Üdv emberek! Aki régifajta sendát bont, 2000 előttit és vannak eladó cuccai, az jelezzen már felém hogy az alábbi alkatrészeket mennyibe adja:gyújtáskapcsoló, tankfedél és ülés zár, indexrelé, hűtővíz tartály kupakja, hűtő (ami nem lyukas, nem ereszt sehol ahol nem szabad). Hirtelen felindulásból csak ennyi, ajánlatokat várok.
TÉLI KIÁRUSÍTÁS! Van még sok cuccom, nem adom drágán! Az adatlapomon megtaláljátok a hirdetésem! Van blokkom, gyújtás, hengerszett (2006-tól) idomok, műszerfal, index, ülés, váz, hátsó kerék, lengőkar, komplett hátsófék, stb.
elnézést :D,most nézem hogy nem olyan széles mint az enyém de most találtam ezt: http://www.italmondo.hu/index....
ez 13 fogas nekem 12 fogas van az hoz valami érezhető változást?
Hali
Ez jó lenne a 96-os sendámra? mert a leírásban az van hogy 2000 utáni sendára de a méretek ha jól néztem azonosak http://www.italmondo.hu/index....
Ez úgy néz ki, mint ha valami kallódó pótalkatrész maradt volna a hengerben és egy aprócska ám de annál kellemetlenebb vésetet hagyott volna a falon. Aztán az öcséd ezzel játszott a homokozóban.
Nekem is Tg kipum van,és a gyapot kicsit KO benne,köszi,hogy megosztottad ezt velünk,szólj ha veszel,érdekel változik e valami teljesítmény/hang.
Köszi!
30 ezer :)
Láttam,hogy tűgörgőt is emlegettek..nem tudom mi lett a baja,de tuti nem tűgörgő!Nekem most pergett szét az alsó tűgörgőm,felment egy a dugó meg a henger közé és végül a hengerfejből vadásztam ki.
De nézd át a masinát azért ha már szét van kapva töviről-hegyire,mert neked még csak 30 ezserbe,nekem meg emiatt 150 ezserbe van a kis motor :)
Lesz-lesz majd az is :DDD
Jelenleg ott tartok, hogy csak tervezés szintén van a dolog...addig meg tompító nélkül zúzok az éjszakában :DDDDDDDDD
igen, már elég sokan szeretnek érte :DDDD
Majd ha lesz egy nyugisabb hétvégém akkor szerintem neki esek, annyit mondok 17 évesen semennyire se értek a hegesztéshez , ha hegesztenék akkor acélból csinálnám a végét, de lehet aztán elviszem egy alumíniumot szépen hegeszteni tudó embernek itt a környéken aki pár ezer ft-ért biztos megcsinálja az egészet :D
Nem okoskodásból ,de a dobba amit terveztél a képen aköré tegyél majd kipufogó gyapotot attól sokkal szebb hangja lesz.
Amúgy nagyon karaj pont olyan,mint az én tecnigas dobom belül.
Ha kész lesz dobjál már fel képeket ,h sikerült a dob.
(mellékesen mik nem vannak goooogle a te barátod kiufogó gyapotra kiadott egy egész jó kis cuccot link)
köszönöm szépen :)))
annyit mondok hogy életem egyik legjobb nyarán vagyok túl :D
hétköznap reggel 7-től este 5-ig 6-ig dolgoztam, péntek este, szombat este buliztam , mindezt 2,5 hónapig :DDDD
Úgyhogy még azt se mondhatják rám hogy túl sok pénzt költök a motoromra vagy túl sokat vagyok a motorommal, mert így is általában hétvégente veszem elő :D
Jelenleg most majd a kipufogómat kell egy kicsit feljavítanom...
