Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baszki, ötletet adtál
Bécsig nem jutottunk el. Mi szerpentint kerestünk.
köszi!
Legalább izgalmas lesz... :)
Tippetek esetleg, hogy hol van a határ közelében motoros bolt/áruház? Esetleg Bécsben valami tuti hely?
Két hete mentünk át a haverral. A határ kong az ürességtől. A haver D&D dobja meg hangosabb 4000-es fordulaton mint az enyém 10 000-en.
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki080311/

ezt olvasd, nem jó hírek
amit én halottam, az az, hogy kérik alapból a hatósági mittoménmilyen engedélyét a kipufogónak, ha ilyened nincs, akkor megméri helyben a hangerőt, és ha nem tetszik neki, akkor aztmondja toljad ügyesen.
szerintem a határon tuti nem állítanak meg, mivel ugye nincs határ :)
sziasztok,

Hétvégén benézek a Pannóniaringre, s egyúttal kikukkantok Bécsbe is motoros göncöt nézni-venni. Állítólag jóval olcsóbbak a cuccok a szomszédban. Mivel hallottam afelől, hogy az osztrák rendőrök nem komálják a szép és brutál kipufogóhangokat, érdekelne hogy mire számíthatok. Hallottam olyanról, akit a határon fordítottak vissza - ez viszonylag szerencsés. Az viszont már kevésbé, hogy megfognak valahol Bécsben, decibel-mérés, és nem engednek tovább közlekedni... Vagy ez hogy működik kint, nem tujja vki?

Esetleg ha a Speed Weekre hajtó skacok közül vkit még érdekel a shopping...
Sziasztok!
A napokban találkoztam 2 monster-es fórumtaggal a Biatorbágyi cukrászda előtt és beszélgettünk a motorvásárlásról(Monster)
Ha tudnátok ímél címet küldeni akkor küldenék képet a mociról amit meg szeretnék venni.
Hátha képről kiderül valami baki.
barabas.barna @gmail.com
Hali !
Bánhatod, hogy ki hagyítad
Sziasztok.
Remélem mindenki hazaért a Mátrából! Épségben egészségben.
http://www.origo.hu/itthon/200...
Helló mi!?
Astaroth07,több infót mi sem tudunk mint amit nemrég tettem fel ha többet akarsz,szerintem hivd fel a Pancsiringen a Ducati szalont!

Sps,nagyon király volt ha jössz a Speed Week-re majd mesélünk!Lesznek képek is!
Ciao
gizi csicseri!milyen volt rijekában?
Keresek ducati kétüléses farokidomot streetre.06705513965
Tud valaki pontos információt adni a Ducati Speed Week- ről?
Előre is köszi!
skacok,nem innen láttam ma a 16.kerben(sport étterem elött) egy piros monsterrel amin termi van valakit? jó szar idő lett du.ra,érden volt dolgom,visszafelé csonakáztam a motarddal vazzeg
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 40.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000

ha egybe elviszi valaki akkor ajándékba adok egy most elkészült hátsó karbon üléstakarót. telefonon érdeklődjetek.
sajnos mostanában mindenki esik-kel..
ilyen szempontból jobb a felvezetett kipuff,mert így annyira nem sérülékeny..én 2x raktam lapra a motort (2 külön oldalra) és egyszer sem lett a termignoniknak semmi baja...
keresd meg Gál Tomit ő gyógyír lehet minden problémádra..
06209170442 de ma ki lesz kapcsolva..holnap próbáld...
Sajnos el csusztam a tegnap a Monsterel le torott a dob meg ott az aluminium tarto labtarto fek tank be ment kisse szal kell 1 kis ido mig ujra lehet menni vele szerencsere par karcolasal meg usztam .
Ez a köv 7vége mára vonatkozik?!
Szia.
Valami elérhetőséget adjatok meg légyszi, mert csak most reggel olvasom a túra útvonalat.
Gyöngyösön mikor jártok, mert ott tudnánk talizni.
BerikZ!

Ez a következő hétvége. Mátra - Eger - talán Szilvásvárad ?
Gyere te is, ha időd engedi.
tpa.
Szia Gizi!
Gabival a Gödöllői MOL kúton várunk benneteket.
Az már három. 9.15-kor ott vagyunk. Ne kapkodjatok, megvárunk.
tóthpeti.
Na,mi van,senki?
Múltkor annyira menni akartatok,most meg semmi?
Helló mi!?
Na megszületett a holnapi "túra" útvonal!
Akit érdekel tartson velünk! (Keleti Blokk!)
Szóval,találkozó a Örs vezér téri Árkád üzletház utáni Shell kút,reggel 9-kor!
Útvonal:Bp-Mátra-Eger (Ebéd) Mátra-Bp
Ciao