Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg egy TMK-s!
ketten mar vagyunk.
mar cask egy tartalomkarbantartoszeruseg kellene :)
Hali,

Grafikai reszet elvallalom ha lesz igeny az oldalra.
mondom ujra, a technikai reszet elvallalom, ha talalunk egy grafikust, aki csinal egy oldalskint a drupalhoz, meg kiotoljuk hogy finanszirozuk a tarhelyet.
a jogi oldalat nem ismerem(mar ha kell valami).
szerintem is jo lenne osszeulni, nemtudom ki hova valosi, ha lenne 3-4 ember, aki komolyan gondolna, es nem csak tag es forumlako akarna lenni, hanem klubvezér, akkordumaljunk meg valamit.
csinaltam egy gmailos beszelgetocsoportot, ahova bevenném azokat az embereket, akik vallalkoznak, es ott tudnank errol temazni, nem nyilvanosan.
ha osszeulnenk es megvitatnanka a lepeseket, en hetkoznap budan vagyok hetvegen balatondelipart.

ja, es tegnap ota monster tulajdonos :)
Ez egy versenyközpontú rendezvény, ahol főleg ducatisok versenyezgetnek. Kevésbé találkozójellegű, szóval nem hasonlít a WDW - re. A technikai felhozatal viszont nagyon komoly, főleg a hazai szinthez képest. Én is szeretnék ellátogatni, de szombaton pont Balatonátúszás lesz, szóval az aznap ugrik, utána meg azért jól esik pihenni egy kicsit, de estére szívesen odagurulnék én is, akkorra már a boxokban is több a motor. Érdemes Sárváron megaludni és egy környékbeli motorozással összekötni, de akár a rendezvényen sem hülyeség részt venni! Én tudok pár nagyon kedvező árú és minőségi szállást Sárváron ( fürdő is van ugyebár a városban ) fontoljátok meg. Szerintem ez egy nagyon jó kis hétvégi program! A környéken lehet találni jó kis utakat is. Nekem van is egy jó kis útvonalam, kicsit izgalmas, de ésszel nagyon szórakoztató. Szívesen megmutatom a csapatnak, de én is vevő vagyok úgy utakra! Hm?
Szasz Gizi!

De miért délelőtt arany barátom .
Megvan a ruha - nagyon jó, ma felavattam - van mégegy, de nem ennyiért. Próbáltam de nem adja.
+ 50. Sorry.
Ha pénteken születik megállapodás a Speed Week-ről, szóltok.
Üdv.
tóthpeti.
Hali!
Az elhatárózás színtjén tart a dolog a cluba ! Szerintem egy komolyabb össze beszélés ahol a csapás vonalat meghatároznánk és mehetne a hivatalos út.
(Halkan jegyszem meg tartottunk mi már itt egyszer még békásmegyeren , de abból nem lett semmi mert mindenki mást és máshogyan akartt.)
üdv.
A mátrai túra jó ötlet. Debrecenből mennék, vagy mennénk. Vasárnap, életemben elsőnek leért a csizmám orra, a kanyarban. Igaz váltáshoz készültem, de leért. Egy kicsit megijjedtem
Tpa! Jó egészséget nektek és a picinek!
Hali
Akkor már tudsz mindent lány lesz és neked véged !
üdv.
Helló mindenkinek!

GRATULÁLOK tpa!

A Keleti gurulás nagyon jó lenne.
A pannónia-ringes majd elválik még, de az is jó lenne .
klubalapitas ugyeben van mar folyamatban esetleg valami?
Helló mi!?

Kösz az aggódást minden rendicsek csak sok a munkám!
Ha van kedvetek és időtök gyertek be péntek délelőt a diBoscoba és megdumálunk mindent személyesen!?
Rijeka,Ducati week,keleti gurulás,stb.!
Okézsd?
Üdv
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
karbon első sárvédő, 35.000.- ft
karbon hátsó sárvédő, 40.000.- ft
karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), 150.000.- ft nincs semmi dolgod vele csak felszerelni egybő passzol.
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél ha pl sport szűrőt akarsz berakni és nem akarod szétvágni a sajátodat. 10.000.- ft
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
gratulálok!

ha valakinek van kedve innen a fórumról egy kis krúzolásra esténként akkor én szoktam menni szinte mindennap..az abszolút kedvenc a Clark ádám téren az alagút..:) gondolom nem kell részleteznem miért..mintha egy vadászrepülő érkezne olyan hangja van..jó lenne többen átzúzni ezen..:)
és ha lesz közös gurulás,arra is szívesen megyek...
Gratula!
Üdv Mindenki

Nagyon jó a kezdeményezés .
Részemről mint keleti rendben van . Már régen elakartam jutni egy ilyen találkozóra . Ha valakit szarvas , békéscsaba , kecskemét környékéröl érdekelne szivesen hozzá csapódnék egy ilyen gurulásra .
És gratula a kislányhoz Tpa

Üdv Petya
Grat!
Szasztok!

Régóta mondok már hasonlókat, de eleddig soha nem volt jó senkinekamit feldobtam.
Legyen az első ilyen jellegű találkozó a Speed Week - ha javasolhatom és aztán már szerintem könnyebb lesz megszervezni hasonlókat. Tök jó volt a Tatai kör avagy Gizi barátunk vezetésével a Siófoki gurulás.
Változatlanul megemlíteném a Mátrai túrát - a Keletiek is el tudnának jönni talán.
Hozzunk össze valamit - a többi jön magától.
Ja.
Ma derült ki, hogy kislányunk lesz - igen boldog embernek érzem magam.
tóthpeti
Sziasztok!
Eladó Ducati 748!
Üdv!
fred_748
nem sajat, de benne van a kezem nekem is :)
stafford, ez sajat design? mert ha igen, asszem megvan a grafikusunk is
drupal rulez :) en is azt hasznalom (www.cgblog.hu)
jómagam informatikus lennék vagy mi a szösz, nem teljesen a profilom, de úgyérzem megbirkózom vele, ha nem is 3 nap alatt lesz kész. amire szükségünk van:
egy domain cím 3000ft/év (a ducatiklub.hu szabad)
egy webtárhely, vagy megoldjuk h keresünk ré valami szponzort, vagy évi 10-15ezer ft
egy ingyenes portálmotor (javaslom a drupal-t)
egy ingyenes fórummotor (phpbb talán?)

nagyjából ennyi, kis beállítgatás hogy a céljainknak megfeleljen. ha esetleg a spotmotor karbantartói nyitottak és technikailag lehetséges, akár ezt a fórumot is integrálni tudjuk.
a domaint akár én is bevállalom, ha lenne 2-3 komoly vállalkozó, aki segít az oldalt futtatni. a tárhelyet vagy összedobjuk mint klubtagsági, vagy bekopogunk pár helyre.
megoldható minden szerintem. ha továbbra is érdekel, és komolyan vesztek mint elsőpostolót itt, nyugodtan számíthattok rám.
Csics!
Gizinek mi baja van? Ennyire szarul van?
Ha nem publikus, akkor javulást kívánok.
július 25-27-én ducati speed week lesz Ostffyasszonyfa-n a pannónia ringen....ott lehetne egy összezörrenés. Ott már volt valaki, már mint a speed week-en?
http://www.pannonia-ring.com/i...