Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello fiuk!

A hétvégén volt szerencsém kipróbálni egy 1098-at. Nem akarom leírni az élményt mert egy kisregény kerekedne belőle, csak annyit mondok, hogy legszívesebben le sem száltam volna róla és a valaha álltalam próbált legjobb motor! Nem hiába, olasz Vas.

Üdv: W.
Csicseri!
Honnan lövitek ezeket a képeket?
Szia tpa!
Ez nálam is előfordult a 9S-el, vszínű az alsó munkahenger melegszik túl, olaj csere, légtelenítés többször egymás után, utána nálam nem volt gond.
Üdv cipano
indítás előtt pumpáld meg a kuplungkart jópárszor!
nekem ez bevált az apriliánál, csont levegős lett a múltkor, simán visszapumpáltam és azóta patent jó!
egy próbát megér!
Sziasztok urak!

Van valakinek bármilyen ötlete azzal kapcsolatban, hogy ha sehol nem folyik az olaj, nincs baja az STM alsó munkahengernek - makulátlan - akkor miért a bánatos picsáért levegősödik le a kuplungom állandóan.
Elvileg nem forralta fel az olajat - mondom elvileg, de például tegnap este mentem egy futamot a szlovák határig és visszafelé már semmim sem volt - csak a hókom tele.
A kuplungkarnál lehet bármi baja ennek a dolognak? Ott is van egy munkahenger vagy dugattyú vagy mi a bánat.
CSICSERI!
Pénteken hogyan s merre?
üdv néktek.
tóthpeti.
ilyen is van
Helló mi!?
Mi köszönjük,hogy ott voltatok!
Következő menet valamikor június közepe felé!
Ciao
Kár,hogy nem árulnak,csak balos kesztyűket!
Helló mi!?
Csicseri,Gizi!
Kösz a pályanapon a hozzá állásatokat az amatőrökhöz.Nagyon élveztük, azt hiszem függő lettem. Bár a 900- nak a célegyenesben igen csak elfogyott az ereje, de kanyarban és fékben meglepő dolgokat csinált.Várom a következő összeröffenést.
Na ez hol volt?
Dagonyaztatok is? :)

csicseri, szep foto :) remelem nemsokara en is fotozhatom a sajatomat! :)
hól voltunk nem oly rég együtt
Kicsit segítek.... A te motorodat is ott gyártják, egy ország ami egy lábbélite emkékeztet annak egy kis városában voltunk ..................
Mikor,hol,melyiken?
Hali Gizzy !
nézd meg a cd neked is rajta van
Egy pár kép a kis mai kiruccanásról.
Helló!

Nemrég érkeztem haza egy kis kirámdulásból.
Ennek csak már a nyomát láttuk. Mindenki vigyázzon magára.
http://www.haon.hu/hirek/Hajdu...
Helló mi!?

Hát ezt hol szerezted!
Hát ez így nem csúnya
Csokoltatom a fotóst!
Szia!
Nagyon szép a kilátás. Ha tovább mész Pásztó felé, ott is van egy tisztás, az is szép. Ott is érdemes megállni egy kicsit, bubuzni a tájat.
Üdv.
Hali!

Mi mikor, honnan megyünk. A múltkor mi is Miskolc felől mentünk, akkor volt egy bukovári. Egy gixxer 750-est vertek oda. Az út vége felé, a felsőtárkányi szakaszon. Egy felszáradt vízátfolyáson. Egy autót előzőtt a skac és későn vette észre, hogy salakos az út. Beszált az erdőbe. A srác megúszta, a moci már kész is van.
Itt már hajnal óta szakad az eső, nekem meg mennem kellene desmodokihoz. Remélem addígra eláll.
Legyen szép napotok.
Hello!

Én miskolc felől járok fel mindig. Pár hete nekem is volt egy kis mintavétel,de aránylag olcsón megúsztam. (első kerékcsapágy kicsit besült :S)