Szia!
Amennyiben még megvannak a Fenix alkatrészek, érdekelne néhány dolog.
De mivel itt nem nagyon vagyok fent, kérlek emailban értekezzünk!
bushikokoro@gmail.com
Egyébként az első kerék gumija érdekelne (nem látszik milyen állapotú) illetve a sztender, mert csak oldaltámaszom van.
Ezen kívül az első lámpa tartója és az első villán a lámpa alatti kis chrom színű dísz ami a 2. képen is látszik a terep gumi közepénél.
Előre is köszönöm!
Szia!
Köszi. Igaz kicsit messze van és meg kel beszélnem faterommal is.
Azért kérdeztem h milyen állapotú és milyen mert van a közelbe kross és annak is megnéznénk az állapotát. Valamint hogy a széles kerék tengelye jó hozzá vagy kel az is. Nekem aszfalt vagy enduró kéne 17" 100/60, de lehet h. jó a 18" 100/60.
Talán nem lesz magasabb a hátulja láthatoan.
Szia most regiztem és olvastam hogy van eladó kerék gumival és lánc kerékkel. Létszíves írd meg hogy mekkorák. Lecserélném az enyimet mert ez nagy: 17" kerék 130/60-as gumi. Nagyon nehéz 50ccm-nek.
Helo mekem van hengerszettem...karbim nyitottszívóm és polini sport légszűrőm is meg egyéb alkatrészeim...ha valami érdekelne itt kérdezz :bubiii14@citromail.hu
Hogy, hengert hol lehet kapni nem tudom. De ha nagyobra cseréled nem árt erősített hajtókart is venni hozzá. Ehez szét kel húzni a blokkot, és ha már szétszedi az ember nem árt a csapágyakat szimmeringeket is cserélni. Szóval ha jól megy a motorod akkor nem érdemes beleinvesztálni újabb 100-150 ezret, hogy 15-20km/h sebesség növekedést elérjél.
Hali. derbi gpr racingbe 2007esbe tudtok e nekem segíteni 70-75-80as hengerszett kellene + ahozz való kipufogó olcsó.
És hogy megéri-e ennnyi pénzt beleölni megy-e annyival jobban és ha minden napokra használnám birná-e meg az hogy mennyi kilómétert birnak? Van valami tapasztalatotok róla.
Köszi!
aha majd csinálok képeket és akkor teszek fel :D de nekem szerelö csinálta szoval én a te hejedbe szerelöre biznám mert kell még egy tarokonzolt csinálni a blok hátsó felfogatásához majd azt is külön lefényképezem szerintem holnap feldobom a képeket :D
Amennyiben még megvannak a Fenix alkatrészek, érdekelne néhány dolog.
De mivel itt nem nagyon vagyok fent, kérlek emailban értekezzünk!
bushikokoro@gmail.com
Egyébként az első kerék gumija érdekelne (nem látszik milyen állapotú) illetve a sztender, mert csak oldaltámaszom van.
Ezen kívül az első lámpa tartója és az első villán a lámpa alatti kis chrom színű dísz ami a 2. képen is látszik a terep gumi közepénél.
Előre is köszönöm!
Szia!
Azért kérdeztem h milyen állapotú és milyen mert van a közelbe kross és annak is megnéznénk az állapotát. Valamint hogy a széles kerék tengelye jó hozzá vagy kel az is. Nekem aszfalt vagy enduró kéne 17" 100/60, de lehet h. jó a 18" 100/60.
Talán nem lesz magasabb a hátulja láthatoan.
A postát nem szeretném inkább elmennék, kérdés milyen messze van.
Hogy, hengert hol lehet kapni nem tudom. De ha nagyobra cseréled nem árt erősített hajtókart is venni hozzá. Ehez szét kel húzni a blokkot, és ha már szétszedi az ember nem árt a csapágyakat szimmeringeket is cserélni. Szóval ha jól megy a motorod akkor nem érdemes beleinvesztálni újabb 100-150 ezret, hogy 15-20km/h sebesség növekedést elérjél.
És hogy megéri-e ennnyi pénzt beleölni megy-e annyival jobban és ha minden napokra használnám birná-e meg az hogy mennyi kilómétert birnak? Van valami tapasztalatotok róla.
Köszi!
szerelőnek viszem képeket : )
nem kell félni :D
h hogy és mit kell áthegeszteni?
vagy küldj telo számot és felhivlak.