Az itt a gond , hogy én még csak nem is láttam őket , mert ha látom tuti utána fordulok meg. Csörgött a telóm megálltam , vissza kellett mennem és ..... komolyan mondom vén faszok bukó nélkül futkoznak meg ilyenek és engem baszogatnak.
Sziasztok nekem van egy derbi senda drd 50 2004-es mocim és szeretném lecserélni az elsőkereket egy 17"-os kerékre mert át akarom alakítani supermotora :) tudnátok nekem segíteni honnan tudok hozzá szerezni felnit jó áron ? segítségeteket előre is köszönöm
e-mail: ricsi0903@citromail.hu
szerintem a vissza irány nagyon nem volt jó ötlet, és a megállás sem. ha mindezeket nem csinálod, akkor max elkérik a papirjaidat vagy azt sem. azzal lettél gyanús h megfordultál
vasuti átjáró , elöttem autó 30 al kb. satufékezik kikerültem inkább mint h beleszáljak. vasuti átjáró után 100 méterre sünök. Látták az esetet , de én nem őket. Megyek feléjük csörög a telóm , megállok , megnézem elindulok vissza irányba szép papa tempoba jönnek utánam , leszorít. Mér menekülök meg ilyenek. :S
Hali!
A motorom sport kipufogó illetve sport légszűrő csere után fullad. Milyen változtatásokat ajánlatok, még hogy visszanyerje az erejét alacsonyabb fordulaton is? Egészségtelenül magas fordulaton kell tartanom viszont ott nagyon megy.
Valaki nem tudja hogy megy ez a motor bevizsgálás mert egy sün elkapott és bunkózott velem, és mondta hogy kapok majd egy levelet benne cimmel és időpontal hogy vigyem a motort kivizsgálni
70 ccm es a mocim...
Am ha jól tudom a hasonló korú Derbi Sendáéké jó hozzá...
Van egy Derbi Fenix tipusu motorom. Tud valaki hozzá Km Spirált?
e-mail: ricsi0903@citromail.hu
henger
A motorom sport kipufogó illetve sport légszűrő csere után fullad. Milyen változtatásokat ajánlatok, még hogy visszanyerje az erejét alacsonyabb fordulaton is? Egészségtelenül magas fordulaton kell tartanom viszont ott nagyon megy.
70 ccm es a mocim...