A végén kapsz egy táblázatot a biztosítók díjkalkulációiról. Nagy árkülönbségek vannak, de nem kell feltétlenül a legolcsóbbat kiválasztani. Ezeken az oldalakon meg is tudod kötni magadnak.
szia Orsi,
Ez az ár gyanúsan mélyen van. Km vagy évjárat nem lehet, hogy elírás?
Mert pl. a 620-ast tudomásom szerint 2006-ig gyártották. Bár lehet, hogy csak a forgalombahelyezése 2007. Azért sztem jól nézd meg. Ha mész megnézni a gépet, szólj, és lehet hogy páran innen a fórumról elmegyünk megnézni veled.
Amúgy világbajnok vételnek tűnik
Gál Tamás a desmodoki, egy magán szerelő, aki ezer éve dukikkal foglalkozik, frankó felszerelése/kompjútere/csavarhúzója van, és jóval olcsóbban dolgozik, mint a márkaszervízek!
huha, remelem nem az en motoromat veszed meg az enyemben is pont 17 van:
casco kb lehetetlen, hasznalt motorra egyeni szerzodest lehet kotni(nem csak ducatira, minden), ezer ev utanajaras, es havi 20e ft feletti dij.
ha esetleg kivanod, szivesen atnyujtom a motort egy probakorre, teljesen gyari alalpot, 17e km
nekem pontosan ilyen évjáratom van. negyedéves biztosítás 6500ft. költégek havi szinten: érdemes 500km-enként a láncot besprézni, ez valami kisebb összeg. nemtudom hány km-errel veszed, 10 és 20 ezres szervíz húzósabb, márkaszervízben 60-80 ezer, desmodokinál olcsóbb. olaj olajszűrő légszűrő gyertya nem tétel, 1x ft. vezérműszíj 20 ezrenél olyan 20ezer anyagárban, lánc és lánckerék ha cserés, 20-30 között. természetesen tankolni is kell, ez fogja a havi költségeid nagyrészét kitenni:) 14literes a tank, 5 liternél kezd el világítani :)
szerintem érdemes beleugrani, nincs sok gond vele. ha meg rá kell költeni, kis utánajárással nem lesz vészesebb mint egy japán. de az élmény
infót szeretnék kérni. Miután minednki hülyének tart, hogy ducát akarok venni hamarosan, utánanéznék mennyi is lenne a Ducati monster 620 i.e., 2005-ös, költsége havi szinten, sacc/kb :). Biztosítás, szerviz, ilyesmi, gondoltam ti biztosan tudtok segíteni.
Ági(Csics Kedvese),Csicseri(Búvár),Fater(Pocak),Kálmán barátom(Vékonka)!
Üdv