Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Érdekelne a szett.Tudnál még képeket küldeni?
Milyen gumik vannak rajta?
Hány colossak és szélesek?
email:srac20@vipmail.hu
sziaztok. vettem egy derbi X race-t. 17.5 ös karbi van rajta.nem tudnátok megmondani hányas agyári főfúvókája? köszi
érdekelhet! küldd képeket. :)
2003-as Sendához keresek benzinszint jelzőt (ami a tankban van).
Hali!

Lenne egy hiányos blokkom, blokkfelek, oldaldekni, váltó, kuplung megvan, ha érdekel küldök képet.
Ducati gyújtás alaplap, vagy komplett leonelli gyújtás is van.

L
Eladó SM szett,senda alá optimális,esetleg GPR-be :)
Üdv!

Eladó egy hibátlan gyári derbi főtengely 10eFt.
Van még gyújtás, blokkfelek, 4-sebességes váltó, komplett kuplung, stb.

70/6231473
Írd meg az elérhetőségét. Azt a felét fotózd le ahol a kettő részt összerakod. A cső vége érdekel. Az nekem peremes. Lehet sajtolással rakták össze akkor szerelhetetlen sajnos. De menetet vagy valami rögzítési lehetőséget nem látok a képeken. Ezt lehet egyszer összerakták és kész. Bírja ameddig bírja és ennyi.
keresek derbi fenix blokkalkatrészeket esetleg komplett is érdekel, külön kpl. gyújtás is. akinek van az írjon rám. köszi üdv.
Még megvan az elérhetösége.
Amugy van benne mélyités de oda ahogy néztem egy gumi megy bele.
Megvan az elérhetősége akitől van ez teló?
Szia. A ház nincs valahogy kicsit meggyötörve? Szétszedtem az enyémet de mintha peremezve lenne és azért nem jön szét nekem. Csak a rugót vettem le róla eddig
az alsó részben, amibe belecsúszik az egész cucc, nincs egy vájat amibe egy zégergyűrű bepattanna? Mert a képen úgy látszik mint ha lenne.
itt lenne 1-2 kép:)
Szeva!
A szétszedett állapotról rakjál már fel ide egy képet és majd valahogy segítünk összelegózni. :D
Én vettem egyet bontottan ami szét van szedve csak nem tudom hogy kell
Összerakni meg mennyi olaj kéne bele.
apródon van 1 senda 10 ker, ne nézzétek meg mert hulla.180e
Jó volna tudni.
Kellene nekem is ilyen infó. Elvileg szimering van benne abban is. Valahogyan megoldották, belerakták. Gondolom ki is lehet szedni belőle. Lehet jövőhéten szét bontom és próbálkozok a szét és összeszereléssel..
üdv!
valaki újított már fel hátsó teleszkópot?
vagy lehet egyáltalán?
99-es GPR-em van de kinyomta az összes olajat és nagyon pattog a hátulja.
Sziasztok,
még mindig van néhány eladó cucc Derbihez.
Fordított teleszkóp, befogóval együtt.
Van egy 80 cm-es széles alu kormány, gyors gázkar, két darab kicsi carbon mintás tükör, egy kicsit átalakított váz, benzintank, tankidom és fejidom, első-hátsó keréktengely, lengővilla rugóva, lábtartók, olajtatály, nyereg, fékek, fékmunkahenger, első fém fékcső, km meghajtó szerkezet, egy zselés akku.
Köszönöm
Alkatrészek találhatóak az adatlapomon.
Nincs mit.
Szia!

Továbbítottam neked is a levelet.

Zsolt
Köszönöm :)