Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóltam
Nem baj, ha szólok az RSV fórumban? Hátha csatlakozik még 1-2 ismerős.
V2, V2...
Nyugati téren az óra alatt?
Mit szólsz hozzá, ha csak megyünk amerre látunk?
A legjobb túrák úgy születnek, ha nincs cél, csak arra megy az ember, amerre a kedve tartja. Random feeling.
tokeletes. mire gondotlal, honnan induljunk, merre menjunk?
Rendben, szerda este jó lesz. Goo!-nak szólok (ő most várhatóan nem lesz internetközelben egy darabig).
8 körüli indulás jó?
astrx, szerda este? mit szólsz? már ketten vagyunk:):)
többiek is gerjedjetek! goo!? (rólad tudom, hogy esténkét szoktál hasítani)
Nembaj.Be kéne iktatni inkább egy egész napos,vagy délutános euroringet(ott nincs rendőr,talán).Talán eljönne egy-két "pályaértő" is,segíteni ebben-abban.Este még kimentünk a h.ringre,még ennyi motorost!Jobban hasonlított egy motorosfelvonulásra mint egy pályanapra,azért volt pár elvetemült!
Szia!
Arra én is gondoltam. Megvártuk volna a műszakváltást .
Ebből is tanultunk
Cső Saca748!
Hát persze,azt estig nézegettük volna egymást.Azt,ha elindulok akkor szabálytalannak ot vannak az:indexek,a tükrök meg a nyitott rendszer hangtompító nélkűl.
semmi konkrét. én 6ig dolgozom a 11. kerben, utána bárhova mobilizálom magam, csak odataláljak! barmelyik este jo nekem, ami mindekinek szimpi!(csutortokig bezarolag )
azt sem tudom, merre érdemes indulni, inkabb csak követnék valami okosabbakat :)
Én csatlakoznék. Hány óra felé lenne a start?
üdv,
Béci
En mennek de sajna penteken feltortek a garazst es egy idore elvittem a mocit egy biztonsagosabb helyre, amig nem erositjuk meg a vedelmet :) Szerencsere csak a rozzant bringamat vittek el. A "hogyan tortent"-et le se irom mert hosszu es hihetetlen story :) Majd szemelyesen 1x :)
uraim(elsősorban a budapestiek), valamelyik este a héten egy kis lightos gurulás valahol a főváros környékére? semmi túra, csak egy órácsaka ide oda. 2-3-4 ember összejönne, jó is lenne.
Közelről nem lehetett kiolvasni.
Kb. úgy volt felrakva a rendszám, mint a te mocidon. A képeiden néztem meg most. :-)
Mi tortent. Nem birtak magukkal a yardok?
a motorosok.hu-n keresd Félsvédet. Neki van.
A Duke is 1000-es motor. Nem értem a hasonlatot.
Szia SPS!

Most olvasgatok a Mátra fórumon. Mivel nem ültél a mocin, nem is volt beindítva, nem közlekedtél vele, ezért nem is szabhatott volna ki semmilyen bírságot. Ilyen alapon ha trailer-en lett volna a mocid akkor is megbüntet a rendszám miatt?
Szia TPA!
Igen, belépek a Ducati-tulajok boldog táborába! Remélem, én sem fogok csalódni.
Szia Végbéla!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Akkor holnap megpróbálom felvenni Velük a kapcsolatot!
Sziasztok!

Motorváltás előtt állok. Jelenleg egy Honda NT700 ABS Deauville motorom van. 700ccm V2 túramotor.
Elvoltam Pécsett a Vario-nál, mindegyik motorra ráültem, Ducatitól kezdve, KTM, MOTO MORINI...
A sarokban volt elbújva egy ezüst ST3 Termignoni kipuff rendszerrel szerelve. Ráültem, és úgy éreztem hogy ennél kényelmesebb motoron nem ültem még. Az árcédulát kicsit magasnak találtam,de ha minden összejön akkor belefér.
Kicsit kutakodtam a neten és olyan motorra leltem aminek a neve ST4S. Megtudtam h ez régebbi típus mint az ST3,de ebben a 996 motorja lett beépítve és 4 szelepes, míg az ST3 csak 3 szelepes. (gondolom innen az elnevezés is)

Szóval az lenne a kérdésem,hogy mi a véleményetek az ST3 illetve ST4S motorokról?
Próbálta őket valaki? Stb... Úgy érzem ti tudtok nekem segíteni

Előre is köszönöm!
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 40.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon ülés púp (2db fém konzol kell hozzá) 10.000.- ft
Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft

bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
kézzel fogható: Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. ára:28.000.- ft (bolti ára kb 44.000ft) .. csak telefonon keress 06702241000
új, UV álló, vákumtechnológiával készült...
MONSTERESEK ELADÓ 1-2 APRÓSÁG EGYBEN VAGY KÜLÖN IS!http://www.kepesmotor.hu/motor...