Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki tudná ezt kipróbálni
Sziasztok! Derbi X-race-hez keresnék fekete idomokat. következő címre írjatok ha lenne valami eladó: karanczy@freemail.hu
kösszi, de már találtam 50-est.
Mk pro race, bla bla, 1 gyűrű, bla bla ,aki tudja mi ez annak ennyi elég. 34k.
Van kettő eladó a sendához vettem annó. D32mm átmérőhöz. Ha kell 1500+posta. Utalással 2000. Utánvétel az nem éri meg ilyen összegnél. Vagy valaki pesten jár ott is oda tudom adni. Így nincs posta. Holnap leírom a pontos méretet ha érdekel.
derbi senda dugattyú
hello. menyi be lenne henger-hengfej-dugó?
nekem is kéne sowa elsöteleszkopba szimering mert kivanak és fojik az olaj belöle :/
Ha tudod a méreteket akkor a Germalex-nél próbáld előszőr. nekem kost küldtek a SHOWA telóhoz. 4810 volt futárral együtt a 2-2db.
80as megfelel?
Hello Derbisek! Mazorocchi első telóhoz keresek szimering szettet! Minta láttam volna már, hogy valakinek sikerült ilyet beszereznie! Hópihe kollégánál azt hiszem! vagy valaki nem tud segiteni nekem?
illetve erősített kuplung rugó szett érdekelne! ebe blokk
Derbi senda 2004-re keresek hengert-dugó gyűrűt sürgőssen!
ajánlatokat várom emailbe:spmito@freemail.hu
Valamint az alkatrész ellátottsák 200 % -os. Lassan olcsóbb lesz hozzá az alkatrészm int egy simsonhoz. ( Derbitől rendelek bármit ha valami kell , eredeti alkatrész ).
Üdv , én 33 ezer km -ernél járok már az én 2005 ös sendámnál , kifogástalan. Szinte csak benzin / olaj -ra költök.

Annak ellenére is, hogy ennyi kilóméter van bent továbbra is 0 fokban is 1 rugásra indul. Semmi probléma vele. Folytatlan verzió. 3 literes fogyasztás.

Csak ajánlani tudom !
áh annyit nekem nem ér :D

Nekem csak a lapok kellenének amúgy is.

Akkor majd nézek valahol új lapokat.

Mindenesetre köszi a gyors választ.
Nincs ráírva semmi. Kompletten elküldöm az egészet úgy se tudok vele mit csinálni. 4 ezer?
Hi

Ezek milyen lapok nincs ráírva semmi ?

Elvileg szerintem jó lehet az enyémbe,de nekem polini carbon lapos van benne ,nem tudom,h ez elég lenne oda ?

Árba mit kérnél a két lapért?
Itt vannak a képek Gyuriimiricsi!
2005-ös a kiszemelt példány. Ez is lemaradt.
Még a fogyasztása érdekelne nem nyélgázas motorozás mellett, full városi használat mellett.
Sziasztok!

Robogó helyett szeretnék venni egy 50-es Derbi Senda DRD supermotot. Igazából városi szaladgálásra kell, meg dolgozni járni vele. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire megoldott az alkatrészellátás, kb. mennyire durvák az árak? Én 85 kg vagyok, kb. mennyit kell, hogy menjen alattam, ha motorikusan rendben van? Tudom, nem egy 500-as 4T SM, de mégis.

Üdv. mindenkinek!
Derbi senda sm hebo mantson revolution 70cc henger hebo racing cső 21es delorto hebo főtengő
Derbi senda enduró polini evo 1 henger polini főtengő technigas cső 19es delorto Csere érdekell csak tuning robogó csak tell:06305437613 az árban meg eggyezünk az ajánlatokat várom!
Bal hajtás meg 2 csavar ide vagy oda, a blokktartók nem egy helyen vannak... Persze át lehet hegeszteni.
Attol függetlenül bele lehet rakni,
Ball hajtásos ugya úgy mint az Aprilia a felfogatások is ugyan úgy vannak 2db nagycsavar.
Meg lehet oldni.
Én csak fel ajánlok egy lehetőséget,a lebukás ellen.
De azt nem tudod ugye, hogy a Derbiben Derbi blokk van, az sr-ben pedig am6. nix kompatibilitás.