Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 40.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egybő passzol.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
ha egybe elvisi valaki akkor ajndékba adok gy mst elkészült hátsó karbn üléstakarót. telefonon érdeklődjetek.
a baratnom jogaszkisasszony, a heten nin csitthon, de a jovoheten lesz, es ad majd szaktanacsot, melyik jogi szemelyiseggel jarunk a legjobban. es akkor tudok okosakat mondani. persze a szemelyes talalkozot tovabbra is javaslom. lassuk legalabb kire bizzk az oriasi osszegeket.
Helló mi!?
Semmi gond tpa!Megbeszéltük a nagy semmit! Egyenlőre a Rijekai pályanapról beszélgettünk,részben!(Júli 14-én 6 óra körül indulunk a diBosco elöl!)
Speed Week -ről csak annyi,hogy megyünk egy páran de semmi gáz majd értesitelek a fejleményekről!
Hát ennyi!
Üdv Mindegykinek!
Szasztok!
Történt valami a Speed week-el kapcsolatban?
Telefonon egyenlőre nem tudtok elérni, mert egyik reggel kicsit idegesen úgy két méterről bevágtam az autóba, a pedálokhoz és azóta sem találom, pedig már szétszedtük a kocsit. Ilyet a világ nem b...ott.
Az akku meg leesett, így nem tudom hol van a telefon - holnap mehetek újat venni. Fasza.
Szóval írjátok már ide fel, hogy mi lesz! Cavalli ötlete jó.
Mindegy, csak menjünk. Várom az infót.
Üdv. peti.
Hali mindenki !
Nonprofit egyesület na ez nem semmi ! Erre kiváncsi leszek!
De csináljunk egy próbát válaszunk ki magunk közül egy elnököt és két vezetőtt és egy pénztárost akik mindenükel felelnek az egyesülett ért , az APEH elött a vagyonukal is. Meg ha jól tudom kettős könyvelést kell vezetni amihez nem árt egy könyvelő de ennek a könyvelőnek a tisztelet diját tagdíjból össze kel dobni. Kell egy hely amit meg kell jelőlni, hogy itt folyik a klub élet és levelezési cím ként is ezt használjukA jövöbeli bevételeink ( reklám,rendezvény, tagdíj stb.) gyakorlatilag mindik évben el kell költenünk magunkra.
Szerintem az APEH lesz a pénztáros és a elnök második otthona az első két évben szerintem!
Ennél már csak a közhasznú egyesület a keményebb.
Egy sima sport egyesület amely profitot csinál és a tadjaira költi ( turák , pályanapok,börze motormentés, érdek képviselet) szerintem a legegyszerübb.
üdv.
a ducati magyarorszag klub... meglehetne probalni veluk felvenni a kapcsolatot, de mivel ok a ducati magyarorszag is egyben, nemtudom menynire tamogatnak kulsos belenyulast. persze lehet hulyesegeket beszelek.
a nonprofitot en 100% tamogatom, de mint kocka, nem ertek hozza--kellene valaki, aki bevallalja,persze ha megvan az a 5-6 fix ember. ami tuti, a weblapra mar vagyunk 3an :)
Amit bátyóm mondott, robeeone, az sem hülyeség és elvetendő:
"2. vállakozás, szervezet: Ilyenkor a vállalkozás, illetve szervezet nevére csinálják ugyanezt. Aki viszont már ugye számlaképes, és igy egyszerű az adózás.
Ebben az esetben egy non-profit szervezetet lenne érdemes csinálni, és azon futna az oldal. Lehetne keresni szponzorokat, reklámbol bevételre szert tenni, megszorult helyzetben a tagoknak beszálni tagdíjjal. A pénzt pedig teljes egészében a szerveztre kell költeni (+semmi adó): lehetne találkozot szervezni ... Egy ismerősömék horgász-egyesülete is így működik. "
Erről mi a véleményetek?
Egy jól működő és népes fórumnak is lehetnek elég jó summa bevétele:
főleg a reklámokból (pl ez a sportmotor oldal is nem abból tartja el magát, hogy a zagoktól szed díjat)
most ezt nem azért mondtam, mert nem fizetnénk tagdíjat, de sztem jól működne a reklám része is,
sok a Ducatis Magyarországon is, nem csak ennyien vagyunk akik itt vagyunk
sztem érdemes megfontolni amire bátyó utalt, de a háttereket is kitudni
szerintem a weboldal igenis fontos, en hetekig banyasztam a motorokrol infokat, kezikonyveket, betutipusokat, velemenyeket stb. jo lenne, ha ez ossze lenne fogva.
a masik resze teljesen igaz. ha te kepben vagy ezekkel a dolgokkal, akkor nosza rajta, vedd a kezedbe az iranyitast.
