Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali hengert megpróbáljuk kibővíteni ha lehet azok az skf csapágyak jól jönnének ha tényleg jók szívótorokból nincsen új tipusé? mert az is jól jönne ha hengert tudnál szerezni akkor odadaom a jelenlegi hengeremet (13eFt) meg egy keihin karbit (6eFt) meg amiket elöbb felsoroltam válassz belőlük ha még a membránt is rádobnád odaadnám a dellorto karbimat 19 és vadi új (15eFt) Vagy adj egy számot és megbeszéljük telon ugy egyszerübb.
Helló vannak még a derbi rabasához alkatrészek?
hirdetésem linkje lemaradt:

http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Sziasztok!
Megválnék szeretett derbimtől. Ha valakit esetleg érdekelne hívjon telefonon. 06302777277
Üdv. Ati
üdv!
a két első teló, a kerékkel együtt,ez fordult el a kormáynhoz képest!semmi komoly probléma!kilazitod a telo csavarjait és már tudod is állitani a kereket a kormáynhoz képest!:) ha nem adja magát könnyen, akkor hozzányomod a falhoz,egyenesbe hozod,és meghuzod a csavarokat!ennyi
Oké! alkatrész mi érdekelne cserébe? Mert annyira nem fontos csak elcserélnénk én megcsinálnám és haszonnal tovább adnék rajta.
Oké! Ha küldesz címet akkor holnap postázom a membránt!
hát a karbit azt használom a másik bloknál a gyujtását nem adta vissza a szerelö aki elvitte meg betete a másik blokot de megvan mindene a hibáit leirtam majd dobok fel rola képet annyi hogy a gyujtást be kell álitani meg trafot kell hozzá venni mert azt nem adta vissza a szerelö
A membránházat szerintem már nyélbe is üthetjük annyi lóvém van. Ráférne még egy csapágyazás is mer csördögél néha.
Ja és a derbi be komplett blokk van
Hali! Biztosan megbírnánk egyezni, van hengerem hengerfej dugó jó kompresszíóval, membránház szívótorok 19 dellorto karbi(vadi új) keihin karbi 17 es hondáé jawa mustang cuccok baetta tank romet blokk kb ennyi.
Lehet meg tudnánk bizniszelni! Mindene meg van a blokknak? Henger karbi gyújtás? Más alkatrészt tudnék érte adni. Vagy mennyiért adnád?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ezt vedd meg! 70-es henger 18-ért ez nagyon olcsó!
Újonnan 16 egy membrán, 5-t sztem megér. 2006 előtti derbi henger legyen az a lényeg. A henger miatt pörög ennyit. Nekem is ez volt mind a 2-nél. Így 6-7-et pörög fojtatlan hengerrel 9-10-et, ha megveszed tőlem a membránt meg keresünk majd neked egy hengert, így kb 30 km/h javulás várható. Jól hangzik mi?
Üdv. Kinek van szűkítetettlen kipufogó nyílású hengere? Megvenném.
hát egy kép jó lenne róla...
Sziasztok!

Ma Kerekezéskor eldobtam a motort,mert kicsit túlszaladtam a holtponton. Keréken ment tovább még pár métert,majd kerékről az oldalára püffent. kormány ért le. Mikor motort felállítottam, kormányt egyenesbe fordítottam,de az elsőkerék ferdén állt benne. Ilyenkor mi tekeredett el,vagy mi történhetett?

Köszi!
Üdv:Dávid
üdvözletem motortársak.érdeklödnék hogy nincs e valakinek fordulatszám mérös müszerfala eladó.még valami hogy mi a véleményetek a derrbi senda cross spirit alfajrol:D:D
Üdv. köszi a segítséget mennyi lenne a membrán szerinted az x-tream jó lenne a hengere ? vagy az enyémen reszeléssel vagy valamivel lehetne javítani? Ismerősömmel megnéztük és azt mondta nincs tiltás csak ennyit pörög ez a motor. Ez lehetséges?
Elküldtem az e-mailt várom a sárvédőt :)
Membránom van eladó! A szívócsonkot is mérd meg hogy mekkora az átmérője! Hengert meg tudsz keresni a képes motoron.
Ezeken mindig röhögök! Nekem volt power szelepes motorom csak az Husqvarna volt!
Üdv. Köszi a választ igen igazad van 3 lepkés egy soros és ráadásul szőkítve van a kipuff nyílás a hengeren. Nem tudsz segíteni hogy hogy tudnám ezt megcsinálni ? 98 évjárat elvileg.
sziasztok, 14/52-es a lánckerék áttételem,mekkora lánc jó ehhez ? 138 szemes elég lenne ?
Köszönöm.Jelentössen jobb lessz töle a motor?A sportkipufftól?És végsebességben is megnyilvánuk?