A végkúpot elvesztettem róla sikeresen -.-"
csak rá volt sajtolva és nem volt rászegecselve...
furulya alapból nincs benne...jelneleg semmi tompítás nincs benne, csak a rezonátoron rajta van egy 210mm hosszú 65mm átmérőjű 1mm falvastagságú alumínium henger ami inkább csak erősíti a pici kis hangját :DDDD
Meg most hamarosan 2 kipufogóból csinálok 1-et :DD
Api épp fenn van azzal csak annyi a gond hogy ki van lyuggatva, amit meg nem raktam még fel az meg le van folytva/el van dugulva, ugyhogy ha lesz egy kis időm a jobb rezonátort ketté vágom katalizátor ki, folytás ki, végdobba rakok egy ~220mm hosszú 20mm átmérőjű csövet kilyuggatva hogy az majd a hangján kicsit tompítson, és akkor jó lesz :DDD
AutoCAD-ben már meg van tervezve szépen :DDD
Azt szeretném kérdezni hogy megvan e még a dob és ha igen akkor mennyibe kerül?
ez 13 fogas nekem 12 fogas van az hoz valami érezhető változást?
Ez jó lenne a 96-os sendámra? mert a leírásban az van hogy 2000 utáni sendára de a méretek ha jól néztem azonosak
http://www.italmondo.hu/index....
Nem kel valakinek egy derbi főtengely? Amit vettem kiderült nem kel.
8000-ért odaadom.
Köszi!
Láttam,hogy tűgörgőt is emlegettek..nem tudom mi lett a baja,de tuti nem tűgörgő!Nekem most pergett szét az alsó tűgörgőm,felment egy a dugó meg a henger közé és végül a hengerfejből vadásztam ki.
De nézd át a masinát azért ha már szét van kapva töviről-hegyire,mert neked még csak 30 ezserbe,nekem meg emiatt 150 ezserbe van a kis motor :)
Jelenleg ott tartok, hogy csak tervezés szintén van a dolog...addig meg tompító nélkül zúzok az éjszakában :DDDDDDDDD
igen, már elég sokan szeretnek érte :DDDD
Majd ha lesz egy nyugisabb hétvégém akkor szerintem neki esek, annyit mondok 17 évesen semennyire se értek a hegesztéshez , ha hegesztenék akkor acélból csinálnám a végét, de lehet aztán elviszem egy alumíniumot szépen hegeszteni tudó embernek itt a környéken aki pár ezer ft-ért biztos megcsinálja az egészet :D
Amúgy nagyon karaj pont olyan,mint az én tecnigas dobom belül.
Ha kész lesz dobjál már fel képeket ,h sikerült a dob.
(mellékesen mik nem vannak goooogle a te barátod kiufogó gyapotra kiadott egy egész jó kis cuccot link)
annyit mondok hogy életem egyik legjobb nyarán vagyok túl :D
hétköznap reggel 7-től este 5-ig 6-ig dolgoztam, péntek este, szombat este buliztam , mindezt 2,5 hónapig :DDDD
Úgyhogy még azt se mondhatják rám hogy túl sok pénzt költök a motoromra vagy túl sokat vagyok a motorommal, mert így is általában hétvégente veszem elő :D
Jelenleg most majd a kipufogómat kell egy kicsit feljavítanom...
A végkúpot elvesztettem róla sikeresen -.-"
csak rá volt sajtolva és nem volt rászegecselve...
furulya alapból nincs benne...jelneleg semmi tompítás nincs benne, csak a rezonátoron rajta van egy 210mm hosszú 65mm átmérőjű 1mm falvastagságú alumínium henger ami inkább csak erősíti a pici kis hangját :DDDD
Meg most hamarosan 2 kipufogóból csinálok 1-et :DD
Api épp fenn van azzal csak annyi a gond hogy ki van lyuggatva, amit meg nem raktam még fel az meg le van folytva/el van dugulva, ugyhogy ha lesz egy kis időm a jobb rezonátort ketté vágom katalizátor ki, folytás ki, végdobba rakok egy ~220mm hosszú 20mm átmérőjű csövet kilyuggatva hogy az majd a hangján kicsit tompítson, és akkor jó lesz :DDD
AutoCAD-ben már meg van tervezve szépen :DDD
Én lájkolom ezt a hozzászólást és teljes mértékbe egyetértek a márkatárs kollégával