Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan még a tecnigas?ha igen kaphatnák pár képet róla?
engem érdekelne a hengerfejben lévő hőgomba és egy termosztát ami a hengerfejbe kell,de csak jövő hónap 10.én lesz fizum,szal akkor lenne esedékes.Illetve addigra bejáratom a mocit,és kiderül,hogy a dugóval volt e a "nagy baj",mert ha nem akkor valszeg gyújtás :S

Illetve van e olyan valaki aki már járatott be derbit?
4-5 ezerig pörgetem csak ki minden sebességben,de mikor 6.ba vagyok hiába csumázom oda nem megy csak 40 et és max 5ezret forog.Kissebb sebességi fokozatokban sem forog 5500 nál többet,viszont üresbe kipörög 8 felé is,csak ugye nem merem rántgatni mint barom..
Na hy.
www.italmondo.hu rol rendeltem,de olyat nem találsz a kinálatban amit én rendeltem,nem toom miért..enyém 70es,így drágább volt.Dugó ,gyűrű csapszeg+tűgörgő + tömitések volt nekem 30 ba.
Viszont már van 9 ezeré is dugó 50eshez:..:D
vizet le kell engedni de a vízpumpát nem kell szétszedni..
50-es henger, amit látsz a képen azt mind adom!
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Küldj képet és akkor megtudom mondani hogy hanyas évjárat!
üdv .nemtudom kéz alatt vettem a mocit .nemtudom hányas évjárat .de elég ujj a gépezet
mijen hengered van?
mijen hengered van 50cc vagy 70cc dugóval ?
Helló! Hengerem nekem is van az új blokkosra. Neked hanyas évjáratú van?
Sziasztok Eladó 1 felújított Derbi Senda Blokk amit tudni kell róla :
Kompletül adom karbi gyujtás minde (új csapágyak új prox dugó tömítések stb stb ha érdekel nononono@citromail.hu ra írjatok)
Ja és rengeteg derbi alaktrészeim vanak cssak írj ;)
50 es van dugó nélkül vagyuis hát dugó is van de nem vlmi jó a dugó mármint ugy értem nem mostani joban jársz ha veszel bele 1 et am igen minden van sendáról
üdvözletem.érdeklödnék hogy van e hengered dugóval együtt .akár 70-es is jólenne .
Üdv!
Letudnád irni honnan rendeltél dugót gyűrűt hozzá?
És valaki felvilágosítana hogy dugó gyűrű cserekor mik a lépések? gondolok itt arra pl hogy hűtő vizet le engedni vízpumpát szétszedni..?
megköszönném ha felvilágosítani valaki a folyamatról..:)
Köszönöm Szépen előre is..:)
Szép napot!
eladó derbi alkatrészek komplett senda bomlik
Sziasztok!
Elég rég nem jártam erre.
Történt az eset egyről a kettőre,hogy 90 helyett,csak 60 al ment a paripám,kompressziómérés után elkeseredtem,ugyanis csak 7 bár volt a nyomás a blokkban.Most 30at ráköltve dugó,gyűrű csere után is csak 9 bár van benne.Én keveslem ezt is,most bejáratós,még 200km-t kell vele mennem 4-5ezres fordulaton max,s csak ezután tudom oda rántani neki..
Ti mértetek már benne kompressziót?Mennyi volt?
Csodálkoztam vala,hogy sosem indul be a ventilátorom,dugó csere közben ki is derült az oka,Pöcsfej Johni tuningolás után nem rakta vissza a termosztátot...
Másik bibi,hogy a hűtőmben nem kering rendesen a víz,illetve nem is folyik le amikor töltöm a hűtőből a blokkba:S Ezt ma ki kellene pucolnom,a vízpumpát szét kapni...
Szal vkinek ha lenne elfekvőben egy termosztátja az engem érdekelne jövő hónap 5.-e és 10.-e között!
Nah jók legyetek :)
Derbi GPR 50-es Km óra tényleg egyezik a Cagiva Primáéval?
Ha igen érdekel.
Akinek van irjon.
Oké, köszi :)
Helló!
Olyan kérdésem lenne hogy a 2006-os sendának mekkora a tartálya, és hány liternél jelez hogy kevés van benne?
Mennyit eszik százon?
Odaadtam a gyereknek. Jövőhéten vmikor tudom is postázni!
nem jelez a műszerfalam semmit ami fogytán van se az olaj se a benzint csak az indexet mikor indexelek de ezt akkor is mikor kivettem ezt a müszert az ülés alól
-.- nem az volt a lényeg hanem hogy nem fogy ki belőle a benzin mikor leáll ill lefullad...
Nem azér de nekem 96-os sendám van és nekem megtelik 5-5.5 literrel
Sziasztok, új vagyok, most vettem egy 97-es Derbi Senda R-t. És már megjelentek a problémák... Többek közt az hogy mondjuk legyen 8 literes a tank, és pl 3 liternél megáll és nem kap több anyagot, nha ezzel mit kezdjek, hogyan orvosoljam?:O Előre is köszi, minél előbbi választ kérek!
Alkatrész az van bőven hozzá a végsebessége pedig olyan 80 max 90 körül lehet.
Mennyiért adod?
Képet ha linkelnél azt megköszönném.
mekkorák a méretei (szélesség a rögzítésnél, hosszúsága légvonalba)?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Derbi Senda r 50 kb mennyi a végsebessége? Minarelli blokk van benn? Alkatrész ellátása milyen?http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-27229103/ Előre is kösz!
msot üzletrontó leszek,de nekem van feketére fújt Hebo elsö sárvédőm. nemtudom azt mennyiér szerzed