Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az való igaz, hogy azok szidják a Ducati-kat, a Harley-kat és az efféle egyéniségeket, akik nem nagyon ismerik. Egy haverom van, aki élt vadházasságban (kölcsönmoci) három féle Ducatival, ő köpköd rájuk. Persze a srác előző motorjai (gixerek, CBR 1000RR, most R1-est gyilkol) alapján a hovatartozása egyértelmű, ezért az ő véleménye sem igazán mérvadó számomra. Ezért is merészeltem ide sunnyogni a hülye kérdéseimmel.
Az eladó - saját elmondása szerint - most pénzt akar csinálni a motorból és az SV-t könnyebb eladni. Legalább is ezt mondta. Az enyém csak 2,5 éves, karcmentes, Akrapovic titán dobbal, 8000 km-rel, az Duki 6 éves, a fotókon jól néz ki, de a tulaj szerint van néhány esztétikai hibája. Sokkal többet egyenlőre nem tudok róla.

Segítsetek egy kicsit plíz, mire figyeljek, ha megyek háztűznézőbe? Ducatival nem nagyon voltam ezidáig szorosabb kapcsolatban, annyit tudok, hogy a csörömpölő hang a szárazkuplung zenéje. Mik a típushibái? Az elektronika az tényleg olyan gyenge pontja a Monsternek? Nem vagyok egy túl aggódós fazon, de nem szeretnék friss Ducatisként az árokparton, a semmi közepén lerohadva fennhangon, vörös fejjel a nemi életére vonatkozó ajánlásokat tenni a mindenhatónak, hogy mit csináljon, mi módon és kivel...
Hali!
Szerintem ez csak neked dilemma! sv vagy monster
akiknek ducatija van nem gondolkozik, hogy suzukit vegyenezt a monster tulajt sem nagyon értem.
A ducati közszájon forgó megbízhatatlanságát sem a duci tulajok kreálják !
üdv.
a márkaszervíz fosokhoz olcsó volt, a havi 30-as torelsztőm melett (nekem) drága volt. az ilyenek sohasincsenek belekalkulálva a hónapba.
desmodoki 120%osan korrekt volt, megmentette a mopedet, elszállította, sebesen meggyógyította. itt nem rólad van szó, csak rinyálok ha üres a zsebem :)
Éppen ezért vigyázz, hogy mit akar rádsózni!
Nem épeszű aki lecseréli a Monstert az SVre
Gyorsan üsd nyélbe az üzletet mielőtt meggondolja magát !
Szia!
A mi tervünket az RSV oldalon elolvashatod.
Sziasztok,

Nagy dilemma előtt állok. Van egy gyönyörű 2006-os 650-es Suzuki SV-m, de valami megmagyarázhatatlan sóvárgástól vezérelve, nagyon beindultam egy 2002-es Monster 900 S-re. Most alkudozom a tulajjal, úgy néz ki, hogy ráállna a cserére.

Egyedül a Ducatik közszájon forgó megbízhatatlansága aggaszt. A tulaj szerint semmi gondja sem volt a géppel, de valszeg én is azt mondanám, ha el akarnám adni. Ha valakik, akkor Ti tudjátok igazolni, vagy cáfolni ezt a vélekedést. Kérlek benneteket, őszintén osszátok meg velem a tapasztalataitokat. Gondot nem vennék magamnak.

Előre is köszönöm.
Ne ird hogy drága ,mert nem lett volna senki aki elmegy a motorodert ,gépre rakja azonal leveszi a relét a polcrol és muködik a géped.Rendelj egy relét valamej kereskedötöl és nézd meg mikor jön meg.SOHA VAGY 2H.
Uraim!

Mikor megyünk a Speed Week-re, ki jön és honnan indulunk.
Ötlet vagy kész terv?
hat csapatasnak nem neveznem, 1 honapja van meg a motor, abbol 2 hetet rossz volt:) hetvegen balatonon vagyok, arra maszkalok, hetkjoznap este 12kerben lakom, de meg konkretan nem voltam, egyszer elmentem etyekre megnezni a filmstudiot :) jo lenne bandazni paran,e s gurulni egy ugyest. persze en lassu vagyok, nem lehetek nagy elmeny
keddre ilyen lessz a kuplungom!
örülök,hogy megoldódott ,de ettöl az időtöl kivagyok már én is ,vagy elázok,vagy nem tdok menni bszki .merre szoktál csapatni különben?
na megszerelődött. valamiféle 2 relé szállt el, felforrósodtak, és megált a motor. csere, nem túl olcsón
de most hasít, cask lenne jóidő végre...
Hu de szep... :)
Hali Tga!
Ha megjavul a nyakam ott leszek. De egyenlőre nem tudok elnézni balra, az meg a motorozáshóz márhára kellene.
KU*va jó volt rijeka
üdv.
uraim, valakinek otlete, hogy hol lehet sisakra matricat csinaltatni? nem feltetlen teljes fedest, hanem kisebb mintakat. gondolom sima ploterrel kivagott minta nem feltetlen tokletes a gombfeluleten
Telefonon beszéltem velük, azt mondták, hogy ott kell intézni mindent a helyszínen. Meg ruha, csizma, jogsi, stb legyen.
Szia Csicsi!

Ez igazán szép mutatvány volt barátom és persze a többieké is.
Gizit, Gabit és Tomit megismertem és volt még egy-két selytésem néhány barátomról.
Gratulálok nektek és remélem a Speed Week-en már találkozunk is.
tóthpeti.
A tesztre kell valami regisztráció előre? Vagy majd a helyszínen?
SPS!
Készülsz a Speed Week-re? Én szombaton megyek, ki akarom próbálni a 848-at. Számomra annyi fennforgás van, hogy a nagyobbik gyerekem is akar jönni velem. Ez azt jelenti, hogy igyekeznem kell viszonylag a legrövidebb utat választani, s közben legalább egyszer meg kell állnom. Még így is kétesélyes, hogy milyen állapotba kerül a srác a Mille hátsó ülésén 180 centis magasságával, hosszú lábaival...
Hali mindenki !
egy video a múlt héten rijekái voltunk .
Szereplők: Tomi kawa 636, Gizzy s4r, Gágor 999, stb.
http://www.sportmotor.hu/motor...
üdv.
Ti még a szerpentint is Ausztriában veszitek? Akkor most kinek is van a bőre alatt is pénz?
Nagyon nagy vagy!
De most péntek/szombat lesz.
1000 köszi!
Bécsbe van két fasza kis hely. Mindkettő a Triester str.-én van Shoping city süd ( SCS-t kell keresni) -höz közel.Az egyik A zweirad a másik a louis. Ha mondjuk Hegyeshalomnál jönnétek,jövőhéten elkisérlek benneteket.Kérdés van üzenj