Végbéla, Szöllő az nem normális . Pár hónapja rájöttem . De szeretettel várunk dujvban. Vagy esetleg átruccanunk Ráckevére. Ahogy jön. Nagyon kíváncsi vagyok a kuplungodra..
Köszönöm szépen a támogatást és a lelkesítő szavakat, de egyelőre le kell mondanom az új motor megvételéről, ugyanis pénteken közölte a főnököm, hogy az év utolsó három hónapját kisebb megszakításokkal, de külföldön kell töltenem ! Így nem látom értelmét, hogy erre az évre motort vegyek, inkább gyűjtök még egy kis kp-t az indulóhoz, mást úgyse tehetek
nem, legalabbis nekem nem. én kompoztam-utána itthon is még motoroztam, esőnek nyoma sincs.
astrxnek: hazaértem, és rögtön bespréztem a láncot!jógyerek vagyok
igy utolag be kell valljam,hogy az egesz "turat" azert szerveztem, hogy ingyen es bermenteve szerezzek teszteloket, megfigyeloket es szereloket. zsolti ma 3x szerelt, en is kb. 3szor... joooo volt. aztan a vegere megiscsak franko lett a helyzet, majd irunk elmenybeszamolot.
Á nem hiszem,én szeretek motorozni ezért marad a 12-es.Csak kap egy akra -rendszert!Na jó,én minden mocit szeretek, amikor ráhúzom a gázt és amikor kanyarba érek.Zsozsekkal eggyeztess, remélem gurulunk eggyütt.NORMÁLISAN! üdv Szöllő
Köszönöm szépen a támogatást és a lelkesítő szavakat, de egyelőre le kell mondanom az új motor megvételéről, ugyanis pénteken közölte a főnököm, hogy az év utolsó három hónapját kisebb megszakításokkal, de külföldön kell töltenem ! Így nem látom értelmét, hogy erre az évre motort vegyek, inkább gyűjtök még egy kis kp-t az indulóhoz, mást úgyse tehetek
astrxnek: hazaértem, és rögtön bespréztem a láncot!jógyerek vagyok