Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj, Zsozsek!
Engem sem a vége izgat igazán, de ha egyszer próba van egy 12-essel, hát az érdekel, meg szurkolok is a piros motornak! Eddig mindig fikázták az olaszokat, hogy végre is meg gyorsulásban is leverik a 600-as japók, most aztán jó tapasztalni, hogy nagyágyúkat is meg tudjuk szorítani. Persze kanyarban, fékezésnél már 10 éve nem ellenfelek!
SPS, Zsozsek, Szöllő! Látom jó a hangulat!
Legközelebb majd ki is próbálod, ha összefutunk.
Helló!
Igen velem!
Jók a képeid!
Legyen szép napod!
Inkább néző!
Vagy mint,utas?
És akkor én is felkerűlhetek a sírkőre mint szponzor?
Kérem póstázni !
1000 euró egy 50-le-s nitró ,akkor lehetne a felirat Szöllő 345 !
A mai turazoknak(rol): aki mer az nyer! :)

Franc ebbe a betegsegbe, hogy most kapott el... remelem lesz meg motorozhato hetvege!
Jövőre nevet váltok:Szöllő 315! Ez lessz itt a nevem,meg a Sírkövemen!
Azért a féket csak nem érte kritika!Vagy a duplaturbós nitrós hayabusa a motorok királya?
És Szöllő, mi is van a gépedben? Powercommander, sportlégszűrő? Én ezt mind beleraknám, piros csíkot látnál!
Lódított a pilóta? Tudod,hogy nem pörgöt csak 10500 a gépem mert szar a rendszer.De teszek rá egy coólt azt szétcsaplak !Miben vagy a legjobb gyorsulásban? ,hogy én ezt nem vettem eddig észre .Tavaszig tegyél hetedik sebességet a gépbe+várj a hátszélre Ja és ez való neked! Apropó,jössz egy üdcsire a garázs nevű mulatóba?
Szerintem mind a két motor eltudja érni a 295-öt. Ott meg úgy is leszabályoz mind a kettő.
Végbéla, a zx12-es órája még mutatós, nagyjából 295 környékén volt az is, vagy csak lódított a pilóta . Én tankoltam a zx12-t is .
De nem tudom valós-e az érték. Majd valamelyik nap fölhekkelek egy gps-t a gépre, aztán bemérem mennyi az annyi. De igazából engem nem izgat túlzottan a végsebesség, nem sűrűn fogom kihasználni. Jobban szeretem a gyorsulást, fékezést, kanyarodást. Abban meg verhetetlen a gép.
Hi Viktor974!
Mi újság, megjött a hasidom?
Azóta büszkélkedek is mindenkinek,hogy 748-on ültem!

Az a kép idén készült Olaszországban,egy álom ott motorozni,de komolyan!

Széles utat!
Hello Saca! Veled találkoztunk Debrecenben a Ducatinál meg Tiszaújban a Shell kúton?
elindulunk
Hali!
Igen biztos, mert akkor hívtalak fel telefonon, Lillafüreden.
Szia! Nagy valószínűséggel!
Én meg egy pár héttel nézegettem a fórumra irogatókat, hogy ki kicsoda és pont téged is megnéztelek. Egy kis irígységgel néztem a képeidet, főleg azt ahol a háttérben a havas hegyek vannak, a bocikkal az előtérben. Szép helyen jártál!
Idén is csak itthon motoroztam
További szép napot, szia
Szia botarobi!
Ezek szerint neked is van volt Alfád. Erről nekünk nincs mit beszélni. A Ducati, a motorok között minimum olyan mint az Alfa a többi autó között. És mint Alfás, vegyél egy Ducatit. Nem fogsz csalódni.
Üdv!2005 közepéig gyártották ezzel a lengőkarral a dark-ot.Gyárilag Michelin gumikkal szerelték az európába szánt motorokat.
Nem rég voltak Miskolcon úgyh sztem lehet