Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez akkor már befolyt mert elég híg az olaj , de gondolom nincs még baj amikor még használtam nem volt hiba a váltóba...elég ha a szimeringeket cserélek vagy komplett felújító?
Ha egyszer bemossák neved nehéz leráznod magadról... én is így voltam puch os gyerek neke kelett karbi küldött mintát ugyon olyat hangsúlyozom UGYANOLYAT ! küldtem neki és kitett Galériát stb... meg mindenhol engem szidottt hogy átbasztam stb aztán amikor elmentem hozzá bedugult... És igenis lehet hogy te átbasztad ismerd el és akk ink adj neki vlmi ,,kárpótlásúl" ez egy példa volt ha mondjuk rosszat küldtem el mert már volt olyan hogy 10 csomaggal futottam postára 2 őt összekevertem akk viszaküldték én pénzemből kifizettem a postát stb meg még raktam hozzá kárpótlást.. :)))
Pedig az RS fórumba is belinkelték és utána következő 3. hozzászólás a tied volt...
Rendben te gyöztél én is szoktam kókizni na de a szükség törvényt bont.Bár ezt a hozzászólást még nem láttam de ha valóban jelentkezett volna a srác akkor szó nélkül vissza vettem volna bár nekem müködik a meghajtóm.BOLDOG KARÁCSONYT!
Fagyállo kenést ad a vizpumpának , szimeringnek , de erről asszem beszéltem itt már nem ? Kellemes ünnepeket. Én nekem 36 ezer km óta jó a vizpumpám.
Barátom kicsit nézz körül, nem szoktam kókány munkát végezni.
Előbb utóbb befolyik a váltóba a víz, ha elbaszódik a szimering ami a váltó felől fogja az olajat. Márpedig elég gyorsan elbaszódhat, ha már ott csöpögött a víz, mivel a 2 szimering (nálam) egymásnak háttal nézett, szóval az a felőli oldaluk volt a luk fele amelyiken rugó van, ami víz hatására elég gyorsan elkezd rozsdásodni és előbb utóbb le is ugrik a szimeringről. Ha meg leugrik akkor ugye a szimering már szart sem ér. Ha váltóban világosas zöld az olaj akkor befolyt már a víz. Úgyhogy amit tumaska tanácsolt: fúrd ki.

Nekem mikor először ment szét a vízpumpám akkor azt tanácsolták, hogy fagyállóval kéne feltölteni mindig, akkor tovább bírja a szimering. Hogy mennyire lehet igaz azt nem tudom.
Fúrd ki a fémragasztót, semmi sincs elrontva.
Ha mindenképp 125-ös motort szeretnél, akkor inkább 2T.
Négyüteműben nagyon kevés az a 125 ccm.
Igaz, hogy marha takarékos, cserébe nem egy erőgép.
Volt egy 400-as KTM-em, ott azért volt nyomaték, az szakított rendesen.
Eleve szivárogni fog a hűtőfolyadékod, ha meg nagyon elkopik a belső szimering, vagy a tengelyt nagyon berágja, akkor a váltóban fog landolni a folyadék. Nem hinném, hogy olyan nagy kiadás lenne 4000 forint egy felújító szettért. Nem kell hetente cserélni.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt mindenkinek! Másodszor azt kérdezném, hogy mit tudtok mondani a senda 125 sm-ről (2005)? Mert nagyon megtetszett viszont teszteket meg véleményeket nem nagyon találok róla Előre is köszi!
hello
nekem is volt ilyen probléma de én azthittem ott csavar volt és benyomtam fém ragasztóval ...akkor ez most szar ügy? ha nem cserélek szimeringet tönkremehet valami?
Szia!
és akkor direktbe a fejidom lyukacskáiba van befűzve a gyorskötöző? de akkor felül a műszerfalra feszül rá nem ? alul meg a telóra
köszi
Szedd szét a vízpumpát és nézd meg, hogy a szimering belemart-e a vízpumatengelybe. Ha nem, akkor elég csak 2db szimering is (azt SKF -be vagy szinte bármelyik motorosboltban megkapod). Mindkettő szimeringet cseréld ki ha már szétszedted. Ha belemart, akkor a tengelyt is cserélni kell. Ha van esztergályos ismerősöd akkor az is megtudja csinálni a tengelyt (azt hiszem húzott acélból). Ha rakod össze, akkor figyelj arra, hogy a belső szimeringet rendesen tedd bele, a luk látszódjon. Ja és így ne használd mert elfolyik az összes hűtővized.
Szia!
énis vízpuma felújítás előtt állok,az alkatrész már megvan! nos, a szimeringeket tökig bele kell nyomni? mert akkor az a pici túlfolyó lyukacska nem lesz szabadon pont,ahogy méregettem.de ha ugy csinálnám,hoyg az alsót tövig és a felsőt nem ütköztetem neki az alsónak akkor jó lenne. nos? Boldog karácsonyt! :)
Boldog Karácsonyt mindenkinek ! :D
Boldog Karácsonyt!
Karácsonyi akció mindenben.
Van egy külső szimering a vízpumpa felől, és egy a blokk felől. A kettő között van a furat. Ha nem lenne ott, akkor a víz befolyna a blokkba is, mikor a belső szimering is elkopna. Víszont így a furat kis ellenállása miatt arra távozik a folyadék.
Köszönöm, Viszont kívánok Boldog Karácsonyt!
Az a vízpumpa túlfolyója. Alap esetben semmi dolga. De mikor elfárad szegény szimering, bizony ott távozik az átszivárgó hűtőfolyadék.
Mint látom a Te vízpumpád felújításért kiált. Most vettem Vicma (spanyol) felújító szettet a robogoalkatresz.eu-ról.
Vicma felújító szett
3688 Ft.
Hali! Először is boldog karácsonyt mindenkinek
Egy kis segítség kéne nekem hogy derbi senda-n ez a nyílás miit is szolgál.
Most rendeltem a motormann.hu-ról 3400 forintért ACERBIS fejidom rögzítő gumikat. Az ár a 4 darabra vonatkozik. Előre utaltam és ajánlott levélként kértem, így 4000-ből jön ki. Azért igényesebb, mint a kábelkötöző.
Ja.. hozzászólások is kurva jók :))):D
Az igényes munkáról TE NE vitatkozzál itt baszod.

http://www.sportmotor.hu/motor...

"Azt a választ kaptam hogy szigetelő szalaggal szokta megvastagítani és valami dróttal odarögzíteni" - IGÉNYES LEHETSZ! Gyökér...
?