Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon is túlvagyok.
a karbin a kisebbik csavart is próbáltad csavargatni?
Lehet,hogy kicsi a főfuvóka?De hát a gyertya meg fekete ami azt feltételezi,hogy sokat kap!Ilyen jelenséget még soha nem tapasztaltam pedig már volt néhány motorral dolgom.
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni a következőhöz.A napokba vettem egy 2007-es GPR-50 et,és a problémám az,hogy háromnegyed gáznál lehörög.A következő dolgokat tettem vele.A rezonátorból a katalizátort + a leömlőnél található folytáscsonkot levágtam.A karburátorban még bennelévő réz levegő beáramlást csőkkentő lapot kivettem.MIndezek után még mindig ugyan olyan(nagyon gyenge).Ja és a karburátorban lévő főfuvóka mérete 66-os.Ezek után már elfogyott a tipp.Nagyon bízom benne,hogy valaki a segítségemre tud valami bíztató dologgal lenni.Előre is köszönöm.......Széles utat mindenkinek!
ha az 50-es hengerbe és a dugattyúba belehúzott valami akkor az még valamilyen szinten használható? Vagy az már kuka? Valakinek van tapasztalata az ilyen henger viselkedésére?
GPR alkatrészek vannak!
Telefonon kérdezd! Hamarabb választ kapsz.
Heló, a sendához fékkarod nincs véletlenül? Ha igen mi lenne az ára?
Sziasztok, van egy 2004-es évjáratú derbi sendám, most vettem és még nem nagyon ismerem. Kiment benne a gyertya és azt szeretném megtudni, hogy milyen fajta kell bele, most egy NGK b9es típusú gyertya van benne.
Hello!Megvan még ez a hengerszett mert érdekelne engem!válaszodat várom!üdv
Szivesen! Köszi a segítő szándékot, állítólag a derbibe valami más elektronika is van az index áramkörében,de rájöttem, hogy nem kell aggódnom, beszerelek egy Simson indexrelét és kész 1250 ft-ból!Üdv!
Köszi szépen :)
üdv! a számom 06304906559 régi és újabb sendához szinte minden van!
Hello látom vp megyei vagy . Olaszfaluban van egy bontós ott mindent találsz ha alkatrész kell hozzá. Kukoda Attila a neve. Forumon nézd vissza mert leírta a telefonszámát
Köszi a választ! Ott sincs! Valószínűleg kiszedték , mert megtaláltam volna , annyiszor átnéztem, hogy nem kerülhette el a figyelmemet! A Senda kapcsolási rajza megtalálható itt a fórumon, 2011.05.31-én, a 11948-as hozzászólás!
Ha megkérlek nem tudnád nekem elküldeni a kapcsolási rajzát a Sendának? Nagyon megköszönném :) alxza@citromail.hu
a váznyak alatt egy ilyen hurokba van bele téve és így néz ki :
http://hifi.pcbonto.hu/portal/...
Már mindent leszedtem, a tank alatt is csak az önindító relét találtam, s utánanéztem , hogy néz ki, de sehol nem lelem!Talán eleve hiányzik, s ezért lenne jó valami segítség, ne keressem tovább potyára! A vezetékeken nem tudom követni, mert belemennek a nagy kötegbe! A Senda kapcsolási rajzán narancssárga vezeték is megy rá, ha erre adtam plusz feszt és a lámpákat rákötöttem, csak világítottak, de nem szaggat a relé!pedig már csak ezt kéne bekötnöm, hogy jó legyen minden a mocin! Esetleg valakinek eladó indexreléje ?
Amit mondtam az nem az bocsi
Hello az aksi mellet balra kicsit visszább.
Üdv! Hol található az index relé a Sendán? Én Motorhispanián nem találom, de talán hasonló helyen van!
Sziasztok! Ma tulajdonosa lettem egy Derbi Furax 50-es Robogóhoz Valakinek valami véleménye? Alkatrészek a Derbi Vamos -é val egyeznek meg alkatrészek ?:)
Ezt a sendát 100-E ért vettem és hát nemtudom hogy a gazdija nem értett hozzá v kellett a lóvéneki de ez TELJESEN GYÁRI! 13-ezer kilóméter van benne megnézettük a helyi legjobb szerelővel és minden gyári rajta még a tömitések is az eredetiek amugy 85 körül megy és elég halk sztem még benne van a katalizátor de ha kivesszük akkormeg nagyon buta hangja lehetne... akkor a sportszüröt hanyagolom a kipufogót átgondolom! köszönöm szépen a válaszokat !
helló!nincs valakinek rabasához komplett műszerfala?
mennyit megy azt akartam írni