--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
--- X-LITE X-801RR MotoGP REPLICA bukósisak eladó. "M" méret, full makulátlan keveset használt karcmentes, D-gyűrűs, full kivehető bélés és mosható. Az utolsó füzetig minden megvan: doboz, orrvédő,állvédő, zsák, törlőkendő, zsírzó, és a párásodásgátló pinlock. 90.000.- ft.
--- DUCATI Arai "chaser" Stripes ÚJ "M"-s méretű bukósisak. D-gyűrűs.. bolti ára 154e. nálam 120.000.- ft
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
A monster termékek a Ducati di BOSCO-ba van (ez itt a remklám helye) ott is megtekinthető.
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
Jaja. Haza értünk, kb. este 10 után. Még Egerben is megálltunk a Mekinél. Hazafelé, találkoztunk egy Harley-sal, vele jöttünk haza. A kicsilánynak is tetszett a mocizás.
Remélem rendben hazaértetek,és minden oké volt az úton. Jó volt találkozni meg dumálni.
És...KÖSZÖNÖM hogy ideadtad a motorod egy körre. MEgfordult a fejemben,hogy nem viszem el,de kb fél másodpercig lebegett ez előttem ... egy ilyen ajánlatot nem lehet visszautasítani.
Most még jobban beleszerettem a ducatiba...nem mintha eddig nem az lett volna a favorit !
Túra: cél Lillafüred. 17.-én vasárnap fél 9-kor találka az M3 Shell kútnál. Eddigi választék: GSX-R, YAMAHA, Monster, más egyebek. Örömmel várunk másokat is a túrán. Üdv: Miklós
Stafford, nem téged láthattunk szerda este a Szentendrei úton zúzni kifelé? 23 óra kürül +/-1 óra
Valamiféle póker bár, vagy nyerőgépterem vagy nemtom már mi mellett álltunk. Szép S4 hangzás, kockászászlós mintájú tank...
bocs a látványeffekt miatt. Eddig nem volt rá panasz, de már engem is zavart csak maga a tudat, hogy fehér a h.lámpám, úgyhogy cserélem.
Kár hogy ilyen későn kezdtük a mókát, és nem tudtál továbbjönni. Miután elváltunk, Joenavrannal még egy nagyon jó kört mentünk a Pilisben.
Ajánlom mindenkinek figyelmébe a Csobánka--Pilisvörösvár közötti kanyargós szakaszt!
Én csak a feléről tudok beszámolni, mert hamar fellőttem magamnak a pizsit.
Végülis Nagykovácsi felé kullogtam a két másik kolléga mögött. Astrx fehér (!) féklámpája kiégette a retinánkat. Nappal jobban élveztem volna, de így is fasza volt, úgyhogy thx a srácoknak
X-LITE X-801RR MotoGP REPLICA bukósisak eladó. "M" méret, full makulátlan keveset használt karcmentes, D-gyűrűs, full kivehető bélés és mosható. Az utolsó füzetig minden megvan: doboz, orrvédő,állvédő, zsák, törlőkendő, zsírzó, és a párásodásgátló pinlock. 90.000.- ft. 06-70-224-1000
rakerestem, de csak merfoldes utalasokat talaltam. elmeletileg 1000merfoldnel van a szerviz, szoval lehet, hogy 1600km-nel fog elojonni. nekem merfoldes a motorom, szval nemtok okosat mondani :)
Mivel a diBosco-sok szabin vannak, ide is bedobom a kérdést, hátha valaki tud okosat: Idén újként vásárolt 620-as Monsterembe bekerült 1000 km, de nem villan fel a MAInt felirat gyújtás után 5 másodpercig. Kérdés, hogy ez vajon miért lehet és kell e valami "rosszra" gondolnom?
--- X-LITE X-801RR MotoGP REPLICA bukósisak eladó. "M" méret, full makulátlan keveset használt karcmentes, D-gyűrűs, full kivehető bélés és mosható. Az utolsó füzetig minden megvan: doboz, orrvédő,állvédő, zsák, törlőkendő, zsírzó, és a párásodásgátló pinlock. 90.000.- ft.
--- DUCATI Arai "chaser" Stripes ÚJ "M"-s méretű bukósisak. D-gyűrűs.. bolti ára 154e. nálam 120.000.- ft
--- Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
A monster termékek a Ducati di BOSCO-ba van (ez itt a remklám helye) ott is megtekinthető.
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
Akkor oké. Jöhetnétek majd gyakrabban is errefelé
Jaja. Haza értünk, kb. este 10 után. Még Egerben is megálltunk a Mekinél. Hazafelé, találkoztunk egy Harley-sal, vele jöttünk haza. A kicsilánynak is tetszett a mocizás.
Remélem rendben hazaértetek,és minden oké volt az úton. Jó volt találkozni meg dumálni.
És...KÖSZÖNÖM hogy ideadtad a motorod egy körre. MEgfordult a fejemben,hogy nem viszem el,de kb fél másodpercig lebegett ez előttem ... egy ilyen ajánlatot nem lehet visszautasítani.
Most még jobban beleszerettem a ducatiba...nem mintha eddig nem az lett volna a favorit !
Valamiféle póker bár, vagy nyerőgépterem vagy nemtom már mi mellett álltunk. Szép S4 hangzás, kockászászlós mintájú tank...
Kár hogy ilyen későn kezdtük a mókát, és nem tudtál továbbjönni. Miután elváltunk, Joenavrannal még egy nagyon jó kört mentünk a Pilisben.
Ajánlom mindenkinek figyelmébe a Csobánka--Pilisvörösvár közötti kanyargós szakaszt!
találtam Ducati sport zoknit :) talán be kellene szereznem párat, ilyenem még nincs.
link: Ducati sport zokni
Végülis Nagykovácsi felé kullogtam a két másik kolléga mögött. Astrx fehér (!) féklámpája kiégette a retinánkat. Nappal jobban élveztem volna, de így is fasza volt, úgyhogy thx a srácoknak
meddig legyünk?
Ott a számom az adatlapomon, max csörögj rám, ha tudsz vmit, hogy mikor merre...
Szívesen gurulnék este, de egyelőre úgy néz ki hosszú napom lesz... Látom 8-kor van tali Nyugatinál. Meddig lesztek ott? Hátha odaérek...
este nem jossz gurulni egyet?
Mivel a diBosco-sok szabin vannak, ide is bedobom a kérdést, hátha valaki tud okosat: Idén újként vásárolt 620-as Monsterembe bekerült 1000 km, de nem villan fel a MAInt felirat gyújtás után 5 másodpercig. Kérdés, hogy ez vajon miért lehet és kell e valami "rosszra" gondolnom?
Ha valaki tudja a megfejtést, előre is köszi!
Most találtam (ha ti már láttátok akkor bocs'):
http://www.motorcyclenews.com/...