Az enyémen igazából metrakit 50-es sport kipufogó van amit itt vettem a fórumon 15 ezerért.
De igazából szerintem jó rá bármilyen még a leo vincéről hogy az nagyon jó a derbikre.
hali mindenkinek van egy eladó derbi senda blokom 2002 es elvileg :D annyi baja van hogy nem tudjuk hogy mi baja van a berugórésznek mert nem lehet berugni ezért én vetem bele egy minarelli am 6 os blokot és most megválnék a derbi bloktol akit érdekel irjon meg hogy menyit adna érte meg anyni hogy a gyujtást be kell álitani :D
Szevasztok! Kérdeznék,hogy nektek mekkora a hátsó lánckerék mérete mert ami nekem van bent az 58 fogas és, hogy megfelelő e ez vagy már túl nagy? (derbi x treme) Válaszokat köszike és szép napokat!
Hali! Milyen sendád van? Hanyas évjáratú? A hengert is fojtják! Nézd meg hogy a kipufogónyílás milyen. Kereknek kell lennie! Ha ovális és szűk akkor rossz! Lehet rá venni fojtatlan hengert! Meg még a membránt nézd meg! 6 laposnak kell lenni! Ha 3 lapos akkor az fojtott! Ha van még kérdésed szivesen segítek!
Jó gép fogyasztása 4 l átlagosan (alap karbival) 19 essel már 5-6 ha nyúzod. Erő van benne, strapabíró, 6e km után gyertyát cseréltem, gumikat szóval nem sok minden megy rajta gajra. Jó gép összesítve.
Üdv.
dejó lenne ha nekem is power szelepes lenne XD