Olvass vissza, Cavalli a két dobot 20e forintért hirdette meg. Én megvenném tőled ennyiért a Monster dobokat(sima, gyári MONSTER dobok? biztos hogy jók M600ra? képet tudsz adni?). Kecskeméti vagyok, nekem jó akár postai utánvéttel is.
Légyszi adj nekem egy elérhetőséget, mert Furiosoval megbeszéltük a kipuff csere berét.
Az én elérhetőségem: 20/9133-323 vagy miki@motor-haz.hu
Légyszi jelentkezz, hogy mielőbb nyélbe üssük az üzletet!
Átgondoltam. Mennyiért adnád a monster-dobokat? biztos hogy jó lesz a 600-ra? Ha igen, akkor én benne vagyok, megveszem tőled a szériákat és kiheréltetem. Írj minél hamarabb, még ezen a héten szeretném átvenni őket ha lehetséges!
Van egy jó hírem a számotokra, nem régen megnyitottunk egy műszaki vizsga állomást Kistarcsán és természetesen motor vizsga is van. Ha bárkit érdekel hívjon bátran. Ducatival érkezők kedvezményben részesülnek. Tel.:30-2510567
Üdv.
Tutira csak a jövő hétvégét merem bevállalni, egyrészt a motorom Aszalóséknál van Dunakeszin, másrészt most hétvégén családi kirándulást terveztünk. Ha van valami terved, tervetek, mondjad, csak ne felejtsd el, hogy az én gépemmel nem lehet egy nap alatt országjárást csinálni - max 400 km, aztán úgy maradok...
Köszi az infot!
Mivel nekem lent vannak a kidörgők, akkor meg kell oldanom azok felfogatását.
így elveszik a hátsó lábtartó, ezt át kell gondolnom, hogy mi lenne a jó megoldás.
Lehet, hogy felső kidörgők? Ahoz elég csak módosított leömlő csöveket venni, amik fel mennek az ülésalá?
Szép a Vasad! Nagyobbat veszel? Érdekelne a hátsó sárvédőd és az ülés alatti idomok. Ezeknek mi lenne az ára? De, ha jó árat mondasz az egész karbon idom ganitúrára, akkor... Minden idom Ducati Performance?
Saját Vasamra, 800 Monster kell, nem kereskedni akarok vele!
persze,hogy beférsz..
amúgy a Műszaki Egyetem építős kolija elől indulunk (Vásárhelyi koli) Kruspér utca 2-4 szám..
remélem nem esik majd az eső..bár nem vagyok cukormotoros,de nem szeretem amikor összebaszom ilyen szutyokkal..
Ha nem vagy biztos a dologban, akkor felkínálok neked két széria dobot cserébe a monsterre, amit átlehet alakítani nyitottra. Engem azért érdekel ennyire a dolog , mert pont az én motoromra való a CAVALLI által felkínált dob.
Aha! Kezdem kapizsgálni hogy nézne ki, szóval szerintem elfér a hátsó lábtartó mögött, és az a hővédő karbon darab azért van fent a beömlőkön, hogy az utas a sarkát ne égesse rá a csövekre... csak valakinek meg kellene győznie hogy jól tévedek... és akkor meg is venném Cavallitól.
na azért!
üvegen mostanában nem húzom el,mert állítólag van trafi a lámpánál..de utána ami a csövön kifér..:)
tényleg itt a fórumon nincs valaki aki esténként magányosan motorozgat? Én szinte minden este megyek és nincs senki aki jönne velem..néha van pár haverom aki jön..de ők sornéggyel,az meg ugye nem olyan feeling,mint amikor eldüdörög több V2 (vagy az L2 még jobban hangzik..:) )
Akinek van kedve ,mi megyünk pár haverral szerdán este 21.30 kor a 11.kerületből..eddig 4-5-en vagyunk..mind 2hengeres..:)
Ma körbe fotózom őket, és ha küldesz e-mail címet, akkor elküldöm a képeket!
Ha húsz, akkor húsz.
Szia