Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Furioso!

Ha jól tévedek, úgy lehet felrakni a te motorodra, hogy a hátsó lábtartód megszűnik, és a helyére kell készíteni egy tartó konzolt. Rá tudsz keresni a neten a SUPERLIGHT-ra, vagy a 900SS FE modelre.
A képeken jól látszik, hogy hova adja ki magát adob.

Szia: Mayky
Üdvözlök mindenkit!
Most regisztráltam..:) De eddig is már olvasója voltam a témának..
nemrég kb 2 hónapja vettem a gépem..imádom!:)
1 hónapja került fel rá a kémény.... azóta méginkább szerelmes vagyok belé..:) szeretnek a lakók is..:)
valakinél olvastam,hogy a Petőfi -híd budai hídfőjénél lakik..a lámpa után el szoktam én is húzni..:) szóval néha (mindig) lehet hallani engem is amikor érkezem..:)
hoppá lemaradt pár dolog.. 2007.06havi magyar, vezetett szervízkönyv, 6000km. összes kulcs+kódkártya, ami cserélve van annak mind megvan a gyári cucca lefóliázva.. szóval full gyáira is visszalehet alakítani.. LED-s hátsólámpa is van és Ducati tankvédő.. ja és lakkfekete hátsó üléstakarom is van.
Sziasztok! eladó a következő motor. Ducati Monster 695 lakkfekete és piros vázas. rengeteg karbo kiegészítővel, mint: karbon Remus dupla dob, karbon Ducatiperformance fejidom, karbon hasidom, karbon első és hátső sárvédő, karbon ülés alatti 2 idom.. ezek esetleg külön is eladóak. ha kell szétszedem a motort.
De érdekel, csak nem kapok választ Cavallitol:( Nem sikerül rájönnöm, hogy állna ez a motoromon...
Szia CAVALLI !
Új fiú vagyok itt a fórumon. Most lettem én is boldog DUCATI tulajdonos .Nekem egy 900SS FE tip. motorom van, és olvastam az eladó kipuffogódról. Ez a dob, pont az én motoromra való.Ha FURIOSO-t
nemérdekli a dob, valószínűleg én vevő lennék rá.
Szia Stafford,

gratula a géphez...
kellemes kmvadászatot hozzá!
Üdv!
fred
Pont a magas dobbal működik, mert ott nem kell az a rögzítési pont amiről te beszélsz. Az arra "jó", hogy az egész lábtartó rezegjen. Én is magas dobbal használtam...
Na inkabb meseljetek, milyen volt a palyazas? :)
Tudja valaki hol lehet termignoni rendszert szerezni, beszereltetni és hogy mennyit dob a motoron?
Ránéztem a bikaarcúra újra és most beugrott: Az ember és a majom közti hiányzó láncszem
Valószínűleg ő az első generáció a családban aki felegyenesedve jár
De engem bánt az, hogy van egy kis sportgépem, és lenéz, és többre tartja magát és azt hiszi, hogy nem értek a motorkhoz..
hol kezdjem? Egyböl eriggyel? vagy mit vár? mind1..nem érdekel tovább ez az ember..
996sps

Szia! Igazad lehet,én a termignonit néztem a neten,k.......a szépen szólt még igy is! Milyen a Te géped? csinos darab!
Helló mi!?
Felejtsétek el,ennyit sem érdemel!Kár még "beszélni"is róla,vele!
Ciao
Seducert!
Te akkora paraszt vagy hogy hihetetlen! komolyan mondom, felháborító, hogy vannak iylen emberek!
Az olasz motorokra rossz szavad nelegyen..attól, hogy befürödtél egy 250es rs-el..tevagy hülye..
1: nem utcára való
2: Az előttem szólók által elmondott motort ha megvetted..meg is érdemled, ha iylen egyzserű vagy
3: Mi az, hogy a taknyos 14 évesek nem nyilatkozhatnak a sportmotorokról, és nem mondhatnak véleményt? Hát komolyan mondom én 15 éves fejjel értelmesebben tudopk hozzászólni bármelyik témában a sportmotorokhoz mint te! Egy szűklátókürű majom vagy... Valahol el kell kezdeni a motorozást.. És ha te is időben kezdted volna akkor nem szivatnak meg egy szar rs 250 el

Mindörökké Digo bikes
Sziasztok!
Néhány hete nekem is volt a taggal egy színvonalas beszélgetésem, látom, azóta nem változott túl sokat. Már akkor is elgondolkodtatott, hogy vajon a kawa iszonyatos gyorsulásától nyúlt meg ennyire a keze, vagy gyárilag ilyennek készült.
Valami borzasztó élménye lehet az olasz motorokkal kapcsolatosan, de szerintem számára a legszörnyübb az, amikor látja a sorozatos Ducati-győzelmeket (WSB, Moto GP).
Szia qoo!
Legkézenfekvőbb a termignoni vagy az arrow,nem olcsó!
Sziasztok! Egy motard1100et kinzok és az lenne a kérdésem,hogy mire cseréljem a gyári dobot? na nem mintha nem szólna szépen (DUCATI CSAK SZÉPEN SZÓL) deeeeeizééé tudjátok... ...! előre is köszi!
Cavalli!

Hogy állna ez a kipufogó a motoromon?(gyári M600-2000) A hátsó lábtartó alatt halad? A gyári dobnak sokkal rövidebb a bevezető csöve, valószinűleg azért, mert ennél meg maga a dob rövidebb. Milyen alkatrészek kellenek még a felszereléshez?
Szia KDM!

Az a Ducati performance!
Cavalli nekem ezek nem jók a magas kipuffogó miatt a hátsó lábtartó is kell, mert ott is van egy rögzítési pont.. Maradok a Rizománál vagy az RCM-nél
Ciao Cavalli!
Az ezüst érdekelne engem. A képről nem derül ki, hogy az melyik. Ha megírnád annak az árát.

Köszi
Dénes
A lábtartók magassága excenterrel állítható.
Itt vannak a képek!

Ciao!
OFF

badibilder? :))) Inkabb tenyeres-talpas dinnyepasztor, ahogy ezen a kepen kinez :) Szanalmas egy srac lehet szegeny ha csak egy-egy beugatasra kepes. Talan ha alatamasztana ervekkel, stb...

ON

Kellemes karikazast holnapra!
Ja ez sem egy rusnya darab, de én a piros vázba szerettem bele, nekem a dark túl fekete! Meg lóvéilag is erős egy kicsit, úgy két kilóval

Megnéztem a kárörvendő f **zkalap képeit. A "badibilder"-es fotó az mindent visz! Pont annyi esze van amennyi látszik!
De hogy mindenki lássa a bivalyt, feltolom az arcát!

Köszi