Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tankzár kell nem tanksapka. itt látható egy zárszett
ha nincs egyező kulcsú akkor kb ugyanott tartok mint most.
Újított már fel valaki drd himbarendszert?
Tűgörgős csapágyból HK-1816 van benne, szimering meg elvileg 18x24x4-es. Ezek beszerzése nem jelent gondot, csak a csapágyakba csúszó csapszegeké. Honnan tudnék rendelni?
Csak kompletten tudom adni.Tank sapkád milyen arról van képed?Mert nekem sport mocihoz vannak tank sapkáim föleg apriliához
feltéve,hogy a kulcs rész passzol a régi 2 állású gyujtáskapcsoló aljához.
úgy érdekelne hogy csak a kulcs része és a tankzár rész? persze nem horror árban.(természetesen a kulcsok egyezzenek :)
Nekem van hozzá 1 állásu gyujtáskapcsolóm kulcs nélkül 5000ft kulccsal együtt 8000ft
Be tudná nekem méretezni valaki az oldaltámasz csavarját?
A motoromon valami tákolt vacak van, kell esztergáltatnom egyet
Amúgy ha a méretek egyeznek érdekelhet
van olyan aki a fejidom rögzítését házilag megoldotta valahogyan ?:) ikerlámpás. a.gabszi nálat iylesmit látok :) közelebbi képet tudnál mutatni?
ja, derbire :)
Gilerara vagy Derbire? :) Nem mindegy
nekem van berúgókarom,az árat megbeszélhetjük :)
*KERESEK*
--Új blokkos Sendára bal oldali műanyag blokk deklit
--Ikerlámpás fejidomra rögzítő szettet vagy komplett fejidomot
--egy állású gyujtás kapcsolót és tankzárat!

KÖSZI !
Hali
eladó lett Derbi-m, ha valakit érdekel írjon vagy hívjon.
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Na hát akkor tanítzsd meg mászni. Akkor fel is kűldheted, mert mire visszaér addigra be tudod faragni is.
Ha most elkezdem, talán jövő Karácsonyra kész leszek az állványba befaragással... De az biztos, hogy a gyerek rakja fel a csúcsdíszt!
Mamutfenyő?
Nincs valakinek jó állapotú kupplungkosara eladó?
Köszi a választ! Ez mindenképp megnyugtató. Amúgy már döntöttem, és valóban egy Senda lesz a karácsonyi ajándékom. Csak találjak olyan fát, ami alá befér...
Szia!

Kösz a választ. Megkeresem hétvégén azt a vezetéket.

Zsolt
Képet tudnál feltölteni ,h lássam milyen ,mert nekem 6 ablakos gyárihoz kellene maga a lapok,de ha komplett az se gáz.

Jah meg milyen lapok vannak benne polini v gyári amire semmi nincs ráírva jah és milyen állapotúak köszi.
Szeva nekem derbi sendám van én is munkába járok vele rendszeresen kint éjszakázik a motor jól indul bírja a hideget. Inkább senda mint valami kínai csoda.
heló nekem van eladó membránom 2e a tied és szegeden minden nap járok
Szia!
Sajnos nincs.
üdv
Ja, arra is figyelj, ha leveszed gyújtásról, akkor ne mérj azon a vezetéken feszültséget.