Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Van eladó Derbi Rabasa cuccom.
Váz lengök karbi blokk stb....
Akkor mért írt 30-at? Karcagi srácnak adtad el nem? Valamilyen Sanyi. Mostmár tudom hogy 20-ér vígan eladhatom.
mert akkor kellett a pénz most meg kéne egy henger...
amúgy 16ért adtam el neki+posta amúgy meg vettem egy 50es hengert csak régi blokkra küldték
Vigyétek el! Féláron odaadom!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Nekem van egy korrekt stage6 double layer szűrőm rá.Esetleg gyári Dellorto is.
Külön max szivacsot tudnál venni vagy 2000 ft-ért. Valaki akkor jól meg kókányolta a géped, levágta valaki azt a csövet. Kompletten az enyémért mennyit adnál? szivacs+ház+cső
50es folytatlan hengerhez nagy a 19-es karbi szerintetek? Volt már valaki aki ilyen "konfigot" használt?
tomi....légszűrőházam nekem is van csak összekötő csövem nincs meg a légszűrőházban nincs szivacs...
Oksa.
Oké.
Majd azért értesíts a fejleményekről.
Oksa a festés bele telik egykis időbe. Meg a gyereken múlik hogy belefér-e 5-be, de azt mondta bele.
Nincs, de mért adtad el? Ráadásul 30-ért! Van üzleti érzéked!
Van gyári légszűrőházam ha érdekel.
Akkor most lett egy kis pénzem és megvenném TOMI az első sárvédőt.
De aztán prímán festesd le feketére.
Kérnék egy e-mailt és akkor oda küldenék neked elérhetőségeket meg hogy hova küldjed.
köszi de ez az enyém volt:D visszavenni meg nem akarom...
valami más nincs esetleg?
hajci16@gmail.com és köszönöm! :)
hajci16@gmail.com
és köszi! :D
hajci adj egy e-mail címet és küldök 2 másik srác e-mail címét akiktől lehet be tudod szerezni a blokkot...
am nincs valakinek valami jó légszűrője?
Dellorto PHVA 14-es karbira...vagy ha a gyári legszűrőházat és a karbit összekötő csöve nincsen-e valakinek és hogy a gyári légszűrőházba szivacsot kell-e tenni és hogy hova hogyan....remélem értitek :)
én most a gyári mocimba raktam bele a Malossit.
A fogyasztása az lement...mert eddig 2 liter csak úgy elfolyt ha épp állt a garázsban...
Teljesítményben meg eléggé sokat dobott rajta...a gázreakció jobb lett sokkal jobban gyorsul plusz végsebessége is megnőtt egy +5-10km/h-val...ma 90-el jöttem haza az órája szerint, eddig óra szerint 75-öt ment XDDD
Szerintem az a reális ha azt mondom hogy úgy kb. 80-al biztos mentem :D
Az fasza nagyon. Csak az a baj ha nem tuningolt a géped akkor semmit nem jelent, vagy vmi különbséget érzel?
igen, tuning membránház egy karbonos Malossi :)
az árát inkább nem mondom itt inkább megírom e-mailben...
Eredetileg egy Full Malossi-s 80-as Aprilia RS-ben volt ez a membránház...
Tudok, nekem van eladó:
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Ezeket 25-30-ba szúrogatják! Ennél olcsóbban nem találsz!
Ez a 6 ablakos membrán fasza én ilyet használok a 70ccm-es TOP szettel és nagyon jól teljesít