A hétvégén volt szerencsém kipróbálni egy 1098-at. Nem akarom leírni az élményt mert egy kisregény kerekedne belőle, csak annyit mondok, hogy legszívesebben le sem száltam volna róla és a valaha álltalam próbált legjobb motor! Nem hiába, olasz Vas.
Szia tpa!
Ez nálam is előfordult a 9S-el, vszínű az alsó munkahenger melegszik túl, olaj csere, légtelenítés többször egymás után, utána nálam nem volt gond.
Üdv cipano
indítás előtt pumpáld meg a kuplungkart jópárszor!
nekem ez bevált az apriliánál, csont levegős lett a múltkor, simán visszapumpáltam és azóta patent jó!
egy próbát megér!
Van valakinek bármilyen ötlete azzal kapcsolatban, hogy ha sehol nem folyik az olaj, nincs baja az STM alsó munkahengernek - makulátlan - akkor miért a bánatos picsáért levegősödik le a kuplungom állandóan.
Elvileg nem forralta fel az olajat - mondom elvileg, de például tegnap este mentem egy futamot a szlovák határig és visszafelé már semmim sem volt - csak a hókom tele.
A kuplungkarnál lehet bármi baja ennek a dolognak? Ott is van egy munkahenger vagy dugattyú vagy mi a bánat.
CSICSERI!
Pénteken hogyan s merre?
üdv néktek.
tóthpeti.
Csicseri,Gizi!
Kösz a pályanapon a hozzá állásatokat az amatőrökhöz.Nagyon élveztük, azt hiszem függő lettem. Bár a 900- nak a célegyenesben igen csak elfogyott az ereje, de kanyarban és fékben meglepő dolgokat csinált.Várom a következő összeröffenést.
hól voltunk nem oly rég együtt
Kicsit segítek.... A te motorodat is ott gyártják, egy ország ami egy lábbélite emkékeztet annak egy kis városában voltunk ..................
Mi mikor, honnan megyünk. A múltkor mi is Miskolc felől mentünk, akkor volt egy bukovári. Egy gixxer 750-est vertek oda. Az út vége felé, a felsőtárkányi szakaszon. Egy felszáradt vízátfolyáson. Egy autót előzőtt a skac és későn vette észre, hogy salakos az út. Beszált az erdőbe. A srác megúszta, a moci már kész is van.
Itt már hajnal óta szakad az eső, nekem meg mennem kellene desmodokihoz. Remélem addígra eláll.
Legyen szép napotok.
A hétvégén volt szerencsém kipróbálni egy 1098-at. Nem akarom leírni az élményt mert egy kisregény kerekedne belőle, csak annyit mondok, hogy legszívesebben le sem száltam volna róla és a valaha álltalam próbált legjobb motor! Nem hiába, olasz Vas.
Üdv: W.