sziasztok,
900-as Monstert készülök venni, és tanácstalan lettem 1-2 dologban.
Hátsógumit keresek rá, de sem a méretet nem ismerem, sem azt, hogy hol lenne érdemes venni, és milyet keressek stb. 78 kW-os a blokk, nem fogok vele pályázni, csak motorozgatni... :)
Másik kérdésem, hogy műszakiztatni kellene ezt a gépet (emiatt is kell a gumi), és nem tudom, hol lenne érdemes ezt megcsináltatni Budapesten (esetleg környékén). Körülbelül mennyibe van egy műszaki vizsga?
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 40.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egyből passzol (4000km van benne) makulátlan.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft ELKELT!
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
ha egybe elviszi valaki akkor ajándékba adok egy most elkészült hátsó karbon üléstakarót. telefonon érdeklődjetek.
Szia tpa!
Megbeszélünk egy korahajnali találkozót,mondjuk az M1-en valamelyik kúton.Persze vasárnap.Cseh,meg szlovák koronát válts előre!Autópályadíj nincs,csak nálunk.Este 8-9 re itthon vagyunk ha minden rendben van.(Bővebb információért, kérdezze meg orvosát,gyogyszerészét....)
SPS996
Én meg reményekkel tele felhívtam az egyik sérült 749-est amit hirdetnek a használtautón,de kicsit több problémája volt mint ami le volt írva (vagy a képen látszódott). Úgyh még nem lettem ducati tulaj.
A Mátrában mi is nagyon benne lennénk "keletiek", csak egyszer tényleg bszéljük már meg.
De sajnos holnap nem tudnánk menni, de juli vége feszé szervezhetnénk csak egy nagyon szolid motorozás, és Ducati szemlét .
Egy napra mennétek, talán végre egyszer az életemben én is ki tudnék menni veletek.
Utána már sehova, mert szülünk.
Írd meg, hogyan lenne.
Várom.
tóthpeti.
Gizi.
Menjünk fel a Mátrába és át Szilvásváradra vagy menjünk le a Balcsi felé valahol.
Legalább megmutatom a ruhát.
Csak ne reggel induljunk. Kb 11-től működőképes vagyok - nem alszom, csak el kell intéznem néhány dolgot. Hívj. Ja és szólok a Szigi Gabinak is.
tóthpeti.
Ha jól emlékszem ez a moci és tulajdonosa volt már nálam egyszer az étteremben.
Nagyon szép állapotban volt a motor és van rajta egy csomó extra.
Szerintem ez az.
üdv. tóthpeti.
nekem ilyen gond nem volt..hallani lehetett ahogy betölt az injektor stb..meg ez úgy történt,hogy megérkeztem az oktogonhoz..dumáltam vagy 20 percet és indultam volna és akkor..
az áramkört megszakítva (akksisaru levétele) pöccre indult,szal nem lehetett,hogy valami eloxidálódott..
Szia!
Én is hasonló módon jártam. Csak nekem semmi sem világított. Be kellett tolni a mocit. Teljesen le volt merülve az aksim. Kiszedtük az aksit, feltöltöttük és lám azóta semmi baja. Egyik napról a másikra nullára merült az aksi. Még a benzinpumpa sem búgott fel a tankban, annyi erő nem volt benne.
Azon gondolkodtam, hogy esetleg oxidált lett a saru és ez okozhatta a problémát.
Mondom azóta semmi baja.
srácok a mai nap indítanám a motort ,erre kivillanva marad a sárga kontrolled és a immo sárgán villogó ledje is folyamatosan világított..kulcs ki be,váltó basztatás,kis pihi,de semmi..majd tank felhajt,egyik akksisaru le amíg az immo kikapcsol,és azután indult elsőre a gép...mitől lehetett a fent említett probléma?
Sziasztok!
Érdekelne S2R 1000-es monsterhez hátsó karbon sárvédő, kicsi is.
Illetve ha valaki tud szerezni full termignoni rendszert a fenti motorhoz, azt a fajtát amit az ülés alá lehet felhozni két oldalra dobjon egy árat.
Köszi!
csicseri, ha meg nalad lesz a kamera, es lesz valami klubbozas egyuttmenes ilyesmi. ha van rajta meg egy jack bemenet kulso hangforrasnak: nekem van egy kis mikroportom, 1m kabel meg egy mini mikrofon, gallera csiptetheto. azt kivezethetnenk rola, es hatul a kipufogo melle feldobhatnank. szelzaj nulla, csak az uvoltes :)
jajj!
valaki segítsen..kéne nekem láncszett emberi áron jó minőségű,de sűrgősen..a láncom rottyon van teljesen..alig merek vele elindulni,mert hol lóg,hol meg feszül és olyan hangot ad ki,mintha verné a támvillát,de valami brutál módon..de az is lehet,hogy a lábtartó konzol részét..
fosok,hogy elszakad..
hali!
Csicseri! Vasárnap nem ti zörögtetek el a Deák környékén 2-3óra körül? 2dukó jöt ment és győzött..:) legalábbis nálam..hihetetlen,hogy milyen brutál hangja van kívülállóként menet közben egy ilyen gépnek,vagy inkább gépeknek..
Itt sokmindent megtalálsz! http://www.ducati.com/en/bikes... Vagy www.ducatidiBosco.hu