Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

eBay-en láttam ezt a cuccot: http://tinyurl.com/5923eh

Talán érdemes beruházni rá, mert úgy néz ki egy zsebben is elfér. Garázsba parkolásnál rádugod, mikor kiállsz vele kiveszed és zsebre vágod. Ennyi.
Szepen kitolod az utcara a szornyet, ahogy en is :) Nalunk a garazs feletti lakasban a par honapos gyerkoc nem igazan dijazza a duborgest :)

Viccet felreteve, engem is erdekelne, hogyan lehetne halkitani (nagyobb szereles nelkul) ezeket a csoveket.
Szia,

Köszi az infót! Nekem egy motorszerelő haverom mondta, hogy erre figyelnem kellene, mert ő meg pont emiatt szívta meg. Sportcső, mellette maradtak a gyári beállítások, vásárlásra pár hónapra rá meg elfolytak a szelepek...
Szerencsére közben már kiderült, hogy hol s melyik tulajnál került fel a Termi a motorra, így most már nyugodtabb vagyok.
Arra van valami megoldás, hogy a kipufogót ideiglenesen le lehessen 'halkítani'? Mert mélygarázsban tartanám a gépet, és félő, hogy az autóriasztók nem díjaznák a jöttömet. Valami fojtás a cső végébe?

üdv!
Szia!
Nekem Termi van fennt a gépen..elektronika pedig a gyári..a gyárit is lehet állítani,szóval amikor felteszed a csövet valakinek össze kell lőnie a rendszert..nekem Gál Tomi csinálta ezt innen a fórumról,és nem hinném,hogy tönkre teszi a szelepeket,mert akkor bármilyen nyitott cső,nem csak a termignoni ugyanúgy tönkre teszi..
Hat a speed week-rol en is lemaradok :( de vigasztalodok majd Bolognaban a gyarban :D
OK
Megdumáljuk!Most utazom Erdélybe,utánna Rijeka,17.-én már itthon is vagyok! Majd kereslek!
Ciao
Gizi!
Sok a munka,kevés a pénz.De 20.-án megyünk?
A motor,gyertya,vezérműszíj,olaj cserén van.21000 van a gyertyákban,talán ezért lustálkodott egy kicsit.
Mi van faszi,(996sps)eltűntél mint szürke szamár a ködben?
Csá tpa!
Na majd én válaszolok neked: Benne vagyok de csak 1 nap,biztos többen is.
Brno-ban Nicolo Canepa wild card-al indul egy harmadik gyári ducatival,a hételeji teszteken simán tudta Bayliss idejeit sőt jobbat,20 éves,kíváncsi vagyok mire megy élesben.
Helló mi!?
Köszönöm tpa,meglesz!
Természetesen Csicseri és én ott leszünk a Speed Week-en! Ha minden igaz Atya is"szervezi"a brigádot!Szóval szeretné ha csoportosan mennénk le de ez még képlékeny,folyamatos szervezés alatt áll!
Ciao
Ciao!

Ezt a brigádot, arra még senki nem válaszolt, hogy megyünk-e a Speed Week-re avagy sem.
A hétvégi túrát halasszuk el - illetve én megyek valahova - akkor Brno után találkozunk.
Gizi barátomnak kellemes pihenést Erdélyben.
Csá.
tóthpeti.
sziasztok,

Úgy tudom, a Termignoni kipufogónak van egy saját elektronikája, amit a kiszemelt Monsteren szeretnék csekkolni, de lövésem nincs, hogy mit keressek...
Miről látom, hogy a Termihez adott elektronika van-e beszerelve a motorba? Kerestem képeket a neten a szettről (ahol látszik az elektronika is), de jól látható képet nem találtam róla. Hétvégén megyek megnézni, és lehet hogy meg is veszem, de ezt az apróságot szeretném leellenőrizni (azt hallottam, hogy meggyilkolja a szelepeket a Termi, ha marad a gyári elektronika...)

Köszi!
helló mindenkinek!

Köszi az információt balusk8, tényleg lesz a mátrában túra verseny a hétvégén.
( http://www.gyorsasagi.hu/index... 32. Mátrai Hegyiverseny )
Sajnos sztem ilyenkor lezárják a Mátra egyetlen fő útvonalát, és nem jó ilyenkor arrafelé járni.

Bátyó és magam nevében benne lettünk volna a Mátrai túrában, de sztem így nem jó, halasszuk el az SBK utánra. (Nem igazán jó ha errefelé jösztök kihagyni a Mátrát és valami egyenes szakaszon csak úgy lecsavarni észak felé, úgy, hogy nem kanarogtok.)
Mit szóltok ahoz, ha halasztanánk?
szombaton és vasárnap autóverseny lesz a mátrában, arra figyeljetek
4.1 alatt van szazon, es 198 a vegsebessege. papiron, ugyes gyari pilotakkal :)
Kösz szépen!
Az emberek részben többet látsz a társaságokról!
Helló mi!?
http://www.pannonia-ring.com/i...
Jobb oldalt pan-photok,a többire szerintem rájössz!A 2006-os bulin mi is ott vagyunk Csicseri barátommal!
Ciao
Szia!
Következő hétvége Brno - SBK-vb.
Utána meg a Speed Week.
Ott azt beszéltük, hogy mindenféleképpen összegyűlünk.
na itt van kép róla
1.550.000.-
Én "díjaznám" ha a köv 7végére tudnátok tenni (bár tudom,h rohadtul nem rajtam fog múlni,h mikor lesz ) ,mert akkor meglátogatnám én is a csapatot,h csorgassam kicsit a nyálam.
Szasztok Uraim!

Esetleg mit szólna a díszes társulat egy Mátra-túrához. Szombaton indulni 9-10 környékén - cél Szilvásvárad. A "Keleti-blokk"-nak mi a véleménye.
Várom a válaszokat - avagy az ötleteket.
tóthpeti.
Hello!

Tudsz még ilyen oldalt ahol így képek vannak fent ducati napokról?