Kedves Orsi!
Nemsokára eladó lesz az én mocim ami egy 2006-os 620 dark. Jelenleg 6000 km van benne és már nem lesz sokkal több. Extrái a két nyitott 50mm belejű fekete szénszálas dob amitől olyan a hangja mint egy ezresnek, persze a tompító betétek is megvannak (valahol :) ) továbbá fehér számlapos az órája ami nagyon jól mutat, fekete füstszínű ledes hátsó lámpa és halogénégős indexek, ja és "farkatlan". Ha továbbra sem találsz motort és én is odaérek hogy eladom akkor jelentkezem és a neten is fent lesz. Üdv: a Zerik
zol2891: Elárulom, hogy minden felülvezérelt motor, de még a Harleyk alulvezérelt blokkjai is "bütykös tengellyel" vannak megoldva. Nem ettől kényszervezérelt, hanem attól, hogy a szelepeket nem rugók nyomják vissza a kiindulási helyzetükbe, hanem himbák. A vezérműtengelyeket (bütykös tengely) hajtja meg a szíj. Ha megkopik a vezérműtengely/bütykös tengely és cserélni kell az bármilyen motornál drága dolog lehet
Itt olvashatsz bővebben a desmo-ról: http://en.wikipedia.org/wiki/D...
Jaj félre ne érts én csak amiket hallottam azt írtam le. Tapasztalatom nulla mert ilyen motorom nem volt még soha. Viszont nekem azt mondták hogy a vezérlése bütykös tengellyel (kényszervezérléssel) van megoldva és hogyha az megkopik ako elég drága dolog a csere. De ezek szerint ako ezt is rosszul mondták ha szíjjal van megoldva...
Szia!
Mi számit szervíz igénynek? Mi számít elektronikus hibának?
A mocim 2001-es, 2002-es blokkal. Van benne 42000 km. Mióta nálam van, azóta egy indexrelét cseréltem, egy biztosítékot, egy index visszajelző ízzót. Egy vezetékem meg volt törve, és nem égett a féklámpám. Ja megy egy hátsó és egy első lámpa ízzót cseréltem és egy akkumlátort is. Szerintem ezek olyan dolgok ami egy 42 ezer km-t futott mociban bármikor előfordúlhatnak.
A kuplunglamellákat valószínű, hogy a télen cserélnem kell. A télen meg lehet hogy szétszedetem a blokkot és átnezetem, hogy esetleg van-e benne olyan dolog amit cserélni kell. Tavaly cseréltem benne fékpofákat elől, ami lassan megint aktuális. A vezérműszij csere meg olcsóbb, de sűrűbb is mint a vezérműlánc. De kb. itt 3 vezérműszíj ára annyi mintha egyszer vezérműláncot cserélnél.
Ha ez szervíz igénynek számít, akkor maradok a Ducati-nál
Szerintem ezek átlagos dolgok.
Szia!
Én egy RSV-ről ülök át Ducatira. Az RSV négy év forró szerelem volt, mégis nagyon várom már, hogy megjöjjön az új gép, s én is ebbe a táborba tartozzam. Ne aggódj, neked lesz igazad!
Szeva Csics!
Amikor vettük az előző tulaj úgy árulta, hogy S2R 800 és S4R.Az s2r-re jó volt arra vállaljuk a garit
Elviszi, és ha jó fizeti.
06-30-689-1113
Erre több ötlet is felmerült. Pl. a moci előélet is érdekes lehet, mert 2004-es gyártás és idén lett forgalomba helyezve. Felmerült h tesztomotor volt kint még Olaszországban, de ez csak elmélet. Egyébként is túl jó állapotban volt ahoz... Szóval nem tudni. Desmodoki sem tudta. Majd meglátjuk mi lesz 10e-nél.
keres&rendezes=1&data=YToyMDp7czo3OiJyZXN1bHRzIjtzOjM6Ij
EwMCI7czoxMToic2NyZWVud2lkdGgiO3M6NDoiMTAyNCI7czo5OiJrYX
RlZ29yaWEiO3M6NToibW90b3IiO3M6NDoia19oYSI7aToxO3M6NToia1
9zemEiO2k6MTtzOjU6ImtfZ2hhIjtzOjE6IjEiO3M6NjoiZXh0cmExIj
tOO3M6NjoiZXh0cmEyIjtOO3M6NjoiZXh0cmEzIjtOO3M6NjoiZXh0cm
E0IjtOO3M6NjoiZXh0cmE1IjtOO3M6NjoiZXh0cmE2IjtOO3M6NjoiZX
h0cmE3IjtOO3M6NjoiZXh0cmE4IjtOO3M6NjoiZXh0cmE5IjtOO3M6Nz
oiZXh0cmExMCI7TjtzOjI6InExIjtzOjQ6IjIzNTAiO3M6MjoicTIiO3
M6NzoibW9uc3RlciI7czoxMzoib3JzemFnX2tlcmVzbyI7czoxOiJIIj
tzOjY6InRlbGplcyI7Tjt9