Ha a Kawasaki/Honda alatt azt érted, hogy a 250-esek felé kacsintgatsz (Ninja/CBR), akkor szívesen látunk a 250-es Ninja fórumban, ott mindent elmesélünk, amire kíváncsi vagy a Tinininjával kapcsolatban, még tán jó motor beszerzésében is tudunk segíteni. Szóval ha bármi kérdésed van, gyere csak nyugodtan. Egyébként nem akarlak rábeszélni a Kawára, a Honda is biztos jó választás, csak azt nem ismerem. :)
Eladtam ma a gépemet,szóval mondhatni "búcsúzom". Jó volt,szép volt,két ütem volt. Legközelebb jöhet egy Kawasaki vagy egy Honda, ha lesz rá pénz... Széles utat!
Helló!
Az lenne a kérdésem hogy az első és a hátsó keréknél van valami a villa meg a kerék között? Valami távtartó? Esetleg valaki tudna nekem dobni róla képet? Fontos lenne!
Hello mindenki!
Meg új vagyok az oldalon. Olyan segítsègre lenne szüksègem hogy a derbi gpr 50 nude-om nak a hengere besült ès akkor màr lecserèlném egy nagyobb hengerre és ehez kellene segitsèg hogy honnan érdemes és milyet bele.
80-s hengerszetthez sok mindent ki kell rajta alakítani, de ha akarod, csináld meg. Én nem ültem meg 80-st még, de 125-st ültem már meg és nem voltam eldobva a különbségtől, szóval neked kell eldönteni, hogy hajlandó vagy-e 50-60 vagy akár 70 ezret is kidobni némi lóerőért. Ha jó állapotú a moci és a henger,akkor szerintem még NE tegyél bele 80-s hengert, majd ha elkopik a henger és amúgy is venned kell újat..
sziasztok most vettem egy gpr 50 et és nagyon tettszik csak nagyon rövidek a sebességek most rendeltem rá egy 14 fogas első lánckereket de 80 henger szetten gondolkodom vélemény akinek van?
igazán nincs mit :) csak majd figyelj h mit hova kell összerakásnál
egyébként amikor majd rakod össze a blokkot mármint a 2 blokkfelet akkor menetes szárral húzd össze őket mind a 3 felfogatási helyen .
sok sikert hozzá :)
Nekem van új, 18500Ft Dellorto PHBG 19 BS
06306051630
Kistrojak