Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nekem szol akor kösszi megköszöném akk majd holnap megnézem a képet hány ora fele lessz fenn ?:D
5 rugót kérnék érte,egész jó állapotú.Holnap nézek hozzá szűkítőt meg csinálok képet.
hali nekem egy Derbi sendám van és kéne elsöfék mert feletört a csavar és reménytelen megcsinálni mennyiér adod az elsöféket ? :D
Még a héten elküldöm! Nem tudom hogy áll vele a srác. Csütörtökön jó lenne a ha tudnám postázni és akkor pénteken megkapod.
nincsmit.
stage6 double layer-t mennyiért adod...rámegy-e egy gyári Dellorto PHVA14-es (35mm) karbira, kell-e nagyobb főfúvóka bele, tudnál-e képet felrakni róla hogy lássam milyen állapotban van stb stb....
hívd fel telefonon....levelekre üzenetekre nem válaszol!
TOMI hogy áll a sárvédő?
Csak azért kérdem mert akkor úgy rakok félre pénzt hogy még a héten vagy a jövő héten küldöd?
Nem érdekel vkit egykis tuning? Sokan tuningolják a motorukat hogy jobban menjen, de megállni is megkell! Van "tuning" fékem! Előre: 260mm-es tárcsa + hozzávaló féknyereg. Hátulra: 220mm-es tárcsa + hozzávaló nyereg. A hátsó fék kompletten meg van még! Akit érdekel hívjon!
Ha normálisat veszel nem lesz vele bajod. 80-90-et mennek végre.
Mivel eredeti Bultacos 10-et ér, de ennyit nem sokan adnak érte. Mondj egy árat hogy neked mit érne meg!
Tomi műszerfal mennyibe lenne?
Hello érdeklödnék a Derbi 2002-esek jó gépek megbizhatóak?Mi az utazójuk?köszönöm:)Most készülök venni eggyet.
csak egybe a féknyereg nem baszom széje bocsi ugy 5
Csáó

AJP féknyereg légtelenítő csavarod van?
Ha igen, mennyiért?
szia, engem érdekelne a blokk igy kompletten, mit szeretnél érte?
Háátt Zaláan lakok és sajnos folyik a benzin csapon ha megvan nyitva nononono@citromail.hu ra írj
Érdekel a dolog. Merre fele laksz? Mert a postaköltség se mindegy... Amúgy teljesen jó nem folyik sehol ugye?
nekem lenne tankom !
GPR TANK csappal 5000ft 06304906559
Értem köszönöm Szépen..:)
Sziasztok, valaki tud 1998as gpr 50-hez tankot benzin csappal?
eladó Derbi váz kerekekkel mindenel (nem ez a blokk volt benne )
az hajtókaros és azt lebobntomm így maradt
Eladó Derbi Komplett blokk!
(új prox dugó, csapágyak ,szimeringek, fúvókáka karbibanstb stb stb )
Komplett motorgenerál van rajta 0 km tert sem ment még nincs itthon mert szerelőnél van a blokk! Ja és frissen furt Amit tudni kell róla még
Csak egyben eladó Gyujtás karbi stb stb ! ezt beteszed és megy
De rengetek derbi alkatrészem van nononono@citromail.hu ra írjatok léccci
!