Magamhoz tértem egy kicsit, gondoltam jelentkezem.
Nincs valakinek véletlen elfekvőben egy 999-es jobb tükre?
Amúgy már működik a vállam is.
Megpróbálok holnap 11 környékén kimenni hozzátok, ha nem esik az eső, de sajna kocsival.
Ésszel lesztek szíves menni, igen.
Üdv.
tóthpeti.
ui.
ez a seducrett gyerek mi a bánatos picsát keres itt.
Nem kell törődni minden senkiházi majom véleményével!Inkább nézd meg a képei között a badibildinget,fél órát röhögtem rajta,ezt a buta pofát! Megnézed mindjárt megbocsátasz szegénynek.
Nem te voltál akire rásóztak egy egykoron pálya RS 250-est? Amir azt mondták, hogy sohasem láttott pályát. Utána meg megragadt alattad. Pedíg megmondtam, hogy megfog ragadni. A álló hengerbe folyamatosan belesűlt a dugó.
Szia!
Miről beszélsz?
Bármilyen mocival előfordulhat valami probléma.
Egy haverom R6-osában kellett blokkot cserélni. A másik cimbim 636-os mocijával vannak gondok és nem tudják megcsinálni még mindíg. Bent van a szalonban, garanciális, kb 5000 km van benne. Ez azt jelenti, hogy szar márka? NEEEEEM! Igaz én maximum csak akkor vennék japán csodát, ha az olaszok és az angolok felhagynának a moci építéssel.
A szerelőmnek van egy ügyfele, egy 996-t nyúz. Már több mint 90ezer km van benne. Pályán, országúton is használja. A blokkhoz még nem kellett hozzányúlni.
De tudod mit? Legyen hited szerint. Ez egy szar márka, nem megbízható. Mégis sorban állnak hogy megnézzék, meghallják a hangját. A barátom Paul Smart mociját tátott szájjal nézik, és elélveznek a hangjától, ami egy japán csodára nem igazán mondható el. De akkor is Ducati tujadonos vagyok és imádom, minden kis bajával együtt. Ami szinte nincs is.
Mindenkinek szép napot.
Megvan már a zsákmány kb. 3 hét múlva lesz itt, Olaszországból érkezik, 2007-es 6000km-ert futott, garancia még egy évig érvényes, fekete tank, piros váz, gyári fejidom. 1,5Mio-ba lesz névre írva. Ez szerintem elfogadható ár, vagy? (Lsd kép)
Kösz a segítséget
Szia!
Egy jól beállított sport elektronika az dob rajta, de hogy pontosan mennyit azt nem tudom, én úgy kb. 10LE-re tippelek.
Megvan a kiszemelt préda vagy még csak nézelődől?
Üdv.
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni . Van egy ducati 998-as motorom , eltört a főtengelye , használt főtengelyt keresek hozzá . Vagy ha tudna valaki olyan bontót , ahol lehet ilyet találni azt nagyon megköszönném .
Előre is köszönet .
Köszi. Alapból 73 LE, mennyit dob rajt a sportdob meg a szűrő? Milyen tuningot szabad venni rá a termignonin kívül? A chip is dob rajt egy kis teljesítményt, mennyit?
Szia!
Nekem van egy 695 és maximálisa meg vagyok vele elégedve. Jó motor, jó fékek, a kanyarba szinte magától bedől, egy jó sportdobbal és nyitott légszűrővel brutál hangja van. Én csak ajánlani tudom, megbízható jó moci.
Ha kérdésed van írjál nyugodtan.
Üdv.
Hring, sikán utáni 4 kanyar előtt kicsit sok volt a gáz és hideg a gumi.
Szép moci. A hasznaltauto.hu. van egy 2007-es 695 dark, nekem az tetszik, nézd meg: http://www.hasznaltauto.hu/2135329_ducati_monster_2007
Válaszolj minél hamarabb ha lehet, tényleg kellenének a dobok! Egy képet is szeretnék de tudom hogy ennyi pénzért nem várhatok sokat(nem is várok).
Magamhoz tértem egy kicsit, gondoltam jelentkezem.
Nincs valakinek véletlen elfekvőben egy 999-es jobb tükre?
Amúgy már működik a vállam is.
Megpróbálok holnap 11 környékén kimenni hozzátok, ha nem esik az eső, de sajna kocsival.
Ésszel lesztek szíves menni, igen.
Üdv.
tóthpeti.
ui.
ez a seducrett gyerek mi a bánatos picsát keres itt.
Ritka nagy furkó vagy !
Miről beszélsz?
Bármilyen mocival előfordulhat valami probléma.
Egy haverom R6-osában kellett blokkot cserélni. A másik cimbim 636-os mocijával vannak gondok és nem tudják megcsinálni még mindíg. Bent van a szalonban, garanciális, kb 5000 km van benne. Ez azt jelenti, hogy szar márka? NEEEEEM! Igaz én maximum csak akkor vennék japán csodát, ha az olaszok és az angolok felhagynának a moci építéssel.
A szerelőmnek van egy ügyfele, egy 996-t nyúz. Már több mint 90ezer km van benne. Pályán, országúton is használja. A blokkhoz még nem kellett hozzányúlni.
De tudod mit? Legyen hited szerint. Ez egy szar márka, nem megbízható. Mégis sorban állnak hogy megnézzék, meghallják a hangját. A barátom Paul Smart mociját tátott szájjal nézik, és elélveznek a hangjától, ami egy japán csodára nem igazán mondható el. De akkor is Ducati tujadonos vagyok és imádom, minden kis bajával együtt. Ami szinte nincs is.
Mindenkinek szép napot.
Egyszer még te is kerülhetsz bajba!
Akkor majd jól jön neked is a káröröm...
www.ducatitrade.hu
használtakat forgalmaz ugyan, de talán tud valami vonalat
Kösz a segítséget
Egy jól beállított sport elektronika az dob rajta, de hogy pontosan mennyit azt nem tudom, én úgy kb. 10LE-re tippelek.
Megvan a kiszemelt préda vagy még csak nézelődől?
Üdv.
Előre is köszönet .
Kösz
András
Nekem van egy 695 és maximálisa meg vagyok vele elégedve. Jó motor, jó fékek, a kanyarba szinte magától bedől, egy jó sportdobbal és nyitott légszűrővel brutál hangja van. Én csak ajánlani tudom, megbízható jó moci.
Ha kérdésed van írjál nyugodtan.
Üdv.
Gratula szép gép ! sok sok kellemes kilométert vele !