Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét mindenkinek!
Megválnék a kuplung fedelemtől ha valakit érdekel. 20 ezer az irányár.
Végbéla, Szöllő az nem normális . Pár hónapja rájöttem . De szeretettel várunk dujvban. Vagy esetleg átruccanunk Ráckevére. Ahogy jön. Nagyon kíváncsi vagyok a kuplungodra..
Sziasztok, ha érdekel valakit:http://www.kepesmotor.hu/ducat...
Üdv Mindenkinek!

Köszönöm szépen a támogatást és a lelkesítő szavakat, de egyelőre le kell mondanom az új motor megvételéről, ugyanis pénteken közölte a főnököm, hogy az év utolsó három hónapját kisebb megszakításokkal, de külföldön kell töltenem ! Így nem látom értelmét, hogy erre az évre motort vegyek, inkább gyűjtök még egy kis kp-t az indulóhoz, mást úgyse tehetek
Ne készits ki!Mikor és hová menjek,hogy "véletlenül" összefussunk?
nem, legalabbis nekem nem. én kompoztam-utána itthon is még motoroztam, esőnek nyoma sincs.
astrxnek: hazaértem, és rögtön bespréztem a láncot!jógyerek vagyok
T.VégBéla:Szeretettel várunk!A" normális "kifejezést meg a Zsozsek elmagyarázza.
Köszi! Akkor megnyugodtam kicsit
Csá Joenavran!Haza felé nem volt eső?
igy utolag be kell valljam,hogy az egesz "turat" azert szerveztem, hogy ingyen es bermenteve szerezzek teszteloket, megfigyeloket es szereloket. zsolti ma 3x szerelt, en is kb. 3szor... joooo volt. aztan a vegere megiscsak franko lett a helyzet, majd irunk elmenybeszamolot.
jaja, itthon morzsoltam konnyeimet az ido miatt :) De nem baj, talan meg lesz jo ido!
Nem is beszélve arrol hogy elkerültük egymást!Amúgy nagyon frankó idő volt!
Gyógyulj meg minnél elöbb!Amúgy csak öten voltunk én csak sajna egy darabig tudtam a srácokkal tartani mert egy kicsit csúszott az egész.
Bocsi még csak most tanulom a Fórumos neveket össze kevertelek v.kivel!
En ma kihagytam a bulit :( Beteg is vagyok es fazos :) Na jo, csak reggel paraztam be felhoktol de mar megbantam :D
Bocs elirtam a neved Stafford!
Csá Stofford!Most értél haza?Minden OK volt?
Na meseljetek sracok! Milyen volt a mai tura? Vagy egesz nap szereltetek?
Nem tudok feltenni képet!Nem tudom miért!
Ha szeptemberben lesz még normális idő, jelentkezem, s leugrok Dunaújvárosba, ha lesztek. Tetszik, hogy "NORMÁLISAN" akartok gurulni!
A mai Balatoni motorozás!
Á nem hiszem,én szeretek motorozni ezért marad a 12-es.Csak kap egy akra -rendszert!Na jó,én minden mocit szeretek, amikor ráhúzom a gázt és amikor kanyarba érek.Zsozsekkal eggyeztess, remélem gurulunk eggyütt.NORMÁLISAN! üdv Szöllő
Jövőre veszel egy 1098 R-t?
Meg igérem ,hogy jövőre mindig megvárlak benneteket Zsoltik, druszáim(én is az vagyok)! Na jó ,hát legyen,. 1gyertyapipát lehúzok.