Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismét egy power szelepes derbi : http://www.kepesmotor.hu/derbi...
dejó lenne ha nekem is power szelepes lenne XD
Az enyémen igazából metrakit 50-es sport kipufogó van amit itt vettem a fórumon 15 ezerért.
De igazából szerintem jó rá bármilyen még a leo vincéről hogy az nagyon jó a derbikre.
hali én lánckerekem az 48 as asszem :D derbi sendám van ojan mint az x-race :D
Az alját nem nagyon bírta lefújni de az nem látszik meg ami kilátszik az le van fújva, egyébként jó lett. Küldheted a címet.
hali mindenkinek van egy eladó derbi senda blokom 2002 es elvileg :D annyi baja van hogy nem tudjuk hogy mi baja van a berugórésznek mert nem lehet berugni ezért én vetem bele egy minarelli am 6 os blokot és most megválnék a derbi bloktol akit érdekel irjon meg hogy menyit adna érte meg anyni hogy a gyujtást be kell álitani :D
Szevasztok! Kérdeznék,hogy nektek mekkora a hátsó lánckerék mérete mert ami nekem van bent az 58 fogas és, hogy megfelelő e ez vagy már túl nagy? (derbi x treme) Válaszokat köszike és szép napokat!
Hali! Milyen sendád van? Hanyas évjáratú? A hengert is fojtják! Nézd meg hogy a kipufogónyílás milyen. Kereknek kell lennie! Ha ovális és szűk akkor rossz! Lehet rá venni fojtatlan hengert! Meg még a membránt nézd meg! 6 laposnak kell lenni! Ha 3 lapos akkor az fojtott! Ha van még kérdésed szivesen segítek!
Köszönöm és milyen fajta kipuff a jó rá?És mennyiért lehet szerezni?
Milyen derbid van? Sima sendád? Azon 220-as tárcsa van elöl, tehát nem lesz jó. Mérd meg hogy mekkora!
Jó gép fogyasztása 4 l átlagosan (alap karbival) 19 essel már 5-6 ha nyúzod. Erő van benne, strapabíró, 6e km után gyertyát cseréltem, gumikat szóval nem sok minden megy rajta gajra. Jó gép összesítve.
Üdv.
Köszi de ezt én is tudtam kipuffomom ki van belezve de nem akar húzni rendesen szerintem nagyon alacsony fordulaton tilt már.
Üdv mindenkinek.Erről a motorról tudtok véleményt mondani?
Derbi Senda R
Köszönöm.
kipufogóba meg valahol elektromosan elv :D
én tárcsám is ekkora asszem :D
Helló! az érdekelne hogy tiltás van derbi senda ba? ha van hol található mert olyan hangja van a motornak mintha tiltana ?
Komplett tuning hátsó fék érdekelne valakit? 220mm-es a tárcsa a nyereg hozzávaló, Bultaco-n volt de sima sendára is jó!
Nem kopott a tárcsa. Itt a kép:
70-es henger + sportkipuff, ezek dobják meg legjobban. Ha marad pénzed akkor nagyobb karbi, sportlégszűrő, membrán csere.
Derbi GPRhez érdekelne Fékbetét!
Ajánlom a sport kipufogót ha nincs rajta mert számottevően jobban fog menni a motor.
4 ablakos Malossi membránház :)
a 240 es tárcsa az kicsi hozzá ? mongyuk majd megnézem mekkroa van rajta de kösszi a képet a tárcsárol is tudsz küldeni egyet ?:D
Köszönöm a választ!Ma vettem egy gyári ötvenest!Milyen tuningot ajánlanál a Derbire hogy jobban és pörgössebben menjen?
Tarex ez nekem szólt az 5000 :DDD
sportlégszűrőre :D

ahogy látom Tomi is írta hogy 5000 :DDD
Hali! 5 ezer a nyereg + 3 a tárcsa (260mm). A 240-es féktárcsa nem jó a nyereghez.