Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a válaszokat.egyvalamit kihagytam .hogy a moci ugy megy csak ha rajta van a szivató!.karbi kitisztitva .fuvokák szintén .szal dugulás nincsen .és nemjövök rá. a kiput tegnap kiégettem .valamivel jobb lett igy a gép .csakhát szivató nélkül egyböl lebög .nafta hiánya van .milehet?
Praktikerben 800ft 1m gumicső...
kb 1000km óta fenn van, még egy kicsit se marta át a benzin szóval tuti cucc!
valaki nem tudja mennyibe kerül egy ajp elsöfék ? uj álapotba ?:D
Szétvágod a kiput , katalizátor ki , CO val össze , kész. :)
milyen hengerhez kell ekkora karbi ? Meg őő lehet a kipud televan koxal , sok oka lehet , de nem inkább sokall ?
Üdvözletem kartársak .ismét egy kérdésem lenne .olyat csinál a senda ,hogy 5 sebességbe nem nyit ki a rezo,lebög .egy ismerösöm szerint elfogy neki a nafta nemkap üzemanyagot.hozzáteszem a 21-es karbi van fent.öszerinte a torok nem engedi át a benyot nagy fordulaton .létezik ez?
hali! valakinek van eladó hátsó fék eladó? ajp-re gondolok elsősorban valamint érdekel első fékehez is komplett felső munkahenger!
köszi előre is!
nekem ugyanilyen szívócsonk gumi kell. remélem tudtál szerezni és meg tudod mondani hogy honnan? :D
Utánvéttel.
Iglódi Tamás
Mesterszállás
Szabadság út 52.
5452
Ilyen okosnak tűnök? Régóta benne vagyok ebbe a derbi témába. Már szinte mindent tudok róla.
oksi utánvételel ?
mert akk kéne a pontos cim meg a név :D
Postán eltudnád küldeni? Holnap fel is adhatod! 1690 Ft-os csomaggal küld már lécci, ne kelljen már többet fizetnem. Köszi!
amúgy te motorszerelő vagy?
ja ok értem köszi.
és attól menne jobban?
Nézd meg mit megy végre meg hogy mekkora áttétel van rajta! Ha még 85-nél ment volna akkor abba sztem nincs fojtás. Az kipufogóm az sendára való GPR-ra nem jó el is felejtettem. A te kipufogód az gyári.
nekem jó lenne mert tudnék költeni a motorra legolább mert van rajta mit cserélni :D
20 ezer?
Sziasztok!

ELADÓ A MOTOROM!

2005-ös Derbi Senda Xtreme Supermoto kiváló állapotban!
Adatok:
DR-TOP 70ccm 5 felömlős henger (Papírjaival!)
Metrakit Thrower Rezonátor
21-es PHBG Dellorto Karbi
Elöl: Continental Cont Sport SM 99% (Új)
Hátul: Dunlop SP Sport 70%
Malossi Erősített kuplung szett
Átalakított, nyitott gyári légszűrő rendszer

Jár hozzá:
Gyári hátsó sárfogó rész
Gyári tükrök
Hátsó gumi: Metzeller Sporttec 90%

Garázsban tartott, hozzáértő tulajtól, frissen szervizelve IPONE olajokkal.
Nem verseny konfiguráció, tehát NEM üzemórás futás teljesítmény, kb 13-14 LE. 100 km/h óra feletti végsebesség. Az idomok nagyon szép állapotúak.
17e km-es futás teljesítménye, ebből 6e km a 70es hengerrel.
Az ár irányár, azonban nem minden áron akarok megszabadulni tőle!
Ha kérdésed van e-mailen, vagy telefonon elérsz!

299.000 Ft
Sziasztok.
Nemtoom ki ismeri "sanczy"-t de ha más is tudna segíteni megköszönném.
Szóval, vágyódásom van 2 motor iránt is de nem tudom eldönteni melyik lenne a jó választás. Derbi gp1 vs Peugeot jetforce. Ha valakinek van tapasztalata véleménye és megodztaná velem megköszönném.
ez a kipufogó van rajta ez a gyári?és ilyen légszürő.Ez ér valamit?
Ennyi lenne a te kipuffod ára?És mennyivel lenne jobb a motor folytás nélkül?Végsebességét még nem néztem de 85kmet mutatott az óra annyit biztos megy igy:Ha jó mért egyáltalán:)
Szia Köszönöm a választ.Elvileg új vashenger van benne a gprbe.Hogy kell ezeket kiszedni a kipufogóbol? mert én segg hülye vagyok hozzá
mennyi kp-ra gondoltál ? mert másra nincs szükségem a villára lett volna mert az enyém fojik szimeringeket kéne cserélni benne szal csak arra lett volna szökségem és mennyit adnál érte ?
Lehet a henger fojtott akkor az egy az egyben cserés. Kipufogóból ki kell szedni a katalizátort. Membrán ha 3 ablakos akkor fojtott. 6 ablakos membránom meg kipum van!