Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 40.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egybő passzol.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000

ha egybe elvisi valaki akkor ajndékba adok gy mst elkészült hátsó karbn üléstakarót. telefonon érdeklődjetek.
WSBK superpole Misano.Corser nem belepiszkított
1 11 Corser T. (AUS) Yamaha YZF-R1 1'35.993
2 21 Bayliss T. (AUS) Ducati 1098 F08 1'36.106
3 111 Xaus R. (ESP) Ducati 1098 RS 08 1'36.189
4 84 Fabrizio M. (ITA) Ducati 1098 F08 1'36.403
5 3 Biaggi M. (ITA) Ducati 1098 RS 08 1'36.506
6 57 Lanzi L. (ITA) Ducati 1098 RS 08 1'36.609
7 96 Smrz J. (CZE) Ducati 1098 RS 08 1'36.652
8 55 Laconi R. (FRA) Kawasaki ZX-10R 1'36.691
Ezaz Stoner,így tovább. Az az unszimpatikus nagyképű Rossi féle csuklórázás itt is jöhetett volna.
a baratnom jogaszkisasszony, a heten nin csitthon, de a jovoheten lesz, es ad majd szaktanacsot, melyik jogi szemelyiseggel jarunk a legjobban. es akkor tudok okosakat mondani. persze a szemelyes talalkozot tovabbra is javaslom. lassuk legalabb kire bizzk az oriasi osszegeket.
Helló mi!?
Semmi gond tpa!Megbeszéltük a nagy semmit! Egyenlőre a Rijekai pályanapról beszélgettünk,részben!(Júli 14-én 6 óra körül indulunk a diBosco elöl!)
Speed Week -ről csak annyi,hogy megyünk egy páran de semmi gáz majd értesitelek a fejleményekről!
Hát ennyi!
Üdv Mindegykinek!
Szasztok!
Történt valami a Speed week-el kapcsolatban?
Telefonon egyenlőre nem tudtok elérni, mert egyik reggel kicsit idegesen úgy két méterről bevágtam az autóba, a pedálokhoz és azóta sem találom, pedig már szétszedtük a kocsit. Ilyet a világ nem b...ott.
Az akku meg leesett, így nem tudom hol van a telefon - holnap mehetek újat venni. Fasza.
Szóval írjátok már ide fel, hogy mi lesz! Cavalli ötlete jó.
Mindegy, csak menjünk. Várom az infót.
Üdv. peti.
Hali mindenki !
Nonprofit egyesület na ez nem semmi ! Erre kiváncsi leszek!
De csináljunk egy próbát válaszunk ki magunk közül egy elnököt és két vezetőtt és egy pénztárost akik mindenükel felelnek az egyesülett ért , az APEH elött a vagyonukal is. Meg ha jól tudom kettős könyvelést kell vezetni amihez nem árt egy könyvelő de ennek a könyvelőnek a tisztelet diját tagdíjból össze kel dobni. Kell egy hely amit meg kell jelőlni, hogy itt folyik a klub élet és levelezési cím ként is ezt használjukA jövöbeli bevételeink ( reklám,rendezvény, tagdíj stb.) gyakorlatilag mindik évben el kell költenünk magunkra.
Szerintem az APEH lesz a pénztáros és a elnök második otthona az első két évben szerintem!
Ennél már csak a közhasznú egyesület a keményebb.

Egy sima sport egyesület amely profitot csinál és a tadjaira költi ( turák , pályanapok,börze motormentés, érdek képviselet) szerintem a legegyszerübb.
üdv.
1 ember pedig pártoló tagnak
énis infós vagyok mint bátyó, de ahogy említette tesóm, most nem nagyon tudna vele foglalkozni, de ha van vmi besegít

egy próbát megérne minden, lassan kilehetne alakítani a klubbot és fórumot, nem az egyik napról a másikra fog menni az tuti

egy jogot ismerő személy kéne előbb ide , vagy akinek van ismerőse ebben az irányba, mert mi sem tudunk semmit, csak hallottunk több helyről erről
a ducati magyarorszag klub... meglehetne probalni veluk felvenni a kapcsolatot, de mivel ok a ducati magyarorszag is egyben, nemtudom menynire tamogatnak kulsos belenyulast. persze lehet hulyesegeket beszelek.

a nonprofitot en 100% tamogatom, de mint kocka, nem ertek hozza--kellene valaki, aki bevallalja,persze ha megvan az a 5-6 fix ember. ami tuti, a weblapra mar vagyunk 3an :)
Helló mindenkinek!

Amit bátyóm mondott, robeeone, az sem hülyeség és elvetendő:
"2. vállakozás, szervezet: Ilyenkor a vállalkozás, illetve szervezet nevére csinálják ugyanezt. Aki viszont már ugye számlaképes, és igy egyszerű az adózás.

Ebben az esetben egy non-profit szervezetet lenne érdemes csinálni, és azon futna az oldal. Lehetne keresni szponzorokat, reklámbol bevételre szert tenni, megszorult helyzetben a tagoknak beszálni tagdíjjal. A pénzt pedig teljes egészében a szerveztre kell költeni (+semmi adó): lehetne találkozot szervezni ... Egy ismerősömék horgász-egyesülete is így működik. "

Erről mi a véleményetek?

