Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Nekem van új, 18500Ft Dellorto PHBG 19 BS
06306051630

Kistrojak
Sziasztok nézzétek meg a Videóm és osszátok legyetek szívesek, nagyon kevés a Derbi GPR 50 ről a vidó, nemsoká új! :)

http://youtu.be/35joXSvpxFI
Sziasztok! Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy hol lehet Derbi Predator deklit keresni?
Ha a Kawasaki/Honda alatt azt érted, hogy a 250-esek felé kacsintgatsz (Ninja/CBR), akkor szívesen látunk a 250-es Ninja fórumban, ott mindent elmesélünk, amire kíváncsi vagy a Tinininjával kapcsolatban, még tán jó motor beszerzésében is tudunk segíteni. Szóval ha bármi kérdésed van, gyere csak nyugodtan. Egyébként nem akarlak rábeszélni a Kawára, a Honda is biztos jó választás, csak azt nem ismerem. :)
130
Szia!

Mennyiért sikerült eladni?

Zsotty
Eladtam ma a gépemet,szóval mondhatni "búcsúzom". Jó volt,szép volt,két ütem volt. Legközelebb jöhet egy Kawasaki vagy egy Honda, ha lesz rá pénz... Széles utat!
Üdv. Van valakinek eladó derbi rabasa gyújtása vagy csak lendkereke? Engem pontosan ez a típus érdekelne. http://pcbonto.hu/portal/Balat...
Helló!
Az lenne a kérdésem hogy az első és a hátsó keréknél van valami a villa meg a kerék között? Valami távtartó? Esetleg valaki tudna nekem dobni róla képet? Fontos lenne!
Hello mindenki!
Meg új vagyok az oldalon. Olyan segítsègre lenne szüksègem hogy a derbi gpr 50 nude-om nak a hengere besült ès akkor màr lecserèlném egy nagyobb hengerre és ehez kellene segitsèg hogy honnan érdemes és milyet bele.
már felhívtam, nincs neki
Hívd fel Kukoda Attilát neki szokott lenni 0630 490 6559
Üdv srácok!
keresek dellorto 17,5, vagy 19-es karburátort. Ha valakinek van/illetve ismer valakit kérem jelezze.
köszönöm
e-mail: somogyi__david@freemail.hu
Valakinek nem kell egy enduró szett 13-ér?
köszi szépen :)
Köszi a választ elgondolkodtató :)
80-s hengerszetthez sok mindent ki kell rajta alakítani, de ha akarod, csináld meg. Én nem ültem meg 80-st még, de 125-st ültem már meg és nem voltam eldobva a különbségtől, szóval neked kell eldönteni, hogy hajlandó vagy-e 50-60 vagy akár 70 ezret is kidobni némi lóerőért. Ha jó állapotú a moci és a henger,akkor szerintem még NE tegyél bele 80-s hengert, majd ha elkopik a henger és amúgy is venned kell újat..
sziasztok most vettem egy gpr 50 et és nagyon tettszik csak nagyon rövidek a sebességek most rendeltem rá egy 14 fogas első lánckereket de 80 henger szetten gondolkodom vélemény akinek van?
Szia

Szerencsére elkelt :)

Kistrojak
Most kapcsolok, pont fordítva mondtam
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy ez az átalakító meg van e még mert ha igen és eladod engem érdekelne!
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
igazán nincs mit :) csak majd figyelj h mit hova kell összerakásnál
egyébként amikor majd rakod össze a blokkot mármint a 2 blokkfelet akkor menetes szárral húzd össze őket mind a 3 felfogatási helyen .
sok sikert hozzá :)
Nagyon szépen köszönöm a pontos leírást.
meg a vízpumpához kell 2 szimering de annak nem tudom a méretét
ja a robantott ábra ábra lemaradt