30/641-3143 a számom, de úgy néz ki, hogy nem megyek.
Ildi nem volt túl jól az este és nem merek messzire menni.
Az orvosok szerint bármikor szülhetünk. Két nap, egy hét, nem tudom.
Vigyázzatok magatokra és jó motorozást.
Este kinézek a Ringre - Gizi is hazaér addigra - onnan 4 perc alatt hazaérek.
Kint lesz a Csicsi és a Gabi is.
Szasztok.
tóthpeti.
Szia.
996 úgy írta lentebb, hogy egy benzinkúton taliznának, a 3-as úton kifelé, Gyöngyösre menet. Igaz reggel azt írta, hogy 11-11,30-kor taliznak a kúton, de most azt olvasom, hogy kb 11-kor lesznek Gyöngyösön. Így nekem is hamarabb kell elindúlnom innen Debiből.
Csak most néztem meg a fórumot, bocs, hogy nem válaszoltam.
Lehet megyek veletek, ha a kis feleségem úgy érzi, még bírja.Holnap kiderül.
Találka hol mikor.
üdv. tóthpeti.
Akkor ezek szerint te veszed meg a 1098-at a Varió-tól.
Aszalóséknál szervizelek én is, a múltkor mesélte, hogy lesz még egy szaktárs.
Remélem összefutunk néha.
Üdv. tóthpeti.
Az adatlapomon is rajta van az e-mail címem, de egyébbként szoke.csab és gmail-es (nem írom ki, mert jönnének a spam-ok :) )
Bizalmasan kezeljük a számod , és szólunk, hívunk ha megyünk mindenképpen.
Mi lehet benne lennénk a holnapi Szilvásváradban, de ez holnap dől el.
Ezért ha lehetne kérnénk egy telefonszámot, amin valakit elérhetünk a túrázók közül és lebeszélhetnénk, hogy hol találkozunk. (mi nyilván nem a kezdetektől lennénk veletek, hanem valahol bekapcsolódnánk, vagy felmennénk előtökbe)
(Tpa-nak megvan asszem a száma, ő is veletek tart? )
Mindenképpen akkor telefonálunk csak, ha megyünk, de sztem rossz idő esetén nem indultok el ti sem.
Kb mikorra érnétek Eger, Szilvásvárad környékére? Pestről mikor indultok?
Jó utat és vigyázzatok magatokra ,remélem mi is veletek tarthatunk majd.
Hali !
Ezt a faszom tesztet én is olvasstam hogy a m s4r nincs semmi rendben vagy összhangban.
Na innen üzenem nekik : Tanuljanak meg motorozni és ideje lenne igazat írni !
ja!és kapják be a ......
üdv.
Szia!
Az Ádám telefonszáma:30-510-4282, a vonalas 27-544-790. Egyébként nehéz kivárni, hogy felvegye, ha sikerül eljutni hozzájuk, kérd el a Péter (ő az édesapja, ő a MESTER!) számát, mert ő fel is szokta venni - én valahogy kitörölhettem, mert nincs benn a telefonomban. Egyébként egyenlőre Malaguti-Aprilia márkaszervízként működnek, most intézik hozzá a Ducatit is, úgyhogy szerintem nyugodtan rájuk bízhatod a mocit. Három olyan szimpatikus vonás jellemző rájuk, amit máshol együtt nehezen találsz meg:
- értenek ahhoz, amit csinálnak,
- nem vernek át,
- nem nyúlnak le
Évek óta csak hozzájuk viszem a motoromat, ha meglesz a Ducati, azzal is oda fogok járni.
Szia 996!
Gyöngyös felé mentek, mert én debreceni vagyok, és Gyöngyösön tudnánk talizni, ahol a Mátra felé kell forodulni a lámpánál balra, közvetlen a lámpa előtt van egy benzinkút (JET talán).
Kutya!
Mondjuk,ha te is kockásra vetted a kanyarokat,nemcsodálkozom,hogy lassú voltál a ducatival.Vagy ha a kakucsringen próbáltad,ott meg a robogók verhetetlenek,de ettől még robogóra se cserélném a ducatit.
Keresd desmodokit. Budapesten is dolgozik, de Cegléden lakik, de ott is szokott dolgozni.
A fórumban megtalálod a telefonszámát. lásd korábbi hozzászólások.
Sziasztok!
A tegnapi nap nagyon boldog tulajdonosa lettem egy Monter 620-nak!
Olaszországból hozták be,és mielőtt nagyon belekezdenék a motorozásba szeretném megnézettni egy igazán hozzáértővel. Verőcén lakom, és ahogy a hozzászólásokat olvasgattam,láttam,hogy Dunakeszin lakik Aszalós Ádám,akit már más fórumokon is dícsértek. Valaki esetleg meg tudná adni az elérhetőségét?
Nagyon megköszönném!
Nekem alapvetően nem a V2, és annak jellegzetes viselkedésével van bajom: lásd pont az ellenpélda, a SuperDuke.
Erősen hasonló koncepció - mégis fele annyi erővel, lényegesen gyorsabb voltam vele ugyanolyan körülmények között, ugyanazon útszakaszon, ugyanakkor.
Ettől persze ez nem szentírás amit mondok (miért is lenne az?) de engem legalább semmilyen anyagi érdek nem vezérel egyik vagy másik motor irányába, amikor véleményezem. ( Bár a KTM dealer megdobhatna egy hétvégére egy jó Duke-kal... )
Szóval nincs kőbe vésve, egyszerűen csak 'véletlenül' egybecseng a tavaszi gondolatom azzal, amit a brit tesztelők tapasztaltak. És nem csak a Duci, hanem a Duke esetében is - így mégiscsak elképzelhető hogy van benne valami.
És persze mindettől függetlenül az S4RS MAGA A MOTOR marad számomra, ilyen szép motort nem hiszem hogy valaha alkotnak mélg a földön. És a Superbike Challange-be is ezzel fogok játszani, továbbra is...
Ha a holnapi Szilvásváradi túra meg lesz akkor az itinert közölhetnétek. Ha jó az idő/időpont akkor csatlakoznék és talán egy két jó helyet megnézhetnénk.
Kb mikór lesztek kint,este?Kinéznénk mi is!