Hello bocs h ilyenkor csak elfelejtettem a nap folyamán írni. Most lett összerakva a 99 bultacom. Csapágycsere volt a blokkban.
-Tûgörgõ 12*15*15 hajtókar felsõ AM 3456-CIAO
-Csapágy 17*40*12 6203 TN9-C3 váltónak a fogaskerekei mennek bele 2 db kell.
-Tûgörgõs csapágy HK1412 AM kuplungtengelyre ( ebből 2 van benne és ami a gyújtás felőli oldalon van csak úgy tudod kiszedni ha összetöröd. élősszőr a görgőket szeded ki majd fogsz egy gravírozót és elcsiszolod a tűgörgő házát 2 helyen annyira h a széle ütögetésével megrepedjen. onnantól 2 darabban ki tudod szedni.
-Szimering 12*20*5 váltó pedálnál lévő szimering
-Csapágy 20*47*14 6204 TN9 C4 Főtengelycsapágy
-Szimering 20*35*7 DERBI fõtengely mindkét oldali
-Szimering 17*35*7 RV4 a lánckeréknél lévő szimering
-Szimering 15*26*6 berugó karnál lévő szimering
ezek összesen 17eFt én Italmondo.hu-ról rendeltem meg
+ van még egy csapágy amibe a kiegyencsúlyózó tengely megy bele gyujtás felöli oldalon de azt nem szedtem ki mert túl nagy meló lett volna
meg van 1 apró tűgörgő az egyik fogaskerékben a váltóban méretét nem tudom mert az nem cseréltem.
Hali valaki le tudná írni a gyijtásalaplapból jövő kábelek bedugási színének a sorrendjét a cdi-be . oldalról nézve morot elejétől a hátuljáig érem a sorendet.
Külön nem adok semmit, értelmetlen lenne. Rátennéd a gyári főtengelyre és 3 másodperc alatt törne el az alsó tűgörgő és tönkretenné a hengert is mega dugót is.
A malossi főtengelyre szükség van. A carbon membrán meg párezer forintos tétel, azt meg nem veszem ki a szettből.
Karburátor nélkül tudom adni, ahogy írtam 100.000ft az ára a szettnek.
-70es hengerszettet(de csak jó állapotút 96os Sendára
-19es karbit
-régi sendához szép fényezésű komplett idomzatot
ha valakinek van írjon! ferenc0818@citromail.hu
amúgy folytott hengerből ennyit tudtam kihozni 14es karbival 65ös fúvókával 12/53as áttétellel 17"-os SM felnikkel meg egyedi kipufogóval(igaz lassan már főtengely csapágyakat kell cserélnem, de nem vészes szerintem még) http://youtu.be/wxTYRyoAsKI
Paypallal több nap? A paypal azonnal fizet, nem kell várni rá semennyit. De gondolj bele abba hogy a paypal részesedése 5-8%, tehát azt érdemes rászámolni.
Ha máshogy utalna akkor meg IBAN szám kell neki, az meg nem számlaszám és nemzetközi utaláshoz vagy fogadáshoz igényelned kell ezt az opciót a bankodnál.
-Tûgörgõ 12*15*15 hajtókar felsõ AM 3456-CIAO
-Csapágy 17*40*12 6203 TN9-C3 váltónak a fogaskerekei mennek bele 2 db kell.
-Tûgörgõs csapágy HK1412 AM kuplungtengelyre ( ebből 2 van benne és ami a gyújtás felőli oldalon van csak úgy tudod kiszedni ha összetöröd. élősszőr a görgőket szeded ki majd fogsz egy gravírozót és elcsiszolod a tűgörgő házát 2 helyen annyira h a széle ütögetésével megrepedjen. onnantól 2 darabban ki tudod szedni.
-Szimering 12*20*5 váltó pedálnál lévő szimering
-Csapágy 20*47*14 6204 TN9 C4 Főtengelycsapágy
-Szimering 20*35*7 DERBI fõtengely mindkét oldali
-Szimering 17*35*7 RV4 a lánckeréknél lévő szimering
-Szimering 15*26*6 berugó karnál lévő szimering
ezek összesen 17eFt én Italmondo.hu-ról rendeltem meg
+ van még egy csapágy amibe a kiegyencsúlyózó tengely megy bele gyujtás felöli oldalon de azt nem szedtem ki mert túl nagy meló lett volna
meg van 1 apró tűgörgő az egyik fogaskerékben a váltóban méretét nem tudom mert az nem cseréltem.
http://webshop.langauto.hu/Lis...|73|6|2|10
A felsőt, kedvezménnyel 2500 volt, meg 30 ft a két saru.
Eladó supermoto kerékszettem egybe vagy külön-külön.
ha érdekel irj vagy hivj megegyezünk.
link
Külön nem adok semmit, értelmetlen lenne. Rátennéd a gyári főtengelyre és 3 másodperc alatt törne el az alsó tűgörgő és tönkretenné a hengert is mega dugót is.
A malossi főtengelyre szükség van. A carbon membrán meg párezer forintos tétel, azt meg nem veszem ki a szettből.
Karburátor nélkül tudom adni, ahogy írtam 100.000ft az ára a szettnek.
Keresek derbi sendához hátsó kerék tengelyet! sm kerekes 2004-eshez!
2007 es,jó gumik,Malossi fékbetét
220000 ft olcsóbb robogó+pénz érdekelhet
70/2090351
malossi mhr 80, henger, dugó, hengerfej, főtengely, carbon memrán, 19 dellorto karburátor.
Dellorto karbi új, a többi újszerű nagyon keveset ment.
malossi szett: 100.000ft
dellorto phbg 19BS karburátor: 18500Ft
egyben: 110.000Ft
-70es hengerszettet(de csak jó állapotút 96os Sendára
-19es karbit
-régi sendához szép fényezésű komplett idomzatot
ha valakinek van írjon! ferenc0818@citromail.hu
amúgy folytott hengerből ennyit tudtam kihozni 14es karbival 65ös fúvókával 12/53as áttétellel 17"-os SM felnikkel meg egyedi kipufogóval(igaz lassan már főtengely csapágyakat kell cserélnem, de nem vészes szerintem még)
http://youtu.be/wxTYRyoAsKI
Nekem van hozzá lehúzóm, megnézem majd, hogy mekkora. :)
Ha máshogy utalna akkor meg IBAN szám kell neki, az meg nem számlaszám és nemzetközi utaláshoz vagy fogadáshoz igényelned kell ezt az opciót a bankodnál.