Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek!

Énis benne vagyok a külön fórumban.

De abban is, amit régóta emlegetünk, hogy legyen egy Ducati találkozó.
Olyan helyen legyen ez ami mindenkinek jó és az időpont is.
Hali,

Erre mar en is gondoltam, de ugy erzem eleg kevesen vagyunk, akik hasznalnak is a weboldalt. Persze jo lenne egy sajat, esetleg hivatalos kluboldal.

Ha nincs mas, akkor en az oldalt (hirek, forum, stb, stb, stb es design) elvallalom.
Hali!
A diBocsonál van némi nemű klub élet vagyunk úgy 20 an de még nem vagyunk hivatalossak de nagyon szeretnénk . Minden nemü kezdeményezés és tett jólenne.
üdv.
Szia!
Az ötletet támogatom , de ki lessz aki létre tudja hozni a kluboldalt?
sziasztok. remélhetőleg a hétvégétől én is ducatis leszek, és miközben gyűjtögettem az infókat a motorról, azt realizáltam, hogy nincs egy rendes duki kluboldal itthon. van ez a fórum, meg pár kezdetleges oldal, de semmi rendes infógyűjtemény, rendes fórum, stb. nem akarunk ezen változtatni? ha már ittvagyunk ennyien, éljünk valami kis klubéletet. (érdemes lecsekkolni a bmw-seket: http://f650.hu , nekik nagyon frankó kis közösségük van.)
Szia Cavalli!

Email címem: miki@motor-haz.hu
Adj meg egy emilcímet és megírom neked!
Koszi!
Hali !
Ez a Gp pálya melletti campingo. Mi már pénteken ott leszünk, remélem a szokott helyen. a dodomb tetönél. pontossabbat most még én sem tudok.
üdv.
Már miért kéne "kompjúter"(gondolom az injektor-motormanagmetre gondoltál) a letiltáshoz?
A 20éves karbis japcsi gépeken is van tiltás,sima elektronikus gyújtás elég hozzá
Szerintem az nem is fog letiltani.Nem komputer vezérli.....
Üdv Mindenkinek

Tanácsot kérnék . Egy 99-es 750-es monsterem van és nem tilt le a drága . Mivel tudom igy nem tépem neki nagyon . De biztosabb lennék ha tudnám hogy letilt . Mit lehet tenni ilyenkor ?
Ha valaki tudna segíteni megköszönném .
Elöre is köszi .
További szép napot .
na ezt jol leirtam, remelem azert ertheto :)
Hali,

Resyleteket lehet tudni_ Arakat, kemping helzet/nevet_
Sziasztok skacok!
Valaki ismeri Cavalli elérhetőségét?
Hali!
vagyunk egy páran akik megyünk GP re. campingolunk
szia.. kivételesen nem lenne vele semmi gond :) vannak licit dolgok :))))) csak ez konkrétan olyan családba marad cimszó.. szóval hozzátartozó, vele meg nem akarom megcsinálni.. azért is nem tettem fel most hirdetni.. most beszéltem meg, hogy kell vagy nem és kell... sajnálom.. ha picit hamarabb pár nappal szólsz akkor tiéd lett volna.. köszi szia
Szia,
Tudom, hogy ez nem szép dolog de ha kell én rálicitálnék erre az ajánlatra!
Gondold végig...
Engem nagyon komolyan érdekel!
Üdv.!
szia.. 40. deee van érdeklődő holnap derül ki.. jelzem majd. amúgy asszem eredeti.. természetesen a tartókonzollal és csavarokkal
Valamelyik este az euroringen egy ducati-s pályázás?
Szia,
Engem a hasidom érdeklene ha egyeltalán eladó még?
Mennyi lenne az ára?
Üdv.!
Sűrgősen eladó AKCIÓS áron 695 Monsteremről leszedett dupla REMUS karbon kipufogó pár. 4-5000km van benne. ára: 130.000.-ft

Ducati performance karbon verseny fejidom eladó új ára 130e ft én 80ért adom

Ducati performance első sárvédő 40.000.ft-
Szia KDM!

nos szétszedtem a mocit, viheted a hátsó sárvédőt és az oldal idomokat.. jelentkezz.. tel:06702241000
most azonnal 70t mondtam.. 60ért viheted mert kell a pénz.. szia
Hali,

Tudom meg messze van de megy innen valaki Brno-ba a motoGp-re?

Udv,

stafford