Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula.Nagyon szép . Használd egészséggel .
Sziasztok!

Monster 695 akinek van írjatok légyszi néhány tapasztalatot, véleményt, mert most szeretnék venni egyet.
2007-es gyártmány.
Mire kell figyelni, mit kell tudni, van-e valami típusprobléma stb.

Előre is köszi.

András
Koszi! Gal Tamas keze munkaja :)
Gyönyörű szép! Sok örömöt hozzá
Sziasztok,

Megvan a gep! :) Koszi az eddigi tanacsokat, segitseget!
Bocsánat, kecskeméti vagyok!

Üdv, f.
Cavalli!
M600am van, arra kellene az a pár nem túl szép dob, pont ilyet keresek, nem sok pénzért. Mindegy hogy hogy néz ki, csak nyitott legyen, mert a gyáriakat nem szeretném kiherélni. A képet megköszönném, de nem fontos. Hogyan tudnánk az üzletet nyélbe ütni?

Üdv! f.
Üdv Cavalli

Engem a dobok érdekelnének . Valami képet tudunk nézni róluk ?
Akár itt akár e-mailban . Mail cimem : wmetall-bolt@szarvasnet.hu .
Elöre is köszi .

Üdv Petya...
Ciao!
A lábtartók engem is érdekelnének. 2004. 800 Monsterem van. A listádból azt látom, hogy arra jó?
Megpróbálom ma összehozni!
a lábtartókról képet kérek
Van egy pár eladó ( használt cuccom ), ha valakit érdekel írjon:
- Ducati Performance vezérlőegység nyitott rendszerhez - 749 - 50eFt

- Ducati Performance vezérlőegység nyitott rendszerhez M900i.e. - 50eFt

- Ducati Performance lábtartó ( sport ) Monsterhez ( 2 lengőkaroshoz ) - 70eFt ( új ára 155eFt )

- PT sportlábtartó Monsterhez ( ez is csak a 2 lengőkaroshoz jó ) - 50eFt

- 749/999 sportlégszűrő ( ca. 100 km volt bent ) - 18eFt

- ergalból mart extra könnyű vezérműkerék szett - Ducati Performance ( 480gr. súlycsökkentés a forgótömegből = harapósabb motor, nagyobb gyorsulás - az egyik legjobban érezhető tuning... ) - M600,620,695,750,800,800,S2R,SS600,750,900,ST2 típusokhoz - 25eFt

- karbon rendszámtartó ST/SS - 10eFt ( új )

- egy pár nyitott dob Monsterre ( kicsit barkács jellegű, szépségversenyt nem lehet vele nyerni, de nem néz ki rosszul ) a régi Superlight modelleken lévő dobok vonalában, tartókonzollal, ca 2 éve csak a dobok módisítása volt 30eFt - 20eFt

Bármi kérdés van írjatok!

Ciao!
Van azért jópár trükkje egy ilyen beállításnak, a legjobb lenne, ha elvinnéd hivatalos szervízbe, ahol van CO mérő. Azt mondjuk nem tudom van e ilyen?
Valaki látta már esetleg ezt a motort? Vagy mivel 2003as 749 ne is foglalkozzak vele?
De szép lenne...
Hali !
Nem csipet-csapat hanem cifet-cafat én ott leszek
Fasza,akko láthatunk pár dukit mi is megyünk fel 16.-án erste lízinges oktatásra lesz kiket kerülgetnetek
Voltam ma CO mérésen. 2,2 fölé nem ment, le is állt.Gondolom a mérés nem volt megfelelő.A duxi szervízeknek van kimondottan belevaló menetes rögzítés? Mert szerintem ez amit mi csináltunk tutira rossz. Kis gumi cső bele a nagy gumi csőbe.
Elgrulunk mi is? :)
Helló mi!?
Ha valakit érdekel,ismét megy a csipet-csapat a h.ringre 16-án hétfőn!
3/4 8-kor a ring bejáratánál találkozunk azzal akinek lesz kedve motorozni egy jót!
Ciao
3 - 6% legyen mindkét hengerben egyformán!
meg kettot kell aludnom... :)
köszi az infót
Sziasztok,
Megtudná mondani valaki, hogy mennyi lehet a motoromnak a CO-ja?
S2R 800-as Monsterem van Termignoni teljesen nyitott rendszerrel!
Gondolom meleg motornál kéne mérni alapjáraton...
Elöre is köszi ha valaki tudná!
Üdv!