Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,

Nekem a csütörtök jó lehet egy kis gurulásra.
Bovebben? :) Amugy gratula!
Ducati-s testvérek!

Eljött a várva várt pillanat az életemben. Felértem a csúcsra. Örömmel értesítelek benneteket, hogy szombat óta újdonsült Ducati tulajdonos lettem.
hella!

nekem jó a szerda is, csütörtök is.
Lennék a szomszédod
Gratulálok! Én is sok balesetmentest...!
Helló Mindenkinek!

Kinéztem magamnak egy használt 600-as Monster Dark-ot 10.000km-el, amit megvennék! Mire kell figyelni ennél a típusnál? Mik a hibái? 2000-es évjárat.
Szia. nos ez kulturalt es design. a nagy csunya. a telot es a palackot. megegy kicsit a kornyeken.
Véd valamennyit a sártól? Túl aprónak tünik.
Szia. itt van pár kép.. de élőbe szebb, mert nem vagyok egy fotóművész :)
Szia Béla! lessz.. csak megnézem a MotoGP-t és utána lefényképezem, mert az enyémen is van 1.. csak 2db.m van.. szóval még ma meglessz.. szia
Nincs egy képed róla, hogy néz ki felszerelve?
Köszi a jókívánságokat! Ami a matricákat illeti, ne felejtsétek el, hogy eddig egy gyárilag "összematricázott" Millém volt, s nekem nem igazán tetszik az "egyszínü", akár sárga, akár piros. Ezeket kértem rá, nekem így tetszik, kicsit egyedibb, s szerintem jó a Variós matrica is. Ne keserítsetek má el!
Szia. grat az új mocihoz.. esetleg egy karbon kicsi sárvédő?
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
A monster termékek a Ducati di BOSCO-ba van (ez itt a remklám helye) ott is megtekinthető.
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
épp néztem a Varionál kicsit drágán adják a Dukikat
No de ennyiért?
Ajjaj, de szép! A kereskedő minek rakta fel rá azt a csúnya Vario matricát. Igaz, ha ezen múlna, hogy egy ilyen masinám lehetne, nem igazán érdekelne.
Vigyázz rá és magadra is.
Uraim!

Gizi, Csicseri, SPS és Szigi Gabi!
Küldjétek már át nekem a telefonszámotokat, tegnap elfosta magát a memória, újra lett telepítve és veszett minden, mert nem a kártyára mentettem.
Gizi - neked is ilyen van, hogy a bánatba lehet kártyára menteni mindent?
Köszi.
tóthpeti.
Gratulálok a géphez! Vigyázz nagyon erre a szépségre!
Sok balesetmentes....!

u.i: a reklámmatricák miatt esetleg olcsóbb a gép vételára?
Hali!

Gratula, nagyon szep!

Nem tudom, hogy a matricak "kotelezo" tartozekok voltak-e de en ezert olnek egy ilyen jarganynal. Persze ha a te igenyed volt, akkor ertheto... :)

Sok-sok ezer karcolasmentest!
Anyám...nagyon szép. Gratula hozzá! Sok balesetmentest!
Nekem mindegy, csak előre tudjam. Na itt van néhány kép a gépről. Gurultam is egyet vele, egyre jobban tetszik. A fiam mindenáron fel akart ülni mögém, utána viszont azt mondta, hogy meg kellett dolgozni azért, hogy a motoron maradjon. S ez nem azért volt, mert annyira téptem neki, hanem az utasülés komfortját minősítette. Ez jó is így, legalább nem kell vinnem senkit!
Szerda ceges mokazas :( Csutortok meg nem tudom. Nalam ez kb elotte 1 oraval derul ki mindig :) De igyekszem!
szerda vagy csut este a kozos gurulas es motorcsodalas? (nekem ezek lennenek a legfaszabbak!)astrx, bela, staff,goo, tobbiek?