Valahogy állapodjatok meg,hogy mindenkinek jó legyen!Én is kiakadnék ha nem az lenne a csomagba ,mint amit rendeltem!
Viszont innen is látszik,hogy ha főtengő kell vagy henger akkor érdemes újat venni,bár nekem fizum van,és lehet én vagyok a hülye,de én használtat nem vennék bele ami már ment 10en akárhány ezer km-t,vettem inkább 27 ezerért egy vatta újat.
Cagiva te meg ha jól tudom Derbiket bontasz és eladod az alkatrészeket,neked is fontos szerintem az,hogy aki tőled vásárol az meg legyen elégedve,máskülönben máskor nem tőled fog vásárolni :)
Nah zúzok cigié :D
Zsolti Szerintem lehet hogy én is kicsit túlreaagáltam! de hogy ha kifizetet a tárcsának a postázási költségét akkor oda adom nem kérek érte semit csak ne veszekedjünk!
Lehet túlreagáltuk az egészet, de nem esett jó mikor kibontottam a csomagot, és nem az volt benne amire számítottam. Most megint utánna járni a gupplungtémának. Plussz idő, és pénz kiesés mikorra meg lesz. Felajánlottam a cserét saját költségből, de sajna visszadobta a felajánlást. Onnantól akadtam ki.
Fiúk én nem fogok bele szólni a vitába,hiszen ti tudjátok mi hogyan is történt,mi volt megbeszélve és mi lett.
Lehet hogy tényleg félre értés történt köztetek,lehet,hogy átbaszás.
Nem tudom!
Viszont én rendeltem tőle szívó csonkot meg karbon membránt,és velem korrekt volt,olcsón adta és jó minőségű volt!
Ezzel nem akarok mellé állni,csak azt akarom mondani,hogy lehetséges az is hogy félre értelmeztétek 1mást.
Holnap csinálok képeket a főtengelyről több oldalról. Azon megnézheted a sérüléseket amiket valószínű szétszedéskor ejtettél rajta. Nem így kéne neki kinéznie. De ez nem is érdekel. És eddig meg sem említettem. Megbeszéltük küldted én kifizettem és kész. Bukovári volt számomra meg egy jó kis tanuló pénz. Viszont a kupplungon akadtam ki ezerrel. Olvas már vissza mikor írtam rád sértő illetve lenéző szavakat? Én csak leírtam a sajnálatos tényeket. De ha ebböl akarsz megélni szerintem vond le a tapasztalatokat. És nem megsértődni kell. Én is adtam el cuccot, de én tanultam a hibáimból. Nem ajánlottan adtam fel és nem érkezett meg a címzethez. Buktam az alkatrészt, a postát és visszaküldtem zok szó nélkül a pénzt. De nálad a jelek szerint nem így működik. Nem tudom hány éves vagy, de kicsit magamba fordúlnék, hogy mi is az ábra. Ezen ne sértődj meg! Szerezz be robbantott ábrákat stb. Én ahogy megvettem a motort, autót, az első, hogy leszedtem ábrákat robbantott rajzot. Kocsihoz meg megvettem a szerelési könyvet. De ez nem ide tartozik. A GPR és a senda blokk azt hiszem 2006-ig egyforma. De ha nem hiszed hívd fel az apriliát és ott megmondják. Elöbb kutatást végezz tanúlj és utánna vágj bele akármibe is. Ez csak egy jó tanács volt. De ha úgy érzed sértő számodra akkor sajnálom.....
Figyu gyerek! Már megint bizonyítottad a hozzáértésedet.
A Senda és a GPR blokk, vagy is a henger ugyab az!
A külömbség, a GPR önindítóval szerelték a Sendát meg berúgókarral. Ha azt mondom tengely akkor jót küldtél volna. De a tárcsa nem tengely. Még a képek sem azt igazolják, hogy tengely. Ha visszanézed a topikot azon is tárcsa van. Ja és milyen trágár szavak? Ne fenyegess engem személyi jogokkal!
Na gigyelj ide gyerek én nem vertelek át 1 bubism ekem uj blokos Sendára volt hengerem nem a régire ! és kikérem magamnak hogy régi blokosra volt mivel a régi blokosé nem jó GPR re és én Gpr re adtam el ! mai napig tökéletesen müködik vele Ja és Zsotty sztem gyere ide ha anyira bajod van és akkor mond és pattogj ! Elkezdi kuplung kiemelő szerkezet kell neki jó elköldtem a dekniben lévő valós szerkezetet de hogy ő neki tárcsa kell na ide figyelj ingyen adtam tudtommal a kiemelőt azt jön azal a dumával hogy átvágtam (visza a főtengőről 70 es volt ki is centiroztattam neked mindegy én költöttem rá 4000Ft ot hogy eladjam neked köszi de már megbántam hogy veled üzleteltem de ha nem felyezed be a lenéző/trágár/nagyképü beszédet
Feljelentelek Személyi jogsértésél!
Sajnos rossz tapasztalatom van róla. Az erősített főtengely hejett gyári derbi főtengőt küldött, a kupplungkiemelő tárcsa helyett pedig kupplunkkinyomó tengelyt küldött. Nem is lenne gond, ha nem lenne ellenséges ha már valamit elkevert. Nem ajánlom senkinek!
Viszont innen is látszik,hogy ha főtengő kell vagy henger akkor érdemes újat venni,bár nekem fizum van,és lehet én vagyok a hülye,de én használtat nem vennék bele ami már ment 10en akárhány ezer km-t,vettem inkább 27 ezerért egy vatta újat.
Cagiva te meg ha jól tudom Derbiket bontasz és eladod az alkatrészeket,neked is fontos szerintem az,hogy aki tőled vásárol az meg legyen elégedve,máskülönben máskor nem tőled fog vásárolni :)
Nah zúzok cigié :D