Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

találtam olyan alkatrészeket....úúúúúú
ha a tél hosszú lesz akkor ilyen és hasonló alkatrészek landolnak majd a vason..:
http://www.desmoworks.com/imag...
uraim, valaki nem jart ma butapesten a petofi sandor utcaban egy hypermotard-al es egy piros-fekete monsterrel? mindketten olyan szepen huztak el a lerobbant monstert tolo jomagam mellett, mint a szel
Sziasztok! Vlakinek van kedve egy laza Balcsihoz hétvégén? Megyünk,fürdünk stb.
a dibosco forumaban pont 55ert arulnek egy vadi ujat, gondolom te is arra gondolsz. ha nem, jo tudni h az is ottvan, lehet h lehetne alkudni
Bee41: estére megpróbálom küldeni a fotókat.

Segitséget kérnék, ajándékozáshoz!
Ilyen órára fáj a foga a gyereknek :
kaptam idáig 55e ft ajánlatot de hátha tudtok ti is valamilyen titkos akciós boltot
Sziasztok!
600as Monsteremet egy S4-re szeretném cserélni, mik a tapasztalatok? Mennyivel erősebb? (gondolom jóval) Azért kérdezem, mert azt már nem szeretném eladni 1 szezon után, megtartanám hosszabb ideig. Az S4 és az S4R között vacilálok, de ugy veszem észre hogy az S4R amennyivel erősebb, jóval drágább, és talán nem éri meg azért a kis(?) erőtöbbletért +1milliot fizetni. És pont azért kérdezem, mert még egyiket sem próbáltam tehát nem is biztos hogy olyan kis erőtöbblet?
Üdv F
ok koszi
szia!
Hívd fel Gál Tomit neki szerintem biztosan van!
tel:06 20 9 170-442
Valaki nem tudna meg mondani hogy mere kapok ules takarot kocc elore is.
Köszi az infót!
Beszéltem vele, és talán össze tudunk hozni egy pár dolgot! Köszi!
joenavran az olajszuro is ki van cserelve es a levegoszuro is a motor 2 honapot alt a motrot lemostam lancot meg pucoltam be olajasztam a fekeket is le tisztitottam.
Koszi az infot Saca748 es neked is Baleset mentes közlekedést.
szia.

nem irtad az az olajjal az olajszurot, azt mindenkepp. erdemes legszurot is cserelni, gyari ducati 4500 ft, nem ver foldhoz. vezermuszijat 20ezernel kell cserelni, ha emlekeim jok, olyan 15ezer forint korul kapod meg oket. utangyartottat sokmindenbol lehet szerezni, nekem a szerelom hozta, kiveve a legszurot, mert az nincs, azt a ducatiban vettem.
erdemes meg a lancot es a lanckerekeket atnezned/atnezetned, ha sokat allt a motor, az is elfaradhat.
Szia.
Gratula a mocikához.
Szalonokat kellene meg kérdezned, hátha van nekik raktáron. Esetleg Desmodokinak van-e! tel:06 20 9 170-442. Az enyémbe 13 ezer kürül van db-ja, a tiédbe sem lehet több. Inkább olcsóbb. Esetleg a szelepeket nézesd meg. Azt a doki is megcsinálja neked.
Baleset mentes közlekedést és egészséggel használd.
Sziasztok most vettem 4 napja 1 Ducati Monstert 600cc 2000 evjarat es nem bantam meg ki csereltem az olajat a fek olajat a gumikat miket tanalcsoltok hogy minek nezzek utanna meg a vezermuszijat akarom kicserelni meg a gyertyakat csak nem tudom hol lehet venni vezermuszijat es mennyiert koszi aki tud valamit irjon koszi elore is
szia

nekem is ugyan ilyen gepem van csak miutan sikerolt el dontenem az oldal sztender meg adta magat.
szeretnem meg kerdezni hogy nincsen e neked tartalek amit esetleg el is adnal. tudom 0% az esely.
a legfontosabb viszont az lenne, hogy ha meg kernelek nem csinalnal nekem egy kozeli jol kiveheto kepet az oldal tamaszrol? mert valahogy az enyem nem akar egyutt mukodni a rugoval.
nem tudom nem e tort le esetleg valami amit nem veszek eszre.
megkoszonnem ha el koldened vagy fel tenned ide a kepet esetleg kepeket.
bee41@freemail.hu a mailom.
esetleg valamit irhatsz is a motorrol tapasztalat teren.
mire kell oda figyelnem meg hasonlok.

elore is koszonom.
Desmodokinak van valószínűleg!
tel:06 20 9 170-442
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 40.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000

ha egybe elviszi valaki akkor ajándékba adok egy most elkészült hátsó karbon üléstakarót. telefonon érdeklődjetek.
Sziasztok,
típus váltás/ nem MÁRKA váltás / miatt eladnám megkímélt rendezett karbantartott Ducati 750 SS i.e.
1999-es frissen szervizelt /33000km/ mocimat!
Korrekt állapot korrekt áron ~750e ft
duke@uw.hu
Sziasztok!
98-as monsterhez keresek egy pár dolgot.
1. első és hátsó sárvédő, jobb oldali lábtartó konzol (komplett), és amo a legfontosabb, gyújtáselektronika, amiről csatolok egy képet. Nekem is csak ennyi van!
Aki esetleg tud valami hasznos segítséget adni, azt tényleg megköszönném!
Üdv: Péter
Szia Béla!
Nem sokkal marad el tőle.
Nálam is emócionális okoknál fogva történt a váltás. A 999 volt az álmom.
De semmilyen más motorra nem cseréltem volna le a Tuonot.
Így alkudtam meg magammal.
Sok örömet az új mocihoz.
tóthpeti.
Tpa!
Azt írtad, hogy a Tuonó erős és biztos motor. Hova tennéd a 999s mellett? Mármint milyen szintre - messze elmarad, épphogy elmarad, stb.
Szia!
Igazad van, én is olvastam valahol, csak eddig nem ugrott be. Ha olvastad az előző hozzászólásomat, láthatod, hogy nemsokára beszámolok arról, hogy milyen érzés a 848 tulajdonosának lenni.
Szia!
Az ötlet nem rossz, csak a 848-ra egyenlőre nem tudtak lehetőséget biztosítani. A Millét meg ismerem, én is jónak tartom, mint Te a Tuonót, s ezért is félek egy kicsit a márkaváltástól. De azt hiszem, már ott legbelül döntöttem: még megnézem a Veresmoto-nál a 1098-at, aztán megveszem a Varioautónál a gyöngyházfehér 848-at. Azt ígérte a tag Pécsen, ha mégis vissza akarok ülni a Millére, megoldja.
Béla
Sps!
Szia, nekem Brno ugrott, az már biztos, majd elmesélem - étterem festése, felújítások + egyéb.
A Speed Weekre mindenféleképpen megyek veletek.
tóthpeti.