Lenne egy hiányos blokkom, blokkfelek, oldaldekni, váltó, kuplung megvan, ha érdekel küldök képet.
Ducati gyújtás alaplap, vagy komplett leonelli gyújtás is van.
Írd meg az elérhetőségét. Azt a felét fotózd le ahol a kettő részt összerakod. A cső vége érdekel. Az nekem peremes. Lehet sajtolással rakták össze akkor szerelhetetlen sajnos. De menetet vagy valami rögzítési lehetőséget nem látok a képeken. Ezt lehet egyszer összerakták és kész. Bírja ameddig bírja és ennyi.
Szia. A ház nincs valahogy kicsit meggyötörve? Szétszedtem az enyémet de mintha peremezve lenne és azért nem jön szét nekem. Csak a rugót vettem le róla eddig
Jó volna tudni.
Kellene nekem is ilyen infó. Elvileg szimering van benne abban is. Valahogyan megoldották, belerakták. Gondolom ki is lehet szedni belőle. Lehet jövőhéten szét bontom és próbálkozok a szét és összeszereléssel..
Sziasztok,
még mindig van néhány eladó cucc Derbihez.
Fordított teleszkóp, befogóval együtt.
Van egy 80 cm-es széles alu kormány, gyors gázkar, két darab kicsi carbon mintás tükör, egy kicsit átalakított váz, benzintank, tankidom és fejidom, első-hátsó keréktengely, lengővilla rugóva, lábtartók, olajtatály, nyereg, fékek, fékmunkahenger, első fém fékcső, km meghajtó szerkezet, egy zselés akku.
Érdekelne a szett.Tudnál még képeket küldeni?
Milyen gumik vannak rajta?
Hány colossak és szélesek?
email:srac20@vipmail.hu