BerikZ! remélem halottad,hogy 1óra 30perckor érkeztem hazafelé..:)
amit hallhattál az a 3. tiltás volt..:)csak az a jobbkanyar ne jönne olyan gyorsan..:)
Hali! Az én Monsterem 2001-es,és most tart 21500km-nél
Amúgy lenne egy kérdésem: kb. mennyi egy 600-as Monster hatótávolsága,mert megadta magát a visszajelző és nem szeretnék kellemetlenül meglepődni
ez érthető. Ha az előző tulaj szerette,nem hinném hogy lenne baja.
Azért írtam csak,h reális,m enyém is 99-es és 44 ezernél járok.
Sok sikert hozzá! Remélem sikerül egy szép darabot megvenned. Monsterből azért van elég nagy választék.
Én 99es monstereknél 35000et tartanék reálisnak ,de van igazság a válaszodba. Csak fél az ember egy sokat ment motor megvásárlása előtt. Ha gondos gazdája volt és semmi baja akkor miért ne birna még vagy 40000-et :) Egyszerűen csak félek hogy beleölöm a pénzt ,de hát ez egy ilyen történet márpedig monsterem lesz ,szerelem ez első látásra...... Márpedig motort érzelmi alapon érdemes választani sztem.
Úgy néz ki én is a klub tagja leszek pár héten belül ,ha az alábbi belinkelt motort megveszem.
Minél több reagálást ,véleményt szeretnék kapni erről a motorrol állitolag 42000 km van benne ami sztem k.rva sok.
Előre is köszönöm a észrevételeket!
http://www.hasznaltauto.hu/1979801_ducati_
monster_1999
janesz
8kor ott fogom támasztani a vasat,addig kicsit bemelegitem ! jó hogy találkozunk,kérdésem lesz a termigninival kapcsban,most készülök kidobni a gyári cuccot!
Szia!
A gáz bovdent úgy kell beállítanod, hogy először a húzó oldalt állítsd be úgy, hogy szinte holtjátékmentes legyen, de az alapjárat állítást ne befolyásolja (ne emelkedjen meg az alapjárat), ezután a visszahúzó bovdent állíts ugyan így. Állítási lehetőség, elvileg van a markolatnál is, és lent a pillangó tengelynél is. Ahol neked kényelmesebb.
Az előzőekben már írtam neked, légyszi írj egy elérhetőséget nekem,hogy Furioso-val megbizniszelhessük a kipuffogókat. Én megvenném a te dobodat, Furioso pedig az én dobomat.
Segítségedet előre is köszönöm: Máyky
Megnéztem. Jövő héten már bent lesz a gípezet az üzletben, azon is u.ilyen kipufogóelrendezés van de a váznyúlványra rögzítettem, szerintem az jobb pont erre a célra...nagyon egyszerűen megoldható egyébként, 1 db bilinccsel.
Eladó. karbon kiegészítők Ducati Monsterhez (nekem 695n vannak fent), Ducati verseny performance fejidom, első sárvédő, hátsó sárvédő, hasidom, Remus karbon kipufogó (fémtáblácskákkal), ülés alatti 2oldal idom.
ezenkívül eladó:
Ducati Breil óra
Ducati performance bőrtankvédő tanktáskával
Nyitott szűrőházhoz a nyitott fedél K&N szűrővel.
bővebb felvilágosítás telefonon: 06-70-224-1000
esetleg van Ducati IOM78 női és férfi bőrdzseki is mint az újak
Hali
Itt vagyunk olvasunk és élünk !
A ringen nem voltunk kint, a Gizzy lebetegedett és nekem is volt szervi bajom rendesen.
Visszont állítolag agusztus 8. ig ez volt az utolsó nyiltnap ez kissé kiborit.
üdv.
Sajnos nem,mert már itthon vagyok.