Helló mi!?
Sps,azt hiszem én is maradok de azért itthon mehetnénk valahova!?
Csics,szerintem menjünk le szombaton (júli 26.) ha jó a buli legfeljebb keresünk valami szállást és maradunk még egy napot!Szerintem!?
Ciao
Szia gizi!
Én sztorno,maradok,anyagi okok!Viszont helyreált a motorom!Vezérszíj,gyertya,olajcsere meg behangolásféle után újra jól megy! 20.000 volt a gyertyákban.
Én még itthon ülök..vagyis ma már voltam motorozni..:)
de megyek még nemsokára megint..
tegnap beraktam egy nyitott légszűrőházat a bele való ducati performance légszűrővel..brutális hangja lett..: nem mintha eddig nem lett volna az,de most olyan 7-8000 között le akar esni a sisak a fejemről olyat szól...és teljesítményben is hozott,mert a megszokott ütemű kigyorsításoknál folyamatosan hannyat akar dobni..
gyönyörűen le is mostam ma a géptestet..csak sajnos a másik oldala le van gyalulva picit,de innen nagyon szííííííp!
sarkany: És az milyen h a Ducati hálózatból nem lehet rendelni külön a lencsét és a fényszóró keretet? Vagy az egyész lámpát kéred 73K-ért, vagy csak (!) a hátulját kb 30K-ért! Mondjon már valaki olyan esetet meg valószínüséget a bekövetketésére, amikor az első fényszórónak csak a hátsó része sérül meg!
Szia! Lehet hogy hiányosak az ismereteim, szóval javitsatok ki ha tévedek, de ugy tudom hogy a 2000es Monstereken már a 2 orás müszerfal van. Nem kötözködés...
Üdv. F
A segítséged rendkívül hasznosnak bizonyúlt! Mint azt korábban írtam, a cikkszámok léteznek a BMW-nél és a nevezett alkatrészeket jelentik. Úgy döntöttem kockáztatok kicsit és megrendeltem. A Budapest Motors-nál két munkanap alatt meg is jött. Simán fel tudtam szerelni, tökéletesen passzolt, mindkettő full ugyanaz a darab mint a monsteré. Annyi a különbség, hogy a lencsére nincs ráírva, hogy "BOSCH made in Germany", de a tömítésen már találtam BOSCH feliratot. Egyébként a magán az üvegen a számok megegyeznek a gyári darabon találhatókkal.
A kettő együtt 43000 volt szemben a 73000-el, ha a Ducatitól veszem az egész lámpát. Így sem olcsó mulatság, de ha úgy vesszük 30000-et spóroltam.
Mégegyszer köszönöm szépen a hatásos segítséget! Balestmentes közlekedést!
kedves drága motorom úgydöntött a rakparton, hogy nincs kedve többet a működö gépek népes táborában lenni. magyarul menet közben leállt a picsába. 40 percig próbáltam elindítani, csak az önindító tekerte. utána már az sem :)
intéztem egy mélygarázsban ma estig egy sarkot, és oda kellett eltolnom. mondhatni kellemes volt kabátban csizmában
ha elkészül a motorom addig akkor mehetünk...
kormányom már van..egy sráctól vettem villahíddal együtt 20-ért..szerintem elég baráti volt..:) már csak egy váltókar kéne és akkor már járóképes lenne a motorom..valakinek esetleg?:)
Sps,azt hiszem én is maradok de azért itthon mehetnénk valahova!?
Csics,szerintem menjünk le szombaton (júli 26.) ha jó a buli legfeljebb keresünk valami szállást és maradunk még egy napot!Szerintem!?
Ciao