Nem az adatokkal akar ő visszaélni! Hanem kamu bizonylatot fog küldeni hogy elutalta a pénzt és küld a motort majd hamarosan megérkezik a számládra az összeg!Mind1ik átverés!Írd neki vissza hogy: Húzz a gyászba :)
Helló!
Segítséget szeretnék kérni!
Szét lett szedve a motorom hogy le lesz festve meg minden!:))
De ahogy sor került az össze rakásra nem találtam meg a hátsó tengelyemet! Lehet a vasba került .....xD:))) Hol tudnék ilyet venni vagy csináltatni? Derbi senda sm 50 hez 2004-es!
Egy kis segítség kellene
A motor hidegen nem akar indulni meg első rugásnál pukkan egyet, melegen pedig minden rugásra jó. Ha jól tudom ez utógyujtás de javítsatok ki ha nem jól tudom és ezt lehet valahogy állítani?
Köszönöm a válaszokat, azóta orvosoltuk a világitás problémát! 1 test kábel volt elszakadva! a töltésről megy a lámpa, a venti direktben van az aksin, mindig megy de nem tul jó meglodás mert hamar meriti az akksit! am nem tudja valaki miért lehet az hogy töltés van, de az akksit nem tölti valamiért... ez miért lehet?
Eladás közben rám írt egy külföldi,aki Paypallal fizetne a motorért és mivel nem Magyarországon él így egy céggel szállíttatná el a motort. Adataimat kéri természetesen, de egy kicsit aggódom,hogy átverés. Annyit írt,hogy megadom az adatokat és elküldi a pénzt. Can it be true? Szóval hihetek egy ilyen lehetőségnek? Mivel messze lakik,így meg se tudja nézni a motort csak fizetne.. Persze,külföldön kb. 500 euro nem pénz,de akkor is.. Paypal nyomán visszatudnak élni az adataimmal?
Úgy hogy hideg motort melegíted,termosztát nyitása után,akár alapjáraton is átmelegszik az egész radiátor.Betöltőnyíláson keresztül látod a vízáramlást.
Sziasztok Keresek egy srácot,egy éve kb még sztem itt találkoztam vele,azt hiszem Mandl Flórián a neve és faszául,olcsón,jó cuccokat szerzett nekem derbire,szétpuhant a vasam és sehol nem találom ezt a srácot,pedig szeretnék tőle venni hengerszettet ha úgy alakul!Aki tudja az elérhetőségét írja már meg pls!
Köszi!
hello ezt úgy lehet h leveszed a vízpumpa fedelét h lásd a lapátokat és a berúgókart lenyomod ha forognak a lapátok akkor jó. Érdemes kicsit ellenfogni a lapátoknak h nem e elforog a tengelyen.
A kiegyenlítő tartályban nem kell forrónak lennie a víznek,csak a hűtőradiátor teljes felületén.A kiegyenlítő tartályba csak túlnyomás jut a radiátor zárósapka rugós "szelep" nyitásakor.
Mindegy, közben egy nagyobb pénzhez jutottam,szóval nagyon úgy néz ki, hogy eladom. Jó kis gép,nincs vele baj, csak úgy döntöttem váltok 250 körülire. Most lesz lehetőségem. Idén még egy jogsi belefér és jövőre nagyobbra váltok!
Sajnos nem ennyire gyors.
Pontos címet nem tudok mert csak bementem valamelyik üzletbe és ott átvették és 2-3 nap után visszamentem érte. Nem csinálják drágán. Viszont a hátránya az ,hogy ha lekopott a crom a gyűrűről utánna gyorsan gyengűl.
