Csicsi, Gizi, SPS SzigiGabi - mi van emberek? Mindenki nyaral?
Nekünk még mindig nem született meg a kislányunk - de már hamarosan itt lesz!
Üdv néktek.
tóthpeti.
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne.
Egy S4-esem van.Felmerült egy váltóproblémám.Miután egyest kapcsolok és elindulok,időnként visszaugrik a váltó üresbe.10 esetből kb. 2-szer történik meg ez a kellemetlen esemény a kigyorsítástól függetlenül.Tehát mindegy,hogy finoman húzatom ki egyesben vagy kicsit odarántom.Az összes többi sebességfokozat tökéletesen,pontosan működik.Találkozott valaki hasonló jelenséggel?Mi lehet ez?
Másik kérdésem az lenne,hogy S4-re csak az erre a típusra készült gyári villahidat lehet (ajánlott) feltenni,vagy más DUCATI típusé is megfelelne?
Utolsó prolémám: a motoron DPM RACE lábtartó konzol van aminek a lábtartó része eltört.Természetesen az egyetlen hazai DPM forgalmazó/importőr nem tud pótalkatrészt szerezni...Márpedig semmi más típuséval nem pótolható ez a lábtartó.Ezzel kapcsolatban van valakinek ötlete?Vennem kell egy komplett szettet emiatt?!Durva lenne...
Előre is köszönöm segítségeteket!Ez az első igazi szezonom a MONSTER nyergében és azt kell mondjam nagyon örülök hogy DUCATI tulaj lettem!
Mindenkinek élménydús gurulást kívánok!
Ők vállaták is. De ott kezdődött a probléma, hogy csak akkor fizették volna ki, ha a forgalmazó elismeri, hogy gyártási hibából adódott a károm. Mivel a forgalmazó, nem ismerte el, így ők nem tudták visszaadni az árát mert nekik sem utalta vissza a forgalmazó.
Akkor tul.képpen a szalonban jártak el veled méltánytalanul nemigaz? Az általad említett importőrt kellene megkeresned, vagy egyenesen a gyártót ESJOT hátha kapsz egy grátisz láncszettet fájdalomdíjként Ha már le akarsz járatni valakit akkor a szalont kellene, elvileg ők néztek hülyének...
A szalonban rendeltem! Ők kapcsolatban vannak különböző forgalmazókkal. Csak innen tudtak utángyártott lánckereket reendelni.
Utángyártott lánckereket sem fogok többet venni!
Sziasztok!
Tavasszal rendeltem a szalonból egy hátsó lánckereket a mocimra. A "MORJA ÉS TÁRSA KFT." , a forgalmazó, az ESJOT utángyártott lánckerekeknek. Őket az Üllői úton lehet megtalálni.
A lánckerékkel kb. 40 km-t tudtam menni, mert egy komolyabb gázadásra, az összes fogat elhajlította a lánc(új DID lánc, új kis lánckerék), és le is dobta a láncot, ami végigkarcolta a lengőkaromat. Visszaküldtük, amire azt mondták, hogy nem megfelelően volt felrakva a lánc, meg hogy ezeket a lánckerekeket nem szokták hőkezelni, megedzeni.
Nem a 23 ezer Ft a probléma, hanem az, hogy belegyalúlt az excenterembe(hátsóagy), amiért nem is szóltam.
Fúrcsa módon a gyári lánckerék szett az jól lett felrakva. 12ezer km van benne, és csak 1x kellett utána állítanom a láncnak.
Csak azért írom le, hogy legalább ti ne járjatok így ahogy én. Innem ne vegyetek semmit.
Beszéltem Desmodokival, de ő sem tudott újat mondani, csaK amit már eddig is tudtam. Ki kellene cserélni a fél blokkot (váltó, kuplung, jobb oldali dekni). Ez kb. 500-600.000 Ft-os költség. Gondolkodom...
Sziasztok!
Van egy eladó Ducati ST2-es motorom,ha valaki ilyet szeretne.Sajnos kell a pénz azért adom el.2003-as 15000 km van benne.
Ha érdekel kérlek írj a cseszi@vipmail.hu-ra.köszi.
Szia! Meg lehet csinálni, láttam 600as monstert is szárazkupplunggal igaz csak képen. Szvsz anyagi okokból nem éri meg, esetleg ha van egy szárazkupplungos donor blokkod. Sok sikert
Csicsi, Gizi, SPS SzigiGabi - mi van emberek? Mindenki nyaral?
Nekünk még mindig nem született meg a kislányunk - de már hamarosan itt lesz!
Üdv néktek.
tóthpeti.