Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok S.O.S monster 600asomba eltőrőtt a szelepvezető persely ha van valakinek rossz vagy felesleg hengerfeje akkor üzenjen thx (fekvő)
Bocsi fiúk! Elfelejtettem hozzá írni: Monster 800IE a típusa, és nem száraz kuplungos!

Sziasztok!
Sziasztok!
Van egy eladó, hibátlan állapotú Monster !
2004-es 8100Km futott. Van hozzá 3db gyári kulcs, kódkártya,üléstakaró, légterelő idom, jó állapotú gumik, költségmentes állapot . Ára:1,199,000.- + forgalomba helyezés (cca. 190,000.-)
Hívjatok telefonon:20/9133-323
A motor, Pécsen próbálható ki!
Sziasztok
Balatonringel kapcsolatban olvassom :
"...több olyan nehézség is felmerülhet a Balatonring építése kapcsán, amely veszélybe sodorhatja a gyorsasági motoros világbajnokság 2009. szeptember 20-ra tervezett magyar futamának megrendezését..." ".. módosító indítványokkal sorolták át mezőgazdaságiból turisztikai fejlesztési, illetve gazdasági területté. Ezt a jogszabályt azonban az államfő visszaküldta a Parlamentnek, azaz a törvény nem lépett hatályba és amíg ez nem történik meg, addig az engedélyezési eljárást sem szabad elkezdeni...Nem éppen megnyugtató az sem, hogy a beruházás környezetvédelmi hatástanulmányhoz kötött, amit az illetékes hatóságnak jóvá kell hagynia...."

Hogy ezzek mért nem léteseitenek szexuális kapcsolatott a keves szülőanyukkal !
Sziasztok ez az uzlet mar meg szunt? mert kellene 1 -2 alkatresz http://www.ducatiruhazat.fw.hu...
Helló mi!?
Öreg korunkra?!?!?!
Ha valakit érdekel 1098, hoz hátső karbon sárvédő, akkor telefonon jelentkezzen nálam.. nettó ára alatt adom!
06702241000
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi)
karbon REMUS uvál kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
Az összer termék a Ducati BOSCO-ba van (ez itt a remklám helye) ott is megtekinthető.
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
Sziasztok!
600as Monsteremet egy S4-re szeretném cserélni, mik a tapasztalatok? Mennyivel erősebb? (gondolom jóval) Azért kérdezem, mert azt már nem szeretném eladni 1 szezon után, megtartanám hosszabb ideig. Az S4 és az S4R között vacilálok, de ugy veszem észre hogy az S4R amennyivel erősebb, jóval drágább, és talán nem éri meg azért a kis(?) erőtöbbletért +1milliot fizetni. És pont azért kérdezem, mert még egyiket sem próbáltam tehát nem is biztos hogy olyan kis erőtöbblet?
Üdv F
vessző kicsit rossz helyre ment
Hát igen...a szárazkuplung...meg minden ami egy dukiba megvan ebbe,pedig nincs .
Szeretem a TL-t de csak nem ducati b*sszameg
Udv a digok foldjerol! :)

Mar csak 3 nap es irany a GYAR! :) (kar hogy nem lehet fotozni)
valaki nem volt kozuletek a hetvegen balatonlellén piros monsterrel?
Egy pár kép a speed weekről!
brutális ahogy kinéznek
felrakhatnád a képeid a fotógalériába!
Helló mi!?
Köszönöm a fotókat Peti!Nagyon király!
Ha esetleg van még valaki aki lent volt a Speed Week-en és készitett képeket szivesen fogadnám!
Ciao
Sziasztok!

ha valai szép állapotban lévő Ducatit szeretne, most olcsóbban hozzájuthat:
Eladó 748S
Üdv!
fred

Rendben, megbeszélhetjük a találkozót. A jövőhétvégi időpont kérdéses, de meglátjuk majd.

De amúgy már messziről megismerlek, mert a motorodnak nagyon jellegzetes a hangja.
Már csak a szárazkuplung hangja hiányzik belőle...

A ducatit észre se vettem,csak azt néztem,h nem Te jössz e szembe. Amikor láttam,h nagyon nézel visszafelé,akkor lettem biztos benne,h Te vagy az.
Összefuthatnánk,én meg a 749-re lennék kíváncsi .
Köv 7végém ha úgy alakul akkor találkozhatnánk.