De ha 80as hengert akarsz akkor már "ajánlott"erősített főtengely és könnyített kuplung is ,bár így is sokkal kevesebb lesz az élettartama a motorodnak.És ez így már nem is kevés pénz!
Egyet tudok haver Senda 70ccm 21 es karbi..
20 nál 2esbe...30nál 3asba ...40nél 4esbe ..50nél 5 be ..60 nál raktam be 6.ba és úgy ment 90et
Ekkor 105ös volt a főfúvókám benne és bejáratósan is 7 litert evett:S
Raktuk bele 85ös főfúvókát..fogyasztása a fele lett,a végsebesség ugyan az maradt,csak ám ha rendesen kipörgettem a sebességi fokoztaokban akkor az így nézett ki:
35nél raktam 2 be :D 55nél 3 ba ......olyan 70nél 6ba
És igen keményebb lett.
Akció!
Derbi Enduro kerekek 4000Ft+posta (gumival 5)
Derbi hibátlan váltó 4000Ft+posta
Derbi kuplung lamella készlet kosárral 3000+posta
Derbi Hátsó villa 2000+posta
Derbi elsó villa telókkal 8000+posta
Fék rendszer első hátsó full komplettan 6000Ft (első hátsó full komplett)
Gumik olcsón!
Derbihez itt minden----nononono@citromail.hu
hát ha azt akarod hogy menjen egy gyűrűset ha kettő gyűrűs az nyomatékos inkább nekem is 21es karbim van 80as hengerhez én 62es főfúkovál használom nekem így a legjobb.de ez hengerfüggő veszel a karbidhoz egy simsonba való 60as fúvókát és addig dőrzsárazod amig jó nem lesz.
Hello valaki segitsen derbi gpr 2002-es (még a régebbi) milyen fúvóka a legjobb és milyen hengert kéne beledobatnom hogy gyorsuljon is a kecske ?21 es karbi van benne.Köszönöm előre is szevasztok.
20 nál 2esbe...30nál 3asba ...40nél 4esbe ..50nél 5 be ..60 nál raktam be 6.ba és úgy ment 90et
Ekkor 105ös volt a főfúvókám benne és bejáratósan is 7 litert evett:S
Raktuk bele 85ös főfúvókát..fogyasztása a fele lett,a végsebesség ugyan az maradt,csak ám ha rendesen kipörgettem a sebességi fokoztaokban akkor az így nézett ki:
35nél raktam 2 be :D 55nél 3 ba ......olyan 70nél 6ba
És igen keményebb lett.
Derbi Enduro kerekek 4000Ft+posta (gumival 5)
Derbi hibátlan váltó 4000Ft+posta
Derbi kuplung lamella készlet kosárral 3000+posta
Derbi Hátsó villa 2000+posta
Derbi elsó villa telókkal 8000+posta
Fék rendszer első hátsó full komplettan 6000Ft (első hátsó full komplett)
Gumik olcsón!
Derbihez itt minden----nononono@citromail.hu
de most ojan sokat nemakarok költeni a mocira
bozsoki3@freemail.hu ra küldenél email ba képet meg árat?
Utalással megoldható?