Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mi!?
Hirtelen ennyi de még keresgélek!
Ciao
Ne foglalkozz vele!Tuti hogy valami gsx-eres műmájer!Tud valaki infozni programot a Ducati speed weekről?
Csatlakozom az előttem szólóhoz: SZARD LE! És több szót nem is érdemel a dolog.
Szard le...nem tudja mi a jó. De hulladék emberek vannak...
Történet!

Tegnap előtt kaptam egy infót, hogy itt debrecenben van egy "motorszerelő" akinek van egy gépe, amivel meg tudja nézni a CO szintet, és ha nem jó akkor be is tudja állítani. Ma felhívtam.
A következő beszélgetés történt.
- Tessék "XY" vagyok.
- Szia "XY" vagyok és "XY"- tól kaptam a telefonszámot, hogy te tudsz CO-t mérni és be állítani.
- Igen, milyen motor?
- Ducati 748
- Motorokkal foglalkozom!
A beszélgetésnek vége.
A nyomorúlt, nagyképű, idióta! Mi a f..t képzel ez magáról?
Ha irígy, akkor vegyen ő is Ducati-t!
"Motorokkal foglakozik"
Sokan is utálják itt Debrecenben. Most már én is!
Sziasztok, nem tudja esetleg h a 620 sport mennyi alatt van 100km/h-n illetve h mennyi a végsebessége?
A bátyám el szeretné adni a motorját S4rs vásárlása miatt.
Monster S2R 800 Dark 2005-ös 17-20 e km között van. Új korától nála. Az ára 1.550.000.-
Képet majd rakok fel.
Szia,

Köszönöm a tippet! Felhívtam egy BMW szalont, a cikkszámok stimmeltek. Legalább is karimát és üveget jelentettek bizonyos BMW modellekhez (van egy jópár amin megtalálhatóak ezek az alkatrészek). Ha az R1200c-re gondoltál, akkor igazad lehet, elnézve az alábbi linken található képeket:

http://upload.wikimedia.org/wi...
Szia,

elvileg ha BMW szalonban kérdezősködsz akkor valamelyik modellen a lámpa (talán R sorozat) identikus.
A cikkszámokat a Ducatimonster.org-ról néztem, talán rendben vannak:
63121356402 --* karima (kb. 100 USD)
63121358147 -- üveg (kb. 25 USD)
63121355396 -- tükör (kb. 95 USD)

Egyébként az én korábbi Monsteremen az előző tulaj cserélt ugyanígy üveget - ő Bosch lencsét vett (ha meg tudod nézni egy ép darabon akkor ott kell valami azonosítónak lennie) 4000 Ft-ért. Tehát van remény...
Ha előrébb jutottál, azért írd le a tapasztalataidat, hátha valakinek szüksége lesz rá.
Sziasztok!

2006-os Monsteremre keresek első lámpát. Nem érdekelnek az utángyártott, dupla lencsés, tuning, stb. darabok, csak az eredeti Ducati Monster lámpa. Elég csak az üveg meg a krómozott karima (nem lehet külön rendelni, csak az egész lámpát 73e-ért!), a ház megvan sértetlenül.

Tudom, nem egy gyakori darab, de ha valaki tud segíteni ne hallgassa el!

Előre is köszi a segítséget!
tul sokat nem tudsz ranezesre megszakerteni. amit erdemes, ugy altalaban. menj vele egy kort, valtsd vegig az osszes fokozatot. probalj meg 90 korul menni, engedd el mindket kezeddel a kormanyt, es tartania kell az egyenesfutast. ha elkezd razni vagy kovalyogni, akkor valszeg ugy van osszeganyolva :)
monstereken altalaban a tankon szokott lenni utesnyom, ha eldol/eldobjak, a kormany szereti benyomni a tankot. ez nem feltetlen jelent rosszat, az enyemen a garazsban tortent a baleset :)

gumikat sasold, szokasos dolgok. egyebkent a 2001-es 750-eseket negyon dicserik, hogy egy jo es megbizhato szeria. sok sikert ohozza, ha megvan, remelem meg latunk itt !
Sziasztok!
2001-es 750 -es mostert készülök megnézni.
Mire érdemes odafigyelni?
Kérlek titeket h elfogulatlanul írjatok a típusról,hibáiról.
Előre is köszi!
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 40.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000

ha egybe elviszi valaki akkor ajándékba adok egy most elkészült hátsó karbon üléstakarót. telefonon érdeklődjetek.
ja, itt a számom:
20/437-3276
sziasztok,
Szerdán megyek megnézni egy Monstert. Szükségem lenne egy alapos fejtágításra, mert előreláthatólag nem tud jönni velem senki, aki megszakérthetné, én meg még előtte szeretnék valamennyire tisztán látni, hogy mit is veszek meg, ha... Nem kívánok senkitől sem most kisregényt, sem hogy guruljon el velem vidékre megnézni a gépet, viszont ha valaki hozzáértőnek lenne kedve sörözni ma vagy holnap munka után, este...
Akár többen is drinkelhetünk, ha lenne rá igény
húdebrutálazanyjaköcsögit
Köszi, meggyőztetek :)
Helló mi!?
Bátran tedd fel amit Sárkány ajánlott,igaza van mindenben!A volt Moster 900 ie.-n én is ezt használtam,annyi külöbséggel,hogy Michelin Pilot Powert dobtam rá! Nekem 2002-es évjáratú volt a tipus!
Ciao
180/55-öt tegyél rá
Optikailag szebb és olcsóbb. Különbséget én nem vettem észre, miután nagyobbat tettem rá. Én is azt használok.
Jajj bocs! Igazad van sarkany, természetesen 78LE.
Köszi a linket, gizi!
A gyár honlapján a 2001-es 900-ashoz 170/60-as gumikat írnak. Ha 175-öst veszek rá, az miben jelent különbséget?
Szia astrx!
Legfeljebb lóerő és nem kW!Arra figyelj, hogy 97-98-ban 67 lóerős gépek is voltak. Tehát ha nem ez az évjárat akkor 78 lovas.
Ha rám hallgatsz párban veszel gumit, vagy az elsővel megegyező típust. Gyárilag 175/60 17-es van rajta, de sokan 180/55-öt raknak rá. Könnyebben és olcsóbban kapsz.
Én személy szerint Metzeler sportec M-3 at ( 60 ezer a pár) használom és elégedett vagyok vele, a barátom Continental Sport Attack-ot és Ő is elégedett.
keresek sport kipufogot egy multistradara normalis aron tud valaki segiteni