Egy jól működő és népes fórumnak is lehetnek elég jó summa bevétele:
főleg a reklámokból (pl ez a sportmotor oldal is nem abból tartja el magát, hogy a zagoktól szed díjat)
most ezt nem azért mondtam, mert nem fizetnénk tagdíjat, de sztem jól működne a reklám része is,
sok a Ducatis Magyarországon is, nem csak ennyien vagyunk akik itt vagyunk

sztem érdemes megfontolni amire bátyó utalt, de a háttereket is kitudni
Aha...de így már a klub alapítás részét ki lehetne pipálni. Velük kell felvenni a kapcsolatot sztem és megcsinálni a honlapot.
en megtalaltam ezt is, amikor klubot kutatta, de kb semmi info sincs, csak hogy evente 2-3szor elmennek turazni. speciel nekem nem a kategoriam :)
Erről tudtok amúgy?
A pénztárt elválalom,szügségem is van rá!
csicseri a hivatalos reszere gondolt szerintem, amikor a klubrol beszelunk.

Viszont egy weboldal latogatottsagan/felhasznalok aktivitasan fel lehetne merni, hogy van-e egyaltalan igeny ilyesmire.
szerintem a weboldal igenis fontos, en hetekig banyasztam a motorokrol infokat, kezikonyveket, betutipusokat, velemenyeket stb. jo lenne, ha ez ossze lenne fogva.
a masik resze teljesen igaz. ha te kepben vagy ezekkel a dolgokkal, akkor nosza rajta, vedd a kezedbe az iranyitast.
Hali !
Most úgyan az történik mit pár éve ! nem Web oldal a fontos, ha nem kell egy vezetőség (min:4-8 fő) kell egy pénztáros ,kellenek klub tagok ne talántán klub pártoló tagok.
Majd mindenkinek össze kellene ülni, az lenne az alakulóüllés, dönteni kellene a tagdíjról és acélokról. Majd az itt készült jegyzőkőnyvel és jelenléti ível irány a biroság.
Tapasztalatom szerint a tagdíj és a célok megfogalmazásánál szokott elvérezni a dolok.
üdv. csi
itt mondom a cimet ha nem gond:
ducati@freemail.hu
mellesleg tenyleg fasza ez a 4k/év, és lehet erdemes lenne megkornyekezni oket egy levellel, hogy nem vallaljak-e be szponzorkent ezt az orasi koltseget
dobsz egy emailcimet, bepaterollak a groupba.
sztkkuka kukacka gmail.com
Van mindegyik csomagban DB hozzáférés, és ráadásul korlátlanul:
MySQL/PostgreSQL/Firebird: korlátlan
Szóval lehet nyomni a közkedvelt: PHP + MySql párost, vagy akár Jsp/Servlet + MySql dolgot is.

Egy jogász, vagy egy közgazdász elkelne még tényleg :-)
TMK = tervszerű megelőző karbantartás :)
informatikusbol akkor elvagyunk latva
asszem a legolcsobb csomag sehol sem tartalmaz adatbazis kapcsolatot, szval az nekunk kiesik.
felolem lehet egyesulet is, sot legyen,csak szinten informatiksu vagyok, nem ertek hozza :)
tovabbra is kelle gy ilyen szaki. gyerunk gyerunk

öö, lehet buta vagyok, de mi az a TMK?
Hello!

Jó az ötlet, ezért is regeltem, hogy megprobáljak segíteni.
Jelen pillanatban ezt azomban csak tanács útján tudom megoldani.
Na, de a lényeg: Domain+webtárhey: mi a mediahosting .hu -nál szoktuk intézni (semilyen érdek, és egyéb kapcsolat nem fűz hozzájuk!), mert olcsók, jó fejek, és szinte teljes szélességű a szolgáltatásuk (java is). domainje és webtárhelye lehet:
1. magánszemálynek: ilyenkor egy személyben a te neveden van az egész, magyarul a tiéd. Kitoltod az oldalon található doksit: benne kiválasztod a csomagot, domain-nevet, és mindent elintéznek 1-2 hét alatt. Magánszemélyként viszont a reklámbevételek utáni adózás nem egyszerű és nem tiszta számomra, hogy hogy lehet.
2. vállakozás, szervezet: Ilyenkor a vállalkozás, illetve szervezet nevére csinálják ugyanezt. Aki viszont már ugye számlaképes, és igy egyszerű az adózás.

Ebben az esetben egy non-profit szervezetet lenne érdemes csinálni, és azon futna az oldal. Lehetne keresni szponzorokat, reklámbol bevételre szert tenni, megszorult helyzetben a tagoknak beszálni tagdíjjal. A pénzt pedig teljes egészében a szerveztre kell költeni (+semmi adó): lehetne találkozot szervezni ... Egy ismerősömék horgász-egyesülete is így működik.

Az általam irt helyen: 3.990 Ft + ÁFA/év a domain + a tárhely legkisebb csomag esetén, ami kiindulásként elegendő sztem, és ha kinőné magát a dolog akkor menet közben is meg lehet veluk beszélni a kapacitás növelést. Ez lene a teljes költség egy évre, amit nem nagy dolog kigazdálkodni :-).

Ezzel a költséggel azt is meglehet, ha nem akartok olyan nagy dolgot, h a te nevedre megcsinálod, és összedobjuk a 4000 Ft-ot az éves dijra.

Jogi dolgokra tahát a szervezet alapitásánál van szukség, a magánszemélyes esetben nem kell semmi, csak vigyázni kell ha pénzhez jutsz az adozással. A tárhely bérlésrol meg kapsz számlát, meg szerződést.

Ennyit tudok, ami persze nem tökéletes, mert informatikus/programozo vagyok, és nem jogász :-) - így tulajdonképpen technikailag tudnék még majd segiteni.

Robi.