Akit érdekel a Superbike magazin mostani számában megjelent kéthengeres (1098 - KTM RC8 - RSV-R - BMW HP2) összehasonlító teszt, írjon mailt a rigofutty gmail com -ra, beszkennelem, oszt kűdöm ma/holnap.
Általában ugyi nem tekinthetők az újságok tesztjei tárgyilagosnak, én meg ezt még végig sem tudtam olvasni, de kb. a feléig érve - ez a cikk elég korrektnek tűnik. De inkább ezt ki-ki döntse el magának.
Aláz a 1098
TPA !
Nagyon sok boldógságót az új jővevénynek itt a föld nevű bolygón !
A kedves anyúkának sok erőt és kitartás az elkövtkező hosszú időre.
Most már csak annyit : Mikor is iszunk ? :)
üdv.
Hali !
A monster 800 -900 és az SS között is örült nagy a külömbség és nem is ugyan arra valók!
a VTR meg a monster meg agyiban hasonlítanak, mind a kettőnek két kereke van, hogy lehet az egy ik a másik alternativája ?
A monsterel is ellehet menni 5 l. fogyaztásal, csak akkor nem arra használod amire való. A VTR egy nagyon jó sport túramotor, és azzal is könnyen meg tudod ettetni a 8l.-t ha egy kicsit elkezded ütni vágni.
M800 egy nagyon megbocsátó közepes teljesitményű vas
M900 csak haladoknak kissé idegbeteg durva gáz reakciok.
VTR az unalom maga bár elvisz és vissza is fog hozzni
( ez csak az én priv. veleményem csak erre a testre vonatkozik :)
üdv.
Helló RG!
A szervíz miatt érdeklődj a győri Ducatinál az Autóplázában,keresd a Varga Zolit.Mikor én érdeklődtem egész jó árakat mondott.Holnap megyek hozzájuk,,esetleg megkérdezem,hogy ide kiírhatom-e a mobilját.
Üdv!
Hát valahogy így volnánk. Szerelmes vagyok - bár ez már elcsépelt - és imádom minden porcikáját.
Úgy hiszem, egy darabig kitölti majd minden percünket.
Főleg akkor, ha a frissen szerzett akkut hörghuruttal kombinált tüdőgyulladásomat sikerül kihevernem.
Két napja nem mehettem hozzá közel, nem foghatom - fürdethetem - pelenkázhatom és nem csókoltam meg a kis lábait sem.
Üdv néktek.
tóthpeti és Lara.
Kösz a gyors választ, látom, neked 620-asod van, ezért nem a legjobb az erőnléted . Őszintén szólva VTR F és a Duki között vacilálok és sajnos nekem számít, hogy 9 litert eszik a vas vagy 6-ot. A VTR olcsóbb, elég erős de sajnos sokat kajál és ez ellene szól, nomeg egy Duki mégis csak 1 Duki
fogyasztás nem éppen babettás-szerintem 6-7 liter simán.
igen meglehet-y desmodoki/gál tamás, a számát megtalálod korábbi hozzászólásokban
nekem eleég szar az erőnlétem, 15-20 perc futás után meghalok
Hali!
Eladó drága kis Ducati Monsterem! 2000-es évjáratú,2001 év végi forg. helyezésű 600-as szörnyem. 22e km-rel,friss olajcserével és új telószimeringekkel és teló olajjal ellátva. Több mint fél millió forint extrával( pl. Arrow rendszer karbon dobokkal,sport légszűrő,fém fékcső,8000K xenon,Rizoma kiegészítők hada....) i.á.:950.000,-
Esetleg sérült GSX-R 750 csere érdekel 2005-ös évjárattól!
Használt 800-as vagy 900-as Monster (esetleg SS) vásárlásán gondolkodom. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tapasztalataitok vannak ezeknek a fogyasztásával kapcsolatban? Illetve, hogy meg lehet-e úszni kevésbé fájdalmasan a 20 ezrenkénti szervízt, mint egy szakszervízben (DiBoscoban 90 körül említették )? Ja és még valami: mennyire vagytok/voltatok elégedettek az erőnléttel?
Ja, meg felraktak egy Rizoma nyitott kuplungfedél+kinyomólapot. Iszonyú jól néz ki, holnap teszek fel képet! Most már kellően csörög az enyém is.
Ja, megtiszteltem a dunaújvárosi hidat, egyenlőre 270-nel. Remélem, nincs kamera!
Örülök, hogy jobb lett!
Voltam az Attilánál, mondtam neki a cuccaidat, de szerintem 30 mp-en belül elfelejtette, úgyhogy hívogasd! A jövő hétvégén a Pringen lesz vmi KTM-es buli, ott lesznek ők is, meg lehet menni a pályán, ha van kedved, aztán ott elmarkolod tőle.
A kanyargondokra meg azt mondta, nézd meg a guminyomást. De lehet, hogy már megoldottad.
Amíg csinálták az enyémet, kipróbáltam az RC8-at. Egy előnye van a Dukival szemben: kényelmesebb. Minden másban lemarad, mint a borravaló!
Jól van tudom,de már kb május 1 óta várjuk a jövevényt,az meg csak bent héderezett ,had izguljunk.