Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!

Sajnos nem,mert már itthon vagyok.
Egy kicsit elírtam. Hajdúdorogi!
Üdv Ducatisták!
Egy kis ízelítő, a hajdúdúrogi mocis találkozóról. A barnát nagyon hazavittem volna.
BerikZ! remélem halottad,hogy 1óra 30perckor érkeztem hazafelé..:)
amit hallhattál az a 3. tiltás volt..:)csak az a jobbkanyar ne jönne olyan gyorsan..:)
Az sok?Az enyém 2005 12.-havi,most járok 34000 km-nél:)Igaz,nem Ducati
Helló mindenkinek!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket mayky és sarkany!

Jó motorozást, jó idő van!
Hali! Az én Monsterem 2001-es,és most tart 21500km-nél
Amúgy lenne egy kérdésem: kb. mennyi egy 600-as Monster hatótávolsága,mert megadta magát a visszajelző és nem szeretnék kellemetlenül meglepődni
ez érthető. Ha az előző tulaj szerette,nem hinném hogy lenne baja.
Azért írtam csak,h reális,m enyém is 99-es és 44 ezernél járok.
Sok sikert hozzá! Remélem sikerül egy szép darabot megvenned. Monsterből azért van elég nagy választék.
Én 99es monstereknél 35000et tartanék reálisnak ,de van igazság a válaszodba. Csak fél az ember egy sokat ment motor megvásárlása előtt. Ha gondos gazdája volt és semmi baja akkor miért ne birna még vagy 40000-et :) Egyszerűen csak félek hogy beleölöm a pénzt ,de hát ez egy ilyen történet márpedig monsterem lesz ,szerelem ez első látásra...... Márpedig motort érzelmi alapon érdemes választani sztem.
BerikZ MSN címet kérnék pls. köszöntem szépen
vagy pedig ha titkos vegyél fel : kistuning5@hotmail.com
Mihez képest sok? Egy 99-es motornál ez reális km.
Sziasztok!

Úgy néz ki én is a klub tagja leszek pár héten belül ,ha az alábbi belinkelt motort megveszem.
Minél több reagálást ,véleményt szeretnék kapni erről a motorrol állitolag 42000 km van benne ami sztem k.rva sok.
Előre is köszönöm a észrevételeket!
http://www.hasznaltauto.hu/1979801_ducati_
monster_1999
Köszönöm, de 10 éve nem motorozom, előtte is hondáim voltak.
A Ducati egy új szerelem így az általános, alapvető hibáit sem ismerem.
Szisztok!
Esetleg van vkinek monsterre S2R való karbon láncvédö?
Elsö és hátsó is érdeklne!
janesz
8kor ott fogom támasztani a vasat,addig kicsit bemelegitem ! jó hogy találkozunk,kérdésem lesz a termigninival kapcsban,most készülök kidobni a gyári cuccot!
Szia!
A gáz bovdent úgy kell beállítanod, hogy először a húzó oldalt állítsd be úgy, hogy szinte holtjátékmentes legyen, de az alapjárat állítást ne befolyásolja (ne emelkedjen meg az alapjárat), ezután a visszahúzó bovdent állíts ugyan így. Állítási lehetőség, elvileg van a markolatnál is, és lent a pillangó tengelynél is. Ahol neked kényelmesebb.
Szia Cavalli!

Az előzőekben már írtam neked, légyszi írj egy elérhetőséget nekem,hogy Furioso-val megbizniszelhessük a kipuffogókat. Én megvenném a te dobodat, Furioso pedig az én dobomat.
Segítségedet előre is köszönöm: Máyky
Helló mindenkinek!

Vki adjon már tanácsot a kérdésemben.
Előzményben leírva van.
Nincs típushibája a modellnek. Általános Ducati ügyekre kell figyelned.
Megnéztem. Jövő héten már bent lesz a gípezet az üzletben, azon is u.ilyen kipufogóelrendezés van de a váznyúlványra rögzítettem, szerintem az jobb pont erre a célra...nagyon egyszerűen megoldható egyébként, 1 db bilinccsel.

Ciao!
goo!

Én így nem tudok menni pesten,m ugye kolis vagyok,a motor meg otthon.

Meg én leginkább a reggeli vagy kora esti szerpentinezéseket kedvelem. (akkor nincs sok autó)
Akkor jól láttam,h Te voltál Később felültem az ablakba a pizzámmal,vártalak,de akkkor ezekszerint ezért nem jöttél
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n vannak fent), Ducati verseny performance fejidom, első sárvédő, hátsó sárvédő, hasidom, Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), ülés alatti 2oldal idom.
ezenkívül eladó:
Ducati Breil óra
Ducati performance bőrtankvédő tanktáskával
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél K&N szűrővel.
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
esetleg van Ducati IOM78 női és férfi bőrdzseki is mint az újak
Hali
Itt vagyunk olvasunk és élünk !
A ringen nem voltunk kint, a Gizzy lebetegedett és nekem is volt szervi bajom rendesen.
Visszont állítolag agusztus 8. ig ez volt az utolsó nyiltnap ez kissé kiborit.
üdv.