Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MK Pro Race (szerintem) hengerszett eladó! 1 gyűrűs, vékony gyűrűs, B méretű dugóval, 47,4mm, kiváló húzásmentes hengerfallal, nincs kivállasodva! Tömítésszettel, kivehető égéstérrel! Kiváló a hüvely hűtése, tuti, hogy nem fog megfőlni a hengered ha van jó olajzása! Szerintem elég fiatal, mert nagyon jól néz ki! Simán tudhat 16 ló felett...6 FELÖMLŐ, 3 orbitális kipufogó nyílás! Érdeklődni: resone-@freemail.hu
kész
Jó estét!
Találtam egy igen jó oldalt.
http://www.derbimotorcyclespar...
Az összes Derbi motorról van ott rajz....érdemes megnézni...
Nemrég találtam ezen az oldalon Hengert+ Dugót motoromhoz...mindösszesen 398,82€ de legalább a posta ingyen van :DDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok tudnátok nekem abban segíteni hogy mekkora egy senda váltókar belső átmérője szóval a ricnis rész. 2006 2007 es évjárat. Válaszotokat előre is köszönöm.
sziasztok teljesen gyári a derbim henger is karburátor is és most tudnék szerezni olcsón 17,5-es karburátort milyen változásokat vennék észre mennyivel menne jobban?
nem tud valaki eladó derbi supermotot? lehetőleg 2004-nél fiatalabbat.
igen :)
Van egy hengerszettem újblokkos sendára. Olcsón adom...
Hali. Lett mástól cucc? Mert nem kaptam mailt.
és akkor gumival mindennel eggyüt?
Olyan kellemes női parfüm illata volt,az ágyam mellé raktam éjszakára :D
derby senda 80 ccm es eladó 30 605 6883
115 000 ft de alkuképes....
van nekem is ,csak kerék 4000ft
Szia!

Az email címem: zsotty@freemail.hu

Add meg a számlaszámot és utalom hétfőn a lét. Kedden már elvileg látod a számládon.

Zsolt.
Hm punciszagú?Melyik fajta?A jó vagy rossz:)?Mert nem mindegy
Ok köszönöm szépen a tanácsokat:)Gondolkodóban vagyok erőssen!
30ezer +posta
Egész jól néz ki,mit kérsz érte?
4000Ft tárcsával gumi nélkül!
ha jó állapotba van nem veri szét nekem volt rajta gyári 12ezer kmet aztán malossi mhr most egy polini van rajta és a főtengelynek semmi baja...
Helo!
Most akkor te mennyiért adsz egy derbi enduro kereket?
Én azt tanácsolom Neked,hogy vegyél egy új főtengőt meg egy 70 es hengerszettet (szerintem ez ideális mind teljesítményben,mind élettartamban) és ne akarj egy Derbivel 200at menni :)
Ugyanis tényleg ott kezdődik egy ÚJ 70es henger szett is hogy 65ezer.
Viszont ismerek itt a sportmotoron egy gyereket,nos szerintem határhoz közel lakhat,ugyanis új dolgokat vettem tőle kevesebbért mint a boltban.Vettem egy főtengőt ami nem felújított volt hanem új(bár nem tudom 50eshez vagy nagyobbhoz való e,de ha 50es is a 70eset még elbírja)szal főtengő,70es henger(fej nélkül),tömbszelence,tömítéskészlet+posta 73000Ft.
Na most ha új hengerszettet veszel boltból az maga ennyi,ha meg használtat veszel,az is szivacs,mert fizetsz érte,összerakod,bejáratod amit be kell,aztán X kilométr múltán megint szerelheted bele az új/használt cuccost.
Ha gondolod megkeresem a gyerek elérhetőségét,ugyanis nagyon korrekt volt,arról nem is beszélve,hogy valószínűleg a bnője csomagolta,mert jó punci szagú csomag volt :D Xd
haver most vettem mindent a blokkba,főtengő(50es) henger(70es) stb stb stb
Egy gyári főtengő motorosboltóbl 92 ezertől indul és 180 ezer ft-os is volt Xd
Illetve 70es és 70es henger között is van különbség,mind árban mind lóerőben..de én használtat tuti nem vennék ezek közül 1et sem.