Köszi a jókívánságokat! Ami a matricákat illeti, ne felejtsétek el, hogy eddig egy gyárilag "összematricázott" Millém volt, s nekem nem igazán tetszik az "egyszínü", akár sárga, akár piros. Ezeket kértem rá, nekem így tetszik, kicsit egyedibb, s szerintem jó a Variós matrica is. Ne keserítsetek má el!
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
A monster termékek a Ducati di BOSCO-ba van (ez itt a remklám helye) ott is megtekinthető.
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
Ajjaj, de szép! A kereskedő minek rakta fel rá azt a csúnya Vario matricát. Igaz, ha ezen múlna, hogy egy ilyen masinám lehetne, nem igazán érdekelne.
Vigyázz rá és magadra is.
Gizi, Csicseri, SPS és Szigi Gabi!
Küldjétek már át nekem a telefonszámotokat, tegnap elfosta magát a memória, újra lett telepítve és veszett minden, mert nem a kártyára mentettem.
Gizi - neked is ilyen van, hogy a bánatba lehet kártyára menteni mindent?
Köszi.
tóthpeti.
Nekem mindegy, csak előre tudjam. Na itt van néhány kép a gépről. Gurultam is egyet vele, egyre jobban tetszik. A fiam mindenáron fel akart ülni mögém, utána viszont azt mondta, hogy meg kellett dolgozni azért, hogy a motoron maradjon. S ez nem azért volt, mert annyira téptem neki, hanem az utasülés komfortját minősítette. Ez jó is így, legalább nem kell vinnem senkit!
Nekem a csütörtök jó lehet egy kis gurulásra.