Hali hengert megpróbáljuk kibővíteni ha lehet azok az skf csapágyak jól jönnének ha tényleg jók szívótorokból nincsen új tipusé? mert az is jól jönne ha hengert tudnál szerezni akkor odadaom a jelenlegi hengeremet (13eFt) meg egy keihin karbit (6eFt) meg amiket elöbb felsoroltam válassz belőlük ha még a membránt is rádobnád odaadnám a dellorto karbimat 19 és vadi új (15eFt) Vagy adj egy számot és megbeszéljük telon ugy egyszerübb.
üdv!
a két első teló, a kerékkel együtt,ez fordult el a kormáynhoz képest!semmi komoly probléma!kilazitod a telo csavarjait és már tudod is állitani a kereket a kormáynhoz képest!:) ha nem adja magát könnyen, akkor hozzányomod a falhoz,egyenesbe hozod,és meghuzod a csavarokat!ennyi
hát a karbit azt használom a másik bloknál a gyujtását nem adta vissza a szerelö aki elvitte meg betete a másik blokot de megvan mindene a hibáit leirtam majd dobok fel rola képet annyi hogy a gyujtást be kell álitani meg trafot kell hozzá venni mert azt nem adta vissza a szerelö
Újonnan 16 egy membrán, 5-t sztem megér. 2006 előtti derbi henger legyen az a lényeg. A henger miatt pörög ennyit. Nekem is ez volt mind a 2-nél. Így 6-7-et pörög fojtatlan hengerrel 9-10-et, ha megveszed tőlem a membránt meg keresünk majd neked egy hengert, így kb 30 km/h javulás várható. Jól hangzik mi?
Ma Kerekezéskor eldobtam a motort,mert kicsit túlszaladtam a holtponton. Keréken ment tovább még pár métert,majd kerékről az oldalára püffent. kormány ért le. Mikor motort felállítottam, kormányt egyenesbe fordítottam,de az elsőkerék ferdén állt benne. Ilyenkor mi tekeredett el,vagy mi történhetett?
üdvözletem motortársak.érdeklödnék hogy nincs e valakinek fordulatszám mérös müszerfala eladó.még valami hogy mi a véleményetek a derrbi senda cross spirit alfajrol:D:D
Üdv. köszi a segítséget mennyi lenne a membrán szerinted az x-tream jó lenne a hengere ? vagy az enyémen reszeléssel vagy valamivel lehetne javítani? Ismerősömmel megnéztük és azt mondta nincs tiltás csak ennyit pörög ez a motor. Ez lehetséges?
Üdv. Köszi a választ igen igazad van 3 lepkés egy soros és ráadásul szőkítve van a kipuff nyílás a hengeren. Nem tudsz segíteni hogy hogy tudnám ezt megcsinálni ? 98 évjárat elvileg.
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Megválnék szeretett derbimtől. Ha valakit esetleg érdekelne hívjon telefonon. 06302777277
Üdv. Ati
a két első teló, a kerékkel együtt,ez fordult el a kormáynhoz képest!semmi komoly probléma!kilazitod a telo csavarjait és már tudod is állitani a kereket a kormáynhoz képest!:) ha nem adja magát könnyen, akkor hozzányomod a falhoz,egyenesbe hozod,és meghuzod a csavarokat!ennyi
Ezt vedd meg! 70-es henger 18-ért ez nagyon olcsó!
Ma Kerekezéskor eldobtam a motort,mert kicsit túlszaladtam a holtponton. Keréken ment tovább még pár métert,majd kerékről az oldalára püffent. kormány ért le. Mikor motort felállítottam, kormányt egyenesbe fordítottam,de az elsőkerék ferdén állt benne. Ilyenkor mi tekeredett el,vagy mi történhetett?
Köszi!
Üdv:Dávid