg ők néztek hülyének...
A szalonban rendeltem! Ők kapcsolatban vannak különböző forgalmazókkal. Csak innen tudtak utángyártott lánckereket reendelni.
Utángyártott lánckereket sem fogok többet venni!
Saca! Akkor honnan is vetted a lánckereket? Szalonból, vagy a forgalmazótól?
Sziasztok!
Tavasszal rendeltem a szalonból egy hátsó lánckereket a mocimra. A "MORJA ÉS TÁRSA KFT." , a forgalmazó, az ESJOT utángyártott lánckerekeknek. Őket az Üllői úton lehet megtalálni.
A lánckerékkel kb. 40 km-t tudtam menni, mert egy komolyabb gázadásra, az összes fogat elhajlította a lánc(új DID lánc, új kis lánckerék), és le is dobta a láncot, ami végigkarcolta a lengőkaromat. Visszaküldtük, amire azt mondták, hogy nem megfelelően volt felrakva a lánc, meg hogy ezeket a lánckerekeket nem szokták hőkezelni, megedzeni.
Nem a 23 ezer Ft a probléma, hanem az, hogy belegyalúlt az excenterembe(hátsóagy), amiért nem is szóltam.
Fúrcsa módon a gyári lánckerék szett az jól lett felrakva. 12ezer km van benne, és csak 1x kellett utána állítanom a láncnak.
Csak azért írom le, hogy legalább ti ne járjatok így ahogy én. Innem ne vegyetek semmit.
1100000Ft-ot szeretnék érte!
Irányárat megtudhatjuk?
Sziasztok!

Beszéltem Desmodokival, de ő sem tudott újat mondani, csaK amit már eddig is tudtam. Ki kellene cserélni a fél blokkot (váltó, kuplung, jobb oldali dekni). Ez kb. 500-600.000 Ft-os költség. Gondolkodom...
Sziasztok!
Van egy eladó Ducati ST2-es motorom,ha valaki ilyet szeretne.Sajnos kell a pénz azért adom el.2003-as 15000 km van benne.
Ha érdekel kérlek írj a cseszi@vipmail.hu-ra.köszi.
Szia! Meg lehet csinálni, láttam 600as monstert is szárazkupplunggal igaz csak képen. Szvsz anyagi okokból nem éri meg, esetleg ha van egy szárazkupplungos donor blokkod. Sok sikert
Megdumáltuk. Szerintem nem tudja megcsinálni, de ez legalább kihívás a számára:)
értesíts majd minket az eredményről, ez érdekesen hangzik!
Oké, megpróbálom. Adok neki egy nem könnyű feladatot:)
Az olajfürdős kuplungomat kellene átalakítani szárazra!
o ducati es mv agusta professzor, kompjuterrel, sokeves tapasztalattal.
Köszönöm. Ő Profi szerelő?:)
desmodoki. kicsit visszaolvasol talalsz rola infot