Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó nézz utána az egy igazi moci
Ennek a "Derbi importőrnek" az elérhetőségét add már meg légy oly kedves! Kösz
Júliusi hírdetés,szted van még belőle valami? Hát nincs.
Szia!
Amennyiben még megvannak a Fenix alkatrészek, érdekelne néhány dolog.
De mivel itt nem nagyon vagyok fent, kérlek emailban értekezzünk!
bushikokoro@gmail.com
Egyébként az első kerék gumija érdekelne (nem látszik milyen állapotú) illetve a sztender, mert csak oldaltámaszom van.
Ezen kívül az első lámpa tartója és az első villán a lámpa alatti kis chrom színű dísz ami a 2. képen is látszik a terep gumi közepénél.
Előre is köszönöm!
Szia!
Ja amúgy meg Dunaújvárosban lakok.
Köszi. Igaz kicsit messze van és meg kel beszélnem faterommal is.
Azért kérdeztem h milyen állapotú és milyen mert van a közelbe kross és annak is megnéznénk az állapotát. Valamint hogy a széles kerék tengelye jó hozzá vagy kel az is. Nekem aszfalt vagy enduró kéne 17" 100/60, de lehet h. jó a 18" 100/60.
Talán nem lesz magasabb a hátulja láthatoan.
Ja és ha minnél elöbb jösz adok ajándékba 1-2 cuccot
Figyelj gumit azt olyat adok rá amilyen kell nem foglak átbaszni! Zala megyében Nagykanizsától 25 km terre lakok
Mekkora a gumi mérete és milyen. Aszfalt, kross és milyen állapotú.
A postát nem szeretném inkább elmennék, kérdés milyen messze van.
18 as 2006 os X-tream kerék 4+posta!
Szia most regiztem és olvastam hogy van eladó kerék gumival és lánc kerékkel. Létszíves írd meg hogy mekkorák. Lecserélném az enyimet mert ez nagy: 17" kerék 130/60-as gumi. Nagyon nehéz 50ccm-nek.
Ezzel egyetértek tényleg jó alapok kellenek a tuninghoz,h megérje megcsinálni mert ha kispórolsz vmit akkor az érződni is fog!
Helo mekem van hengerszettem...karbim nyitottszívóm és polini sport légszűrőm is meg egyéb alkatrészeim...ha valami érdekelne itt kérdezz :bubiii14@citromail.hu
Szia!

Hogy, hengert hol lehet kapni nem tudom. De ha nagyobra cseréled nem árt erősített hajtókart is venni hozzá. Ehez szét kel húzni a blokkot, és ha már szétszedi az ember nem árt a csapágyakat szimmeringeket is cserélni. Szóval ha jól megy a motorod akkor nem érdemes beleinvesztálni újabb 100-150 ezret, hogy 15-20km/h sebesség növekedést elérjél.
Hali. derbi gpr racingbe 2007esbe tudtok e nekem segíteni 70-75-80as hengerszett kellene + ahozz való kipufogó olcsó.
És hogy megéri-e ennnyi pénzt beleölni megy-e annyival jobban és ha minden napokra használnám birná-e meg az hogy mennyi kilómétert birnak? Van valami tapasztalatotok róla.
Köszi!
nincs mit :D
Látom és köszönöm szépen a segítséget. Jó tudni h vannak még segítőkész emberek.
Levente96 feltetem a képeket :D
írtam. :)
Oké köszönöm szépen
szerelőnek viszem képeket : )
nem kell félni :D
aha majd csinálok képeket és akkor teszek fel :D de nekem szerelö csinálta szoval én a te hejedbe szerelöre biznám mert kell még egy tarokonzolt csinálni a blok hátsó felfogatásához majd azt is külön lefényképezem szerintem holnap feldobom a képeket :D
És tudnál képet fölrakni róla?
h hogy és mit kell áthegeszteni?
hello. email cim: spmito@freemail.hu -ra irj sürgőss.
vagy küldj telo számot és felhivlak.
Hali eladó derbi alaktrészek kerekek 4 ért gumival tárcsával lánckerékkel!
hali belelehet enyémbe is az van csak 1-2 konzolt kell áthegeszteni :D