Balatonringel kapcsolatban olvassom :
"...több olyan nehézség is felmerülhet a Balatonring építése kapcsán, amely veszélybe sodorhatja a gyorsasági motoros világbajnokság 2009. szeptember 20-ra tervezett magyar futamának megrendezését..." ".. módosító indítványokkal sorolták át mezőgazdaságiból turisztikai fejlesztési, illetve gazdasági területté. Ezt a jogszabályt azonban az államfő visszaküldta a Parlamentnek, azaz a törvény nem lépett hatályba és amíg ez nem történik meg, addig az engedélyezési eljárást sem szabad elkezdeni...Nem éppen megnyugtató az sem, hogy a beruházás környezetvédelmi hatástanulmányhoz kötött, amit az illetékes hatóságnak jóvá kell hagynia...."
Hogy ezzek mért nem léteseitenek szexuális kapcsolatott a keves szülőanyukkal !
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
Az összer termék a Ducati BOSCO-ba van (ez itt a remklám helye) ott is megtekinthető.
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
Sziasztok!
600as Monsteremet egy S4-re szeretném cserélni, mik a tapasztalatok? Mennyivel erősebb? (gondolom jóval) Azért kérdezem, mert azt már nem szeretném eladni 1 szezon után, megtartanám hosszabb ideig. Az S4 és az S4R között vacilálok, de ugy veszem észre hogy az S4R amennyivel erősebb, jóval drágább, és talán nem éri meg azért a kis(?) erőtöbbletért +1milliot fizetni. És pont azért kérdezem, mert még egyiket sem próbáltam tehát nem is biztos hogy olyan kis erőtöbblet?
Üdv F
A ducatit észre se vettem,csak azt néztem,h nem Te jössz e szembe. Amikor láttam,h nagyon nézel visszafelé,akkor lettem biztos benne,h Te vagy az.
Összefuthatnánk,én meg a 749-re lennék kíváncsi .
Köv 7végém ha úgy alakul akkor találkozhatnánk.
Sziasztok!
Van egy eladó, hibátlan állapotú Monster !
2004-es 8100Km futott. Van hozzá 3db gyári kulcs, kódkártya,üléstakaró, légterelő idom, jó állapotú gumik, költségmentes állapot . Ára:1,199,000.- + forgalomba helyezés (cca. 190,000.-)
Hívjatok telefonon:20/9133-323
A motor, Pécsen próbálható ki!
Sziasztok
"...több olyan nehézség is felmerülhet a Balatonring építése kapcsán, amely veszélybe sodorhatja a gyorsasági motoros világbajnokság 2009. szeptember 20-ra tervezett magyar futamának megrendezését..." ".. módosító indítványokkal sorolták át mezőgazdaságiból turisztikai fejlesztési, illetve gazdasági területté. Ezt a jogszabályt azonban az államfő visszaküldta a Parlamentnek, azaz a törvény nem lépett hatályba és amíg ez nem történik meg, addig az engedélyezési eljárást sem szabad elkezdeni...Nem éppen megnyugtató az sem, hogy a beruházás környezetvédelmi hatástanulmányhoz kötött, amit az illetékes hatóságnak jóvá kell hagynia...."
Hogy ezzek mért nem léteseitenek szexuális kapcsolatott a keves szülőanyukkal !
Öreg korunkra?!?!?!
06702241000
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
Az összer termék a Ducati BOSCO-ba van (ez itt a remklám helye) ott is megtekinthető.
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
600as Monsteremet egy S4-re szeretném cserélni, mik a tapasztalatok? Mennyivel erősebb? (gondolom jóval) Azért kérdezem, mert azt már nem szeretném eladni 1 szezon után, megtartanám hosszabb ideig. Az S4 és az S4R között vacilálok, de ugy veszem észre hogy az S4R amennyivel erősebb, jóval drágább, és talán nem éri meg azért a kis(?) erőtöbbletért +1milliot fizetni. És pont azért kérdezem, mert még egyiket sem próbáltam tehát nem is biztos hogy olyan kis erőtöbblet?
Üdv F
Szeretem a TL-t de csak nem ducati b*sszameg
Mar csak 3 nap es irany a GYAR! :) (kar hogy nem lehet fotozni)
felrakhatnád a képeid a fotógalériába!
Köszönöm a fotókat Peti!Nagyon király!
Ha esetleg van még valaki aki lent volt a Speed Week-en és készitett képeket szivesen fogadnám!
Ciao
ha valai szép állapotban lévő Ducatit szeretne, most olcsóbban hozzájuthat:
Eladó 748S
Üdv!
fred
Rendben, megbeszélhetjük a találkozót. A jövőhétvégi időpont kérdéses, de meglátjuk majd.
De amúgy már messziről megismerlek, mert a motorodnak nagyon jellegzetes a hangja.
Már csak a szárazkuplung hangja hiányzik belőle...
A ducatit észre se vettem,csak azt néztem,h nem Te jössz e szembe. Amikor láttam,h nagyon nézel visszafelé,akkor lettem biztos benne,h Te vagy az.
Összefuthatnánk,én meg a 749-re lennék kíváncsi .
Köv 7végém ha úgy alakul akkor találkozhatnánk.