Hali !
Most úgyan az történik mit pár éve ! nem Web oldal a fontos, ha nem kell egy vezetőség (min:4-8 fő) kell egy pénztáros ,kellenek klub tagok ne talántán klub pártoló tagok.
Majd mindenkinek össze kellene ülni, az lenne az alakulóüllés, dönteni kellene a tagdíjról és acélokról. Majd az itt készült jegyzőkőnyvel és jelenléti ível irány a biroság.
Tapasztalatom szerint a tagdíj és a célok megfogalmazásánál szokott elvérezni a dolok.
üdv. csi
mellesleg tenyleg fasza ez a 4k/év, és lehet erdemes lenne megkornyekezni oket egy levellel, hogy nem vallaljak-e be szponzorkent ezt az orasi koltseget
Van mindegyik csomagban DB hozzáférés, és ráadásul korlátlanul:
MySQL/PostgreSQL/Firebird: korlátlan
Szóval lehet nyomni a közkedvelt: PHP + MySql párost, vagy akár Jsp/Servlet + MySql dolgot is.
Egy jogász, vagy egy közgazdász elkelne még tényleg :-)
informatikusbol akkor elvagyunk latva
asszem a legolcsobb csomag sehol sem tartalmaz adatbazis kapcsolatot, szval az nekunk kiesik.
felolem lehet egyesulet is, sot legyen,csak szinten informatiksu vagyok, nem ertek hozza :)
tovabbra is kelle gy ilyen szaki. gyerunk gyerunk
Jó az ötlet, ezért is regeltem, hogy megprobáljak segíteni.
Jelen pillanatban ezt azomban csak tanács útján tudom megoldani.
Na, de a lényeg: Domain+webtárhey: mi a mediahosting .hu -nál szoktuk intézni (semilyen érdek, és egyéb kapcsolat nem fűz hozzájuk!), mert olcsók, jó fejek, és szinte teljes szélességű a szolgáltatásuk (java is). domainje és webtárhelye lehet:
1. magánszemálynek: ilyenkor egy személyben a te neveden van az egész, magyarul a tiéd. Kitoltod az oldalon található doksit: benne kiválasztod a csomagot, domain-nevet, és mindent elintéznek 1-2 hét alatt. Magánszemélyként viszont a reklámbevételek utáni adózás nem egyszerű és nem tiszta számomra, hogy hogy lehet.
2. vállakozás, szervezet: Ilyenkor a vállalkozás, illetve szervezet nevére csinálják ugyanezt. Aki viszont már ugye számlaképes, és igy egyszerű az adózás.
Ebben az esetben egy non-profit szervezetet lenne érdemes csinálni, és azon futna az oldal. Lehetne keresni szponzorokat, reklámbol bevételre szert tenni, megszorult helyzetben a tagoknak beszálni tagdíjjal. A pénzt pedig teljes egészében a szerveztre kell költeni (+semmi adó): lehetne találkozot szervezni ... Egy ismerősömék horgász-egyesülete is így működik.
Az általam irt helyen: 3.990 Ft + ÁFA/év a domain + a tárhely legkisebb csomag esetén, ami kiindulásként elegendő sztem, és ha kinőné magát a dolog akkor menet közben is meg lehet veluk beszélni a kapacitás növelést. Ez lene a teljes költség egy évre, amit nem nagy dolog kigazdálkodni :-).
Ezzel a költséggel azt is meglehet, ha nem akartok olyan nagy dolgot, h a te nevedre megcsinálod, és összedobjuk a 4000 Ft-ot az éves dijra.
Jogi dolgokra tahát a szervezet alapitásánál van szukség, a magánszemélyes esetben nem kell semmi, csak vigyázni kell ha pénzhez jutsz az adozással. A tárhely bérlésrol meg kapsz számlát, meg szerződést.
Ennyit tudok, ami persze nem tökéletes, mert informatikus/programozo vagyok, és nem jogász :-) - így tulajdonképpen technikailag tudnék még majd segiteni.
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 40.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egybő passzol.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
ha egybe elvisi valaki akkor ajndékba adok gy mst elkészült hátsó karbn üléstakarót. telefonon érdeklődjetek.