Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mi!?
Sps,azt hiszem én is maradok de azért itthon mehetnénk valahova!?
Csics,szerintem menjünk le szombaton (júli 26.) ha jó a buli legfeljebb keresünk valami szállást és maradunk még egy napot!Szerintem!?
Ciao
Hali !
Egy napos lenne a program szerintem, de hogy melyik nap lesz az nem tudom még én sem.
üdv.
Gizzy melyik nap megyünk le a D. S. W.?
Szia gizi!
Én sztorno,maradok,anyagi okok!Viszont helyreált a motorom!Vezérszíj,gyertya,olajcsere meg behangolásféle után újra jól megy! 20.000 volt a gyertyákban.
ok én benne vagyok...szerintem goo! is jön,majd mindjárt felhívom..:)
hol és mikor?:)
Janesz, akkor egy karika pár óra múlva?
De én csak óvatosan, tegnap hoztam el a vasat...
Én még itthon ülök..vagyis ma már voltam motorozni..:)
de megyek még nemsokára megint..

tegnap beraktam egy nyitott légszűrőházat a bele való ducati performance légszűrővel..brutális hangja lett..: nem mintha eddig nem lett volna az,de most olyan 7-8000 között le akar esni a sisak a fejemről olyat szól...és teljesítményben is hozott,mert a megszokott ütemű kigyorsításoknál folyamatosan hannyat akar dobni..
gyönyörűen le is mostam ma a géptestet..csak sajnos a másik oldala le van gyalulva picit,de innen nagyon szííííííp!
Szia csicseri!

Én szemezek a programmal, csak még azt nem tom, melyik nap kellene lemenni. Vagy ottalvós téma van? Még sosem voltam...

S ezennel kitörő örömmel jelentem is: bekerültem a boldog szörnytulajok táborába.
Ne is bírok magammal, mennék mindenhova, mint a mérgezett egér.

Balcsira lezúzott már, aki tervezte?
goo!, _Janesz_ ?
Helló mi!?
Holnap ki merre megy?Brno,Mátra,stb?
Üdv
sarkany: És az milyen h a Ducati hálózatból nem lehet rendelni külön a lencsét és a fényszóró keretet? Vagy az egyész lámpát kéred 73K-ért, vagy csak (!) a hátulját kb 30K-ért! Mondjon már valaki olyan esetet meg valószínüséget a bekövetketésére, amikor az első fényszórónak csak a hátsó része sérül meg!
hat az enyem 2000 evjaratu es 1 oraja van
Szia! Lehet hogy hiányosak az ismereteim, szóval javitsatok ki ha tévedek, de ugy tudom hogy a 2000es Monstereken már a 2 orás müszerfal van. Nem kötözködés...
Üdv. F
Hali !
Nem tudom fel rakni a Rijekai videot
mindenki jöjőn a jövő hét végén a speed week re ![O01
üdv.
43 rongy egy "Csepel teherautó" lámpáért?
Nem semmi vazze
valakinek nincs elado km oraja 2001 es monstere? mert az enyem 2000 evjaratu es nincs fordulatszam meroje es kicsiket idegesito
7kor megyunk érte desmodokival kocsival, aztán amikor van ideje megszakárti... talán kedd :(
Janesz hogy álsz a vltókar kérdéssel?
mikor derül ki,hogy miért adta meg magát a szörny?
Szia lszepl!

A segítséged rendkívül hasznosnak bizonyúlt! Mint azt korábban írtam, a cikkszámok léteznek a BMW-nél és a nevezett alkatrészeket jelentik. Úgy döntöttem kockáztatok kicsit és megrendeltem. A Budapest Motors-nál két munkanap alatt meg is jött. Simán fel tudtam szerelni, tökéletesen passzolt, mindkettő full ugyanaz a darab mint a monsteré. Annyi a különbség, hogy a lencsére nincs ráírva, hogy "BOSCH made in Germany", de a tömítésen már találtam BOSCH feliratot. Egyébként a magán az üvegen a számok megegyeznek a gyári darabon találhatókkal.
A kettő együtt 43000 volt szemben a 73000-el, ha a Ducatitól veszem az egész lámpát. Így sem olcsó mulatság, de ha úgy vesszük 30000-et spóroltam.

Mégegyszer köszönöm szépen a hatásos segítséget! Balestmentes közlekedést!
valaki tanácsolhatna valamit.
kedves drága motorom úgydöntött a rakparton, hogy nincs kedve többet a működö gépek népes táborában lenni. magyarul menet közben leállt a picsába. 40 percig próbáltam elindítani, csak az önindító tekerte. utána már az sem :)
intéztem egy mélygarázsban ma estig egy sarkot, és oda kellett eltolnom. mondhatni kellemes volt kabátban csizmában
elvileg tud,de arra az esetre mozgatom a szálakat,ha mégsem tudna..
örülök hogy van kormányod ,Tomi nem tud vátókart?
Én voltam ,nem figyeltem azért nem láttalak,megáltam volna segiteni,bocsi! mi történt?
ha elkészül a motorom addig akkor mehetünk...
kormányom már van..egy sráctól vettem villahíddal együtt 20-ért..szerintem elég baráti volt..:) már csak egy váltókar kéne és akkor már járóképes lenne a motorom..valakinek esetleg?:)