Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké!
Most mennyi a végsebessége?
Ja és valami sportlégszűrőféle van rajta és olyan fullados a hangja mikor odahúzom neki olyan mintha nem lenne valami jól belőve!Kérem segitsen valaki jó tanáccsal köszönöm:)
Hello!A derbi gpr 50esben hol tudnám kivenni a folytásokat hogy menjen jobban?2002-es Köszönöm
Helló! Menetközben elvitték a motor elejét kompletten. Más csere nem érdekel? Bocsi csak már beszéltem régebben a sráccal én meg elfelejtettem és most lett pénze és megvette. Vagy lehet kp-ra is meg tudunk egyezni.
hi
helló, az már nagy,de attól függ, mire akarod,mert végs.re nagy terepre jó.
tetem fel képet a fotogalériába minden ott van nézd meg :D
minden megvan teljes blok annyi hogy karbi nincs meg egy gyujtó trafo kell hozzá ojan fél5-5 körül felteszem ak épet ak ipufogo nyilásrol és ojan kérdésem van még hogy az elsökereket meglehet csinálni hogy 15 mm tengelyel ?
Helló felvettelek msn-re.
üdv szerintem 2hete beszéltünk ezt a képet küldted nekem rabasan nem ez van hanem beöntött(vagyis a trafók nem látszanak)
Helló! Úgy néz ki jövőhétre lesz!
Helló egy komplett gyújtás érdekelne. (Állórész, forgórész, CDI) Ez a fajta érdekel csak.
Benne! Féknyereg + 260mm-es tárcsa + Marzocchi Magnum versenyteló. A henger kipufogónyílásáról küldesz egy képet? Teljes a blokk? Mindene meg van? Még annyit hogy nekem az első keréktengelyem 15mm-es.
meg ha megkérhetlek dobsz fel a vilárol képet ?
adom hozzá a tömitéseket is meg még a vizszivatyuhoz ugy emlékszek hogy van 2 szimering még :D
ugy benne vagy hogy elsöfék meg az elsövilla ? am nem fojik a villa vagy valami ?
üdv megkaptam az e-mailed van alkatrészem..ha kell küldök képet....
Kb ezek vannak:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Árban mennyire gondoltál a komplett blokkért?
Ajánlom a gépedre a Marzocchi telót, vagy tuning fék? Vagy morad kerekek?
fenn vanak a képek a foto galériába vanak hozzá még tömitések is de most cseréltem ki benne majdnem mindehol a hengernél meg a hengerfejnél is meg a vizszivatyunál uj szimering van
mingy csinálok képet a blokrol és akor felteszem :D
mit tudsz adni érte ? mijen alkatrészeid vanak ami jó ojan sendához mint az x-race ?:P ird le és akor megdumáljuk :D
Fuu b@zdmeg teljes zavarban vagyok most ,nem tudom hogy kivel beszéltem telefonon de elvileg egy malossi membránt postáz 5 eFt ért akkor valószinüleg nem veled beszéltem bocsi.
Sry! elnéztem velem beszéltél ma telon a malossi membrán ügyben más csak szívótorok kelle de azt mondtad nincs ujabb tipushoz.
Most mi van? Mit akarsz mire cserélni? Én tarexnak írtam a blokkra, vagy azt hitted neked írok? Írd már le légyszi mi kellene pontosan! Köszi! Bocsi csak nem birom átlátni a dolgokat. Szívócsonkom meg membránom van a régi sendához, hengerem az újhoz van ami 2006-tól jó.