Amikor megvettem a Derbimet,akkor a hűtőventillátor nekem se működött... megnéztem,és nem volt bedúgva :D amúgy nekem nem nagyon szokott bekapcsolni,csak ha már tényleg sokat mentem vele. Nézd meg a Hőgombát,hogy jó-e,vedd ki és öngyújtóval melegítsd meg a végét,elvileg be kell kapcsolnia a ventillátornak. ha így sem jó,akkor a ventillátort kösd direkbe rá az akumlátorra.Ha a lámpák nem égnek,akkor nézd meg,hogy jó-e benne az égő, illetve ha a vízlámpáról van szó,akkor nézd meg,hogy jó-e a hőgombád a hengeren.
Hello mindenki!
Segitséget kérnék, vettem egy Derbi Senda R 50 et, 2002-es.
És a hűtőventilátor, és a lámpák nem működnek, és ami még furcsa hogy elvileg keringeti a vizet a blokkban de a kiegyenlitő tartályban a viz épp hogy langyos, mi lehet a gond? válaszokat előre is köszönöm!
Üdvözlet,ez a válasz hasznosnak tűnik! =) A karburátorban gyári fúvóka volt és gyári alapjárati fúvóka gondolom a 19-es karbihoz méretezve,az előző légszűrőt leszereltem gépemről és gyárit visszarakom,kicsit kibővítem,hogy több levegő tudjon rajta áramlani,remélem ez segít,köszönöm válaszokat!
Zsotty! Amúgy ez úgy megy,hogy odaviszem hengert,dugót,bemérik a méreteket és aszerint csinálnak rá gyűrűt? Ha gyorsan megtudják csinálni,akkor felutazok ezért,úgyis 10%-n utazok.. Ár és cégnevet tudsz adni?
Az a gáz a gyárival,hogy az nem megfelelő méret. Tudnék szerezni gyári méretet, de valszeg nem lenne tökéletes,mert a henger valamennyire elkopott. Szal, a henger jó állapotú csak kopott annyit,hogy egy gyári gyűrű ne legyen okés. Azért hátha van valakinek erre megoldása. Próbálgathatom a méreteket, de az sok pénzbe is kerülhet.. Neked mennyiért csinálták meg a gyűrűket?
Szia! Nekem a Zichy J u.-ban csináltak hozzá gyűrűt. Tudom Pécsi vagy, de valahogy fel kell juttatnod a hengert és a dugót aztán gyártanak neked amennyit kérsz. De lehet nálatok motoros boltban kapsz eredetit is hozzá. Ha valaki tud mást akkor szóljon.
Segítséget szeretnék kérni!
Szét lett szedve a motorom hogy le lesz festve meg minden!:))
De ahogy sor került az össze rakásra nem találtam meg a hátsó tengelyemet! Lehet a vasba került .....xD:))) Hol tudnék ilyet venni vagy csináltatni? Derbi senda sm 50 hez 2004-es!
A motor hidegen nem akar indulni meg első rugásnál pukkan egyet, melegen pedig minden rugásra jó. Ha jól tudom ez utógyujtás de javítsatok ki ha nem jól tudom és ezt lehet valahogy állítani?
Köszi!
Pontos címet nem tudok mert csak bementem valamelyik üzletbe és ott átvették és 2-3 nap után visszamentem érte. Nem csinálják drágán. Viszont a hátránya az ,hogy ha lekopott a crom a gyűrűről utánna gyorsan gyengűl.
VENTILATOR CONNECTION | TEMPERATURE ºC
OFF - ON 97 ± 3 ºC
ON - OFF 85 ± 3 ºC
Sensor | ON-OFF temperature
Cylinder head cooloant 124 ± 3ºC 114 ± 3ºC
Electric fan thermo-swich 97 ± 3ºC 85 ± 3ºC
Temperature ºC | Thermostat opening (mm.)
67±3ºC 0,1
75ºC 3,0
remélem tudtam segíteni :)
Segitséget kérnék, vettem egy Derbi Senda R 50 et, 2002-es.
És a hűtőventilátor, és a lámpák nem működnek, és ami még furcsa hogy elvileg keringeti a vizet a blokkban de a kiegyenlitő tartályban a viz épp hogy langyos, mi lehet a gond? válaszokat előre is köszönöm!