Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen énis láttalak, mentünk egy kisebb kört és egyből megismertelek.
Odafele én voltam a kicsivel(RS125-össel), de visszafele a Ducatival.

De máskor tényleg ha ígyvan összehozhatnánk egy motorozást és dumálást. Kiváncsi vagyok arra a gyönyörű és meseszép hangú TL-re .
Hello ducaticsabi!

Igen én voltam az ma!
Énis kérhetnék?
nagyon durva gépek

szoke.csabkukacgmailpontcom

Nagyon szépen köszönöm előre is!
Mennek.
Sziasztok nem tud valaki esetleg 600-as monsterhez hátsó kerék feszitőt?Lelazult azt csavarostól bedarálta a lánckerék!thx
Én is kérhetnék a berikztl kukac gmail pont com-ra?
Ha nem probléma.
Szeva Peti!
Tedd fel a többit is vagy küldd el őket Emilben!Lécci,lécci!
Sziasztok!

2008.07.26-án tegnap Sopron környékén letörött (vagy letörték) a rendszámom:

UJF-688

Ha valaki tud valamit segítsen!
Többek között.
sziasztok! ugy tünik hamarosan kapok egy ducati monster 695-öst 33 lovasra lefolytva, nem csak papíron. szerintetek hogy megy az eredetihez képest (jó, biztos gyengébben)? esetleg van valakinek hasonlóan folytott motorja? köszi sziasztok
Bocs,téves!
Ne már,Csics!
Hali !
nekem nem lett jóbb a nyakam söt. úgy, hogy én paszokok!
Nektek kellemes bulit és vigyázzatok magatokra!. majd mesélsz és fotozz!
üdv.
9:00 kor a Shell kúton (autopálya Győr felé vezető olaon) 9:45-ig a parkolóban várok. Igen kell metrica.Csak mobilon vagyok elérhető, mert nincs net. tel.szám:20\437-3276
Szia!
Merre mentek? (Kell-e matrica, Tatáról hol tudnak hozzánk csatlakozni, stb)
Helló mi!?

Szombaton reggel várunk minden motorozni vágyó sporttársat, akit érdekel a Pannónia-Ringen megrendezésre kerülő DUCATI Speed-Week rendezvény megtekintése.
Találkozó szombaton reggel 8,30-kor a DUCATIdiBosco előtt.
Indulás 9 órakor!
Gyertek!

Ciao
Köszi, közben már én is rájuk találtam. Ha odáig jutok, akkor megbeszélem a tulajjal, hogy menjünk el kötelékben, én állom a gépredugás költségeit. Ha nem akar kötélnek állni, akkor az már több mint gyanús.
[2863] ebben ahozzaszolasban irtam, linkelni nemtudtam hirtelen. a 116os oldalon van.
ha vas megyei a motor, ne gondolkodj, vhogy vidd el ostffyasszonyfara, ott átnezik. mindenkeppen jelentkezz be elore, Maráczi Zsolt a szervizvezeto.
dolgozom holnap..:( meg elvileg ma is ,csak hazaküldtek 14óráig..:)
Hát igen, ezt kellene tennem, csak kicsit nyűgös a dolog a távolság miatt, mert a szörny Vas megyei, én meg zalaegerszegi vagyok. Nem tudom, hogy hogyan tudnám kivitelezni.
én szombat reggel terveztem indulni, és Tata felől közelítek. Aki az M1-esen jön, ahhoz csatlakoznék. Tatánál van egy Shell benzinkút, ott tudnánk ütközni.
Goo!, jössz?
Janesz, nem gondoltad meg magad? Lealázhatsz 1-2 Ducit...
Én Tatáról 9:00 körül indulnék, de időben alkalmazkodom, ha jönne más is.
Itt vagyok: 20/437-3276.
HALI !
Ha neked esztétikailag tetszik az csak egy jó kiindulás, szerelővel át kell nézzetni felkell dugni müszerre. megér pár ezrest, hogy tisztán láss.
üdv.
di Boscoál keresd a Nagy Lacit
Fényezés, egyéb ehhez hasonló apró szarságok nem érdekelnek, mert ezeket én magam rendbeteszem, inkább a motorikus zűröktől tartok. De nagyon megindultam, még a féltett hifi rendszeremet is piacra dobom, ha sikerül eladni akkor nagyobb lenne a mozgásterem.

Nem tudnád belinkelni az említett "mire kell figyelni" írásodat?
valoszinu, hoyg hasznalt motorban mindig van egy kis riziko. nem tudom, hol van pontosan a motor, de lehet erdemes lenne a csere elot tmegnezetned. ha meg lerohadsz az ut szelen, van egy desmodokink, aki meggyogyitja a monstát. mint ahogy engem is megmentett

2-3-4 oldallal korabban leirtam, mikre erdemes figyelni, de ezek nagyreszt ilyen feluletes dolgok, egy hozzerto ranezesre megmondja melyik fele mikor hol van fenyezve, mi nem eredeti